PDA

View Full Version : Емблеми (предна/задна) + скудето



proper
21-06-2007, 13:59
Вчера си поръчах най-накрая задна емблема оригинална (не става от нищо друго, защото се върти наопаки), предна емблема и скудето (решетката) пак оригинални от АутоИталия. Казаха ми срок на доставка до 2 седмици... ще споделя после.
Сменям ги защото от слънцето (както повечето са видели) са станали на нищо и са бледи, а скудетото е олющено от камъчета.... Надявам се да са готини и лачени :) Ще пиша в последствие.

214лв е общо всичко с отстъпката и с вкл. ДДС ...

Смятам да пусна и степ бай степ после със снимки за смяната.
Стискайте палци :)

bouncer
22-06-2007, 11:23
колега стискам палци! аз също трябва да сменям емблеми ама все не мога да стигна до тях, защото много други неща почвам и финансите изчезват. сподели после кас е след смяната.

proper
05-07-2007, 11:52
точно на 14-я ден (днес) ми се обадиха момчетата от магазина да ми кажат, че емблемите и решетката са тука!!! Евала, направо Евала.
Дотук са оценени с 6! Много приятно се изненадах.
Утре може би ще имам време да мина да си ги прибера и ще пиша дали всичко е ок и как изглежда.

proper
20-07-2007, 17:17
днес намерих време и си взех решетката и емблемите. Супер са.
Ако някой си поръчва да знае, че решетката идва в комплект с Емблема и цента е заедно с емблемата, а не както излиза по каталог. Така че дори ми върнаха пари за дублирането на предните емблеми.Така че минус 46 лева. Решетката е лъскавица направо и емблемата която върви с нея е по красива с по-наситен цвят.
Просто да знаете като поръчвате.

goldenlight
13-10-2007, 18:58
колега пропър и аз реших да сменям емблеми и решетка и понеже си спомням 4е беше писал по въпрос, отворих най - якия форум 8) и хоп - вси4ко си излезе. ще им обърна внимание 4е предната емблема идва в комплект с решетката, а не както по каталог.

Като си писал тази тема си ли4и 4е си мислил за общото благо :D .

proper
13-10-2007, 20:14
:) Радвам се като може да сме си полезни.
Да, моята предна решетка си дойде с емблема монтирана към нея и се наложи да си върна поръчаната предна емблема...предполагам винаги е така и не съм бил изключение просто.
Смених я за 3 минутки. Имам обаче един проблем... Не мога да си сменя задната емблема и ще търся помощ от някой бояджия който има опит при такива процедури. Много е малък отвора за достъп до гърба на емблемата и направо не мога да я отмонтирам :) много смешно, но е факт... Като успея ще споделя пак!!
Ако някой се е преборил или има уникално тънки пръсти да сподели :)

joroalfa
13-10-2007, 22:43
отваряш багажника,махаш кората,която е под емблемата,след това целият номер е в едно щифче като луна на вид,което държи една пружинка,махаш това щифче и старата емблема се изхлузва навън,после новата по обратния път-слагаш я,натискаш пружината и слагаш щифчето обратно да държи пружинката(това е най-трудното,да не го изпуснеш това щифче някъде из ламарините) и затваряш кората и готово-за 5 мин.работа,ама се изпотяваш здраво да не загубиш някой чарк.колегата leshoiad май беше пуснал схема за смяната

proper
14-10-2007, 00:39
мдааа прав си колега, но при мене (спайдер) зоната около емблемата си е затворена в метална обвивка се едно...и да махна кората на задния капак, не ми се отваря достъп :(:( а иначе аз го виждам как може да стане....проблема е че пръстите не са ми като на пиянист :):) ще го измисля де :) може и да го снимам да покажа мъките си :):)
Благодаря иначе за инфото!