View Full Version : Каде да бъде срещата тази неделя?-nevalidna :)
даваите отговори ся !!! ама оставете и съобщение кои гласува и кои не де :)
cvetelin
25-03-2008, 21:32
елате ни на гости в русе
5 години вече уча в свищов и знам 1-2 добри местенца за срещата пък и има удобни кафета за след това...иии много студентки :wink:
по тая логика аз мога да кажа и Габрово
Абе като е да види гъз път елате на срещата в София :lol: !
аве даи са ти срещи за майната си да ги оставим кат са оправи времето и да е среща с преспиване , на ли се говореше нещо за търново през май
cvetelin
26-03-2008, 00:00
аве даи са ти срещи за майната си да ги оставим кат са оправи времето и да е среща с преспиване , на ли се говореше нещо за търново през май
тва за което се говори е пролетния алфа събор...
ALFA155Ts
26-03-2008, 00:20
за свищов съм навит имам хапартамен там и мога да зема поне 1-2ма сектанти от Бургас
ха ха колега трябва да се видим някой път аз честичко съм в свищова
milko_166
26-03-2008, 19:15
колега от ВТ е съгласен за Свищова дайте сериозно да говорим да не лъжем колегите от ВТ дали ще се събираме
Cardinala
26-03-2008, 22:59
предлагам срещата в свищов да остане за средата на другия месец да се пооправи времето.а пък и без това то в неделя няма много хора там особено студентките :) така че да го направим тогава към 15 през седмицата пък тая неделя да сме тука градско пак
milko_166
27-03-2008, 19:37
Колеги тая седмица ще се съберем тука защото мн хора ще ходят в търново на някакво рали така че тая седмица да си останем в кайлъка и да обмислим сериозно едно евентуално ходене в друг град другия месец :wink:
FreeStyler
27-03-2008, 20:29
14:00 пристигам на втора на прекъсвач на хотела :D
13:55 ще се залостя с камера да заснема пристигането :D
milko_166
28-03-2008, 11:00
А аз мисля да звънна на Джеръми Кларксън от Top Gear да дойде специално да заснеме филм за клуб Cuore Sportivo. :) :wink: .В неделя на обичайното място остава,аз чакам още двама да дойдат.
FreeStyler
28-03-2008, 12:23
А аз мисля да звънна на Джеръми Кларксън от Top Gear да дойде специално да заснеме филм за клуб Cuore Sportivo. :) :wink: .В неделя на обичайното място остава,аз чакам още двама да дойдат.
Ще вържа за "алфонс" една каравана като тия дето прават хот дог и ще продавам бири и кебапи :lol: :lol: да избия малко пари че няям за съединител :twisted:
бирите студени ли ще бъдат :roll: :D
аз предлагам да са топли и кебапчетата студени :П
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.