PDA

View Full Version : Полиция град Първомай и др.



The Sniper™
08-03-2005, 11:59
Нямате си напредстава колко истории има за нашите ушеви и всички са да се побъркаш на простотията им.
Спомням си преди няколко години трябваше да хванет циганин на колело ограбил къща. Тръгват нашите и пуснали сирени, лампи и се правят на важни, сеира стана като почти на центъра на града им свърши бензина и черния избяга.
Друг път се прибирах от дискотека и беше около 11 часа, гледам нашите заели ключова позиция (имаше някаква акция). Човек да вземе да ги похвали - толкова късно а още работят, а те на задния капак на ладата разпънали една хартия, нарязали някакво мезе , сипали си ракия и мухабет.
Веднъж с един приятел отиваме у нас и на кръстовището да моята улица, той форсира двг-то и направи един бърнаут, нищо особенно ама пак нашите куку на 20м от нас ядът пици, и понеже беше събота (пазарен ден) имаше доста хора и те пак да се направят на важни пуснаха сирените, лампите запалиха гумите на астрата и като по филмите ни препречиха пътя, само дето вече бяхме паркирали и дори излезнали от колата. Развикаха се, провериха де що има за проверяване и като видяха, че няма за какво да се хванат отидоха да си дояждат.

ако някой има такива истории нека сподели, аз по-късно ще напиша и още.

Mury
09-03-2005, 10:20
Бате много ме кефи подписа ти ЕВАЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :notworthy: