PDA

View Full Version : За дигиталното табло на 90-те



DreamCatcher
24-01-2008, 21:45
Наистина е красавица!
Трябва да си призная, че съм много бос още, макар от 5 години да съм с моята нямах представа, хора, че ви има. Направо съм възхитен!
Не знаех, че има алфа 90 с двигател 2.5. Явно нищо не знам, ама ще се уча. Трябва да си призная, че съм влюбен в тази колата. То тя ми е и първата и още като я покарах първия път реших, че ще си я запазя зя цял живот.
Между другото таблото е много интересно. Видях го в каталога и него. Моята е с аналогово, което всъщност предпочитам, но пак е окъпано в зелена светлина.

Venci
24-01-2008, 23:48
Дигиталното табло си има своите недостатъци. За сметка на тях обаче е със собствен неповторим чар. Докато караш нощем и сякаш те омагьосва.

DreamCatcher
19-02-2008, 20:21
Венци, а това няма ли чар?

По принцип не беше лошо таблото, ама някак си недодялано ми стоеше, като я карах, без да се обиждаш. Просто в онези години още е било рано за дигитализация. Виж даже днес когато ЛСД дисплеите са толкова съвършени пак правят таблата аналогови - просто явно дизайнерите, пък и аз, намират техният чар за по-голям, макар да не са толкова функционални.

Иначе и моето табло омагьосва. Струва ми се, че това се дължи преди всичко на зеленият цвят, който са избрали. Ако си карал автомобил с червено табло ще ме разбереш. Там някак си се събужда агресията в теб, а това те прави един спокоен и сигурен.

Venci
20-02-2008, 01:49
Дигиталното табло е мания! Имаш нужда от известно време да свикнеш, но след това не можеш без него. За това ти се е сторило кофти като я кара, защото не си свикнал. :lol:

mim
20-02-2008, 10:16
за това и аналоговото си го прибрал в някой шкаф и си забравил да го сложиш вече... 2 месеца май има :D