View Full Version : Утре-05.12.2007 среща на ИТАЛИ???
Ще има ли утре представители на италианските автомобили :roll: :)
BlueStorm
04-12-2007, 16:48
Ами как няма да има...
...там сме :P ! Само дето бирата вече е само малки бутилки, но и това ще преживеем :wink:
MainaCore
04-12-2007, 17:03
И аз ще мина :)
Ще опитам и аз да дойда :wink:
transporter
04-12-2007, 21:55
ако успея и аз ще дойда..............На Итали-то,нали...? :DКойто стигне пръв да пази сепаретоооооо :clap2: :cheers:
Да колега, на ИТАЛИ от 19ч.
Заповядайте!!!
AlfaRomeo
04-12-2007, 23:50
Заповядайте!!!
Мерси за покана ама ще пропусна,някой друг път съм ти обещал,че ще дойда. :roll:
Заповядайте!!!
Мерси за покана ама ще пропусна,някой друг път съм ти обещал,че ще дойда. :roll:Дани, ще се радвам да дойдеш на някоя от следващите среща :)
AlfaRomeo
05-12-2007, 02:36
Заповядайте!!!
Мерси за покана ама ще пропусна,някой друг път съм ти обещал,че ще дойда. :roll:Дани, ще се радвам да дойдеш на някоя от следващите среща :)
Ее щом съм казал,значи ще дойда,ама нали ти казах в следващитите планове е. :P :P
Kak беше срещата? ЗоЕ23 снимки има ли?
resuscitator
08-12-2007, 18:59
Добар вецер на всички, искам да попитам дали срещие на Итали се уговариат предварително тук вав форума или просто клуба се сабира там. Току що станах част от семейството на протежателите на Алфа и имам ниакои варпроси, с отоговорите на които се надиавам да ми помогнете.
Благодариа предварително.
Добар вецер на всички, искам да попитам дали срещие на Итали се уговариат предварително тук вав форума или просто клуба се сабира там. Току що станах част от семейството на протежателите на Алфа и имам ниакои варпроси, с отоговорите на които се надиавам да ми помогнете.
Срещите са всяка сряда в Италито от 19:00 часа. И всяка първа и трета неделя от месеца пред входа на стадиона на гребната.. по надоло има теми с дискусии там си обсъждаме всичко :wink:
Хора тая седмица леко пропуснах ама си имам оправдателни причини 8)
Честито колега!!! Следи темите за срещи в Пловдив. Тази неделя 16.12.07 може да спретнем среща за ентусиасти ;)
В колко часа предлагате да е срещата?
Аз ще пиша в "оригиналната" тема ;)
Ок :wink: Ето и малко снимки макар и със Закъснения...
Понеже не намерих друга тема, пиша в тази.
Има ли някой навит за среща утре 26.12.07 в кафето на бензиностанция ИТАЛИ от 19.00? Ако имате и други предложения давайте ... Весели празници !!!
MainaCore
25-12-2007, 15:28
Аз съм навит за утре!! Коледна среща на ИТАЛИ! Ще обадя на Данев и Весо!
Идеално... наистина предколедно, защото на 30ти надали ще има някой :wink:
Някой друг за среща? Не се срамувайте ;) ... то е ясно , че аз и Виктор ще сме там, но айде и някой друг де :roll:
bat_kir4o
26-12-2007, 11:51
м даааааааааа и аз ще дойда да се видим :wink:
Аз имам още две уговорки - една за 17:00, една за 18:00, но ще гледам към 19:30 да мина и през итали :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.