PDA

View Full Version : Bugatti 16.4 Veyron - отново на върха е френско чудо...



Hristo_156
20-04-2005, 21:58
Вижте това, па да си поплачем после на чашка хубаво питие (бира, винце, ракийка, уиски, когнак и т.н. - кой каквото си хареса)...http://www.xtdev.com/auto/wmview_bg.php?ArtID=334

Ба си мамата...А?!
Обаче... първо Софиянски трябва да запълни дупките по улиците :wallbash: , щото тоя който влезе в дупка (или ВИНЕТКА както ими викат на дупките в Русе) с това чудо, жална му майка на Кмета после... сите застрахователи на републиката ни (на куп) ще трябва да теглят дългосрочен кредит от ЕБВР за да платят застраховката само на едната джанта, без гумата обаче, ръишли.

KGB
21-04-2005, 12:21
колата като концепция е много хубава, но всичко приключва до там.

1.Това не е истинско Бугати, фамилията която държи правата никога не ги е продавала...истинските любители на марката също не го признават за истинско бугати. Волксваген купиха предни няколко години името от някъв който няма нищо общо с Бугати не помня цялата история.

2.Тази кола има вероятност да си остане само един концепт кар, защото проблемите с двигатела и трансмията не могат да бъдат решени от инжинерите на волксваген, за това вече 3 или 4 години подред се отлага продаването дори на 1 такъв автомобил.

На мен лично много ми хареса концепт кара на Мазарети като бях на салона в Женева...ще се опитам да мъ намеря снимка...

KGB
21-04-2005, 12:24
А между другото Бугати са на второ място в вечната класация за най-много спечелени състезания в различни видове такива...

а на първо място е :D

1.Алфа Ромео
2.Бугати
3.Мерцедес