View Full Version : 20 Април - Ще се съберем ли в Сливен ?
Нека опитаме пак на 20 Април да се съберем неделя ще е часът оново да е 14:00 мястото BILLA . Нека които ще дойдат да пишат да не да се съберем само 2 човека пак като предния път .
Ами ако не съм на работа, ще дойда....
То се е видяло че в Сливен мераклии за фен клуб намя !!! Всички бяха сериозни (смешка) хората от другите градове викат събрахте ли се 3 коли , я си кажете кой има намерения да бъде сериозен , и кой не да не се занимаваме .
Естествено , но най-хард феновете мълчат и незнам защо
От всички които присъстваха на 24 февруари сега ще ти направя една равносметка:
3-ма от тях са от друг град (Нова Загора, Ямбол и Велико Търново), така че не се надявай да присъстват често.
Християн е предимно във Варна, така че не можеш да го виниш.
Стефан (Roev) е зает човек и не винаги може да идва, макар че самия той има голямо желание.
Аз ходя на работа ВИНАГИ в неделя, но не ми пречи да идвам, както знаеш бях и предния път.
За бат Серго не знам...
Остават само ти, Xman, едно ново момче което му забравих името със 155ца червена и аз....Друг няма. Така че мини да пием по една бира :)
Stefan84
11-04-2008, 09:51
най - вероятно НЕ 8) няма много мераклии :?
Аз имам желание, но съм в София на тая дата :wink:
Щом нещете да се събираме така да е , аз ще ходя или в Стара Загора или в някой от крайбрежните градове , тука си е пълна пародия
аз ще съм за Великден в Сливен и ще се обадя поне на Краси, че него вече го знам :D
сори, че ще пропусна срещата
аз ще съм за Великден в Сливен и ще се обадя поне на Краси, че него вече го знам :D
сори, че ще пропусна срещата
Ела да се видим, ще пийнем по една бира :)
Щом нещете да се събираме така да е , аз ще ходя или в Стара Загора или в някой от крайбрежните градове , тука си е пълна пародия
Познавам организатора на Старозагорските срещи лично, arbalov му e потребителското име. Имаме покана да ходим там. Следи Старозагорските срещи и като се наканиш, обади ми се, ще идем заедно....И ела най-после за лепенката...че прашляса :lol:
Естествено , но най-хард феновете мълчат и незнам защо
И кой са тези хард-фенове да ги видим????
Не ми се споменават имена ... Краси а относно лепенката тея дни ще мина да я взема (Ще я правя за предния джам ама голяма)
Не ми се споменават имена ... Краси а относно лепенката тея дни ще мина да я взема (Ще я правя за предния джам ама голяма)
Като я направиш искам да я видя.
И аз да си курдисам
Ок :) нямаш проблем :) за 10тина лева тря стане ама един път ;)
Stefan84
12-04-2008, 09:35
каква е тая прословута лепенка :shock: дайте насам :D
Малко извън темата.
Я кажете сега, някой ще идва ли на пролетния събор в Търново?
DelPiero
12-04-2008, 11:15
....имам голямо желание да дойда на срещата :wink: ..Все пак не обещавам,щото ми почват изпитите скоро и няма оттърване :cry:
Малко извън темата.
Я кажете сега, някой ще идва ли на пролетния събор в Търново?
Само ми кажи датата и ще ти кажа
каква е тая прословута лепенка :shock: дайте насам :D
Лепенката е на Клуб Алфа Ромео България. Аз имам такива които се лепят на стъклото от вътрешната страна....30 см. е някъде дълга. От нея ако искаш можеш да си направиш голяма, ккато stiflyr иска...Та ако искаш такава лепенка, пиши ми и ще се разберем да ти дам.....
Мълчите ми нещо за пролетния събор,а?
Когато има дата, аз ще кажа дали ще идвам, планове отдалече не бих могъл да направя...
Нали ти казах , кажи дата и ще ти кажа
Направих лепенката с подобен шрифт на оригиналния но не е като оригиналния , така ми струва 10 лева с оригиналния шрифт ще струва 15 лева който иска нека пише и да остави парите при Краси в М-свят .
Rider_alfa155
16-04-2008, 18:42
тъй като в събота имам рожден ден е възможно малко да позакъснея колеги защото се очертава голямо напиване и сигурно ще е трудно ставането
та в този ред на мисли след като се съберем ще ходим ли някъде да пием по бира и по възможност да има шкембе защото сигурно ще имам нужда
Къде ти я правиха?
Поръчах на татко той ги прави
тъй като в събота имам рожден ден е възможно малко да позакъснея колеги защото се очертава голямо напиване и сигурно ще е трудно ставането
та в този ред на мисли след като се съберем ще ходим ли някъде да пием по бира и по възможност да има шкембе защото сигурно ще имам нужда
Ами освен да почерпиш
:wink:
Rider_alfa155
17-04-2008, 15:37
лесна работа само да мога да се сабудя навреме
Дай си номера , ние ще те сабудим 1 час предварително не се притеснявай :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Rider_alfa155
19-04-2008, 10:33
колеги само да ви информирам в неделя ще доиде още едо момче със 155-ца 1.8 а номера е 0896610093 звункаите :D
колеги само да ви информирам в неделя ще доиде още едо момче със 155-ца 1.8 а номера е 0896610093 звункаите :D
Я ела бързо да те абонирам на Мтел. кви са тия Глобули :twisted: :twisted: :lol:
Я ела бързо да те абонирам на Мтел. кви са тия Глобули :twisted: :twisted: :lol:
VivaTel !!! :twisted: :twisted: :twisted:
VivaTel !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Е ако можех и на Вивател, виж моя телефон си е на Вивател :lol:
Rider_alfa155
19-04-2008, 15:10
колега ама аз имам и м-тел
0885913199 щом е проблем глобул...ама съм далеч по доволен от глобул отколкото от м-тел
Rider_alfa155
19-04-2008, 15:18
0885913199 щом е проблем глобул...ама съм далеч по доволен от глобул отколкото от м-тел
Rider_alfa155
19-04-2008, 15:19
Rider_alfa155
19-04-2008, 15:31
Rider_alfa155
19-04-2008, 15:31
И веднъж стига :) Аз съм на трите мобилни оператора на сметка така че чесно ви казвам вивател са най най
Ще има ли днес нещо...аз съм на работа мога да отскоча...Кажете да знам...
Аз съм там няма смисал да питате да не да си остана сам там обаче !
Малко снимки от малката среща днес :) Най-отдолу някво недоразумение...
Желязно присъствие !!! 4 коли - световен рекорд никой не може да си мечтае за по голяма среща !!! Но по добре малко отколкото само аз :lol: И браво на Краси може да беше там за 5 мин ама направи пак 10тина снимки :)
Е защо не се пуснахте на пистата, по това време там бяхме много хора, а и не знам приятелката ми защо не каза за срещата щяхме да дойдем да станете с една алфа повече.
Някой ако чуе за Сливенска Алфа 145 дизел на изгодна цена да се обади !
Trouble вземи качи снимките от вчера.Може да са няколко но е по-добре от нищо.
Trouble вземи качи снимките от вчера.Може да са няколко но е по-добре от нищо.
Ми аз съм ги качил няколко поста по-нагоре :)
Извиняваи, не ги видях :?
Желязно присъствие !!! 4 коли - световен рекорд никой не може да си мечтае за по голяма среща !!! Но по добре малко отколкото само аз :lol: И браво на Краси може да беше там за 5 мин ама направи пак 10тина снимки :)
Кога си бил само ти бре?
Да не ти напомням кой се успа и закъсня предния път :D
Кога си бил само ти бре?
Да не ти напомням кой се успа и закъсня предния път :D
Не си ме разбрал правилно. Исках да кажа че по добре четирима от един не съм искал да кажа че съм бил някога само аз :)
А за предния път че се оспах оспах се :) ама аз тогава си бях легнал сутринта ако това е извинение :oops:
С разрешението на stiflyr ако може и един ключ и на тази тема. Обсъждане на всички бъдещи сбирки само тук:
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=21965
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.