PDA

View Full Version : Ръководство за аудиосистемата



Tony
29-04-2005, 19:34
Конкретно за Alfa 156. Дадоха ми с колата но на италянски .. ако беше на китайски шансовете ми са по големи .... гадината е останала без ток и си е забравила кода, но не приема нищо от бутоните. Както разбирам от описанието за този случай явно има друга процедура, ама ... до там ми е италиянския .... а не ми се правят експерименти, знам че блокират и после ще трябва да го отварям да му пиша глупавия ЕЕПРОМ .... незнайно защо в интернет намирам връзки за разкодиране ама никъде как се въвежда простиа код и то на англ ....

Dodo 155
30-04-2005, 09:50
Разгледай книжката много внимателно или друга документация, която са ти дали като си купувал колата :idea: Значи на много коли, които са били с код на радиото, съм забелязвал, че лепят малки лепенки с кода на някоя от страниците на сервизната книжка или инструкциите за експлоатация :yes: Лепенката е с размери 1х3 см (приблизително) :yes:
Като пример мога да ти дам една кола, която познат я купи и собственика му каза, че кода е на една от страниците. Търсих ме я накрая едва ли не с лупа, защото така бе залепена, че се сливаше с текста :wow: Така, че потърси потробно и ако няма нищо пиши пак :wink:
УСПЕХ!

Tony
30-04-2005, 12:55
Аз кода го имам, проблем е че не искаше да се въвежда. Но след дълго борене с италянския разбрах че явно е сбъркан и за да ми даде пак да го въвеждам трябва да стои с включено радио 1 час на контакт, и наистина след това се оправи, даде ми да въвеждам отново кода. Сега си пее :)