PDA

View Full Version : Каква е тая тубичка?



duran
25-07-2007, 21:11
Значи наскоро си взех една алфичка и предишния собственик ми беше завещал една тубичка, която не мога да я разбера каква е.. рових по нета - не мога да намеря такова йивотно.. Мойе и да е правена, аз много много не разбирам и се чудя дали някои от вас ше мойе да помогне?
Има сащата облицовка като багайника(доста странно) Отстарани е закачено с болтчета метален надпис - Blitz Power Notebook!
А на говорителя отпред пише Challenger XBass???
Аз съм невея и саялявам ако ви питам нещо глупаво :? Ако някои знае да кайе стаа ли нещо от нея или само за колорит ми я е продал? Не съм я връзвал още че не съм решил какво точно да правя! Благодаря предварително за отговорите!

botsos
26-07-2007, 11:05
Колега, дай няколко снимчици. Ако може и на характеристиките на говорителите (ако можеш да ги снимаш, разбира се). Иначе, ако си от София, може да се срещнем някой ден и да я вържем на мястото на мойта, да видим става ли за нещо.

duran
28-07-2007, 03:00
Колега нямам възможност да я снимам, иначе бях до един разбирач и каза че е некфа слаба ракия! ама нищо де засега ще ми жърши работа.. Искам да ви попитам.. значи отпред ми свирят добре колонките ама задните изди6ат.. и тряа да зема 2 задни и един усилвател.. човека ми препоръча Herz колонки със усилвател blaupunkt! Дали ще изкарат и некущ бас тия колонки или само на тая умрела туба тряабва да разчитам? Кажете за тия пари има ли по добро от Herz??? Мерси!