PDA

View Full Version : АвтоСалон 2004



KGB
21-06-2004, 02:23
Автосалона завърши...доколкото въобще може да се говори за автосалон.

Ето моят коментар за салона. Аз лично бях там 5 пъти...да уреждам разни неща за Клуба и да "търсиме" още една нова кола....

Ауто Италия;

На щанда имаше две 147 1.6ТС 120к.с., една 156 1.6ТС 120к.с. с новата решетка. Добре че нямаше 156тица със 105 коня. Тази кола поне можеше да се постарят да я полират, защото не знам колко от вас са забелязали но боята беше доста добре надрана на кръгове и очевидно си личеше че доста е висяла някъде преди да дойде в БГ. Според мен тази кола въобще не трябваше да се показва на автосалона, защото това е "примиерата" на 156фаселифт в БГ. Представети се какво впечетление е направила....особено с това нейно най-базово оборудване...

166 2.4MJD 20v 175коня (фаселифт). Това беше един найстина доста добър автомобил. За съжеление никой не си беше направил труда да го представи както подобава...Особено неговият двигател който спечели доста награди през изминалата година, както и "признанието" за един от най добрите дизели на всички времена.

Алфа Спринт 54година....Това можеби беше бижуто на АвтоСалона. За съжеление Ауто Италия не можаха да използват колата, за да представят Алфа подобаващо на салона. За още по-голямо съжеление колата най-вероятно ще напусне пределите на България тай като се продава за 45 000лв. Ще е хубаво да се опитаме да задържим това бижу в нашата държава, но....

АутоТехника;

От тези хора не бих си купил и тоалетна хартия....по некопентентни дилъри никога не бях срещал е естествено измислините "вносители" от Субару България успяха да го надминат.

Мото-Пфое; един от дилърите който ще останат на БГ пазара след 2008г.

Промобил; Можеби единствените които са се научили да продават автомобили като в нормалните страни...още малко им остава да настигнат съвсем свойте колеги от западна европа.

ТМ-Ауто; след като ми заявиха; Вие колко дилъри искате да има за 2 коли....не знаеш че гамата на тойота се свежда до тези две коли на салона....ПЪЛНА СКРЪБ...компенсирана до някъде от шоуто в салона им(до автосалона)...но то е извън салона.

Аутомотор Корпорация; щанда им беше един от най-красивите...благодарение на някой хора 8) който карат Алфа

Торино Мотърс; можеби най-доброто представяне въпреки, че те предоват предимно камиони.

Камор Ауто; добре че не биеха на този щанд...да се надяваме че ще се по-оправят. Добре че има представител на БМВ клуба който работи там че иначе тяхното представяне щеше да е най-трагичното....откъм персонал.

Балкан Стар; редовното добро представяне за тях...

Ратола моторс; със 147 за малко не си купих ме джип от тях...даже можеше всеки ден да ходим да си купуваме.... :oops:

За другите изложители нямам мнение, защото така и не ми остана време да ги обиколя...то и нямаше какво да видя там.

Като цяло салона си беше един истински Балкански Бит-пазар...паркирали коли навсякъде...естествено поради несъществуването на паркинг. Дилъри които по скоро се опитах да изгонят клиентите (посетителите) от колко да ги "зарибът"....защото утре и въте може да спечели от Тото и да си купи майбах или ферари...ама той помни кой се е отнесъл лошо с него.

Така аз видях този така наречен автосалон.

За тези от вас който не са били.....приемете го така...щеше да ви е яд че сте дали 6лв. за да се отнасът с вас като с говедо на повечето щандове

Dexer
23-06-2004, 11:33
лоша работа, хвалеха ха го за най големия салон до момента...
все пак факта, че експонатите от първите дни на салона са продадени всичките пак говори добре, хората купуват нови коли.
Можем само да си пожелаем и ние, дето караме стари, да го нарлавим някой ден :)

KGB
23-06-2004, 14:16
То от там идва и проблема....те гледат да продават колите които са изложени....за това си става бит пазар.... :lol:

valjo
23-06-2004, 22:46
е затова мен ме кефи БАИТ експо
щото там никой нищо не продава
няма , и да искаш неможе
там си за реномето, за престижа, да се види какво можеш, имаш да представиш

pure PR
а не като тия масови разпродажби тип автосалон ....бла

но тази алфа 166 2.4 20V JTD беше с изключително качество на вътрешното изпълнение :!: :!: :!:
приятелката ми е сядала и в BMW 645Ci и каза че според нея салона на алфата е много по луксозен, а това все пак значи нещо :!: