View Full Version : Плевен,Ловеч,Белене,Свищов-Италфест 2008
хайде задружно да се преброим и да се организираме за час и място за тръгването към Лесново.За колегите от другите споменати градове ако се оранизират ще тръгнем заедно да направим хубава колона ;):pimp:
айде живи и здрави на 11 ме бройте :surrender:
FreeStyler
27-09-2008, 14:04
Да се запиша в бройката :surrender: и да се молим да не вали защото май няма да се тръгва изобщо ако е така :please: ... 145 power :shoot::devil2:
HRI100_H
27-09-2008, 19:01
аз тези дни ще знам със сигурност дали ще мога да се освободя и ще кажа със сигурност,АМА ИНАЧЕ СЪМ СЪС 2-ТЕ РЪЦЕ ЗА ФЕСТАААА.....
броите ме и мене ама каде ще е срещата
Кво стана пак нещо няма организация :spoko: Иначе аз съм за само че трябва да се уточним ама съм още на Свищов
truck_boy
30-09-2008, 23:35
Колеги,кога ще е събирането и къде ще се направи срещата,че да направим яката лудница?
Cardinala
01-10-2008, 01:01
ами аз предлагам плевенчани се съберем и да тръгнем от тук заедно с някой от Белене ако ще идва и на Луковит да се чакаме и с Ловеч, че да не ги разкарваме до Плевен и оттам да караме нататък
и Свищокио да идват към Плевен и нататък да ходим сите заедно
ами аз предлагам плевенчани се съберем и да тръгнем от тук заедно с някой от Белене ако ще идва и на Луковит да се чакаме и с Ловеч, че да не ги разкарваме до Плевен и оттам да караме нататък
и Свищокио да идват към Плевен и нататък да ходим сите заедно
:bravo: добро предложение
Колеги,кога ще е събирането и къде ще се направи срещата,че да направим яката лудница?
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24653 :handshake:
HRI100_H
01-10-2008, 20:27
ТУК НЯМА ЛИ ДА СЕ ВКЛЮЧИ НЯКОЙ ОТ РАЙОНААА:clapping::clapping::Suicide:
Проявете малко ентусиазъм Хайде няма ли да се включи някой от региона да подкрепи групата:dunno::static::surrender:
Проявете малко ентусиазъм Хайде няма ли да се включи някой от региона да подкрепи групата:dunno::static::surrender:
няма брат няма ше си ходим старите моцуни :hehe:
HRI100_H
04-10-2008, 13:51
може една стара моцуна да е по малко,ще гледам ако не мога да се освободя целия ден на 11-ти да съм поне от 19:оо на работа и да дойда за няколко часа
Ако тръгвате в петък може да се съберем някъде по пътя
Ако тръгвате в петък може да се съберем някъде по пътя
Май май ще се тръгва в събота сутринта сигурно Ако размислиш нещо за по късно тръгване да не е в петък :mobile:
Май май ще се тръгва в събота сутринта сигурно Ако размислиш нещо за по късно тръгване да не е в петък :mobile:
В петък ще е по всяка вероятност щото иначе ще трябва да е мнооого рано събота сутрин
Ех жалко щеше да е по добре да се съберем повечко хора .. по-интересно ама като гледам май целия варненски клуб се е настроил за тръгване на 10 :bounce8::respect:
Колеги , аз сигурно ще пътувам до Ловеч точно 2-та дни преди феста .. таа ако може да се присъединя :)
брато плевенския отбор тръгва в 7.30 от омв на сторгозия в събота 11.10 ако искаш ела да ходим заедно
А попринцип няма ли да е най-удобно събирането да е на Стрелките? :screwy:
Това със стрелките нещо май не го схванах:Suicide: Нещо съм затъпял от толкова пиене :roll2::drunk::metal:
каде е тва стрелките
КПП Стрелките , където се отделяше преди пътя за Варна и Русе :) Има паркинг със заведения посока София и Шел .. точно преди качването на магистралата
dudeslav
06-10-2008, 23:06
КПП Стрелките , където се отделяше преди пътя за Варна и Русе :) Има паркинг със заведения посока София и Шел .. точно преди качването на магистралата
Ае някой разбра ли човека за къде говори да не той да чака у единия край нии у другия.Малко телефони да пием по кафе преди събота -0878511911/0897511911/0885930277-Петър.Че се има някой неразбрал, я за място ,я за час.
Ае някой разбра ли човека за къде говори да не той да чака у единия край нии у другия.Малко телефони да пием по кафе преди събота -0878511911/0897511911/0885930277-Петър.Че се има някой неразбрал, я за място ,я за час.
Ами мястото е като идваш от Златна Панега посока София точно дето правят моста над пътя там е КПП Стрелките отдясно има паркинг с 2 или 3 заведения .. другия вариянт е колегите от Ловеч да кажат в колко ще са на Шел Микре и да тръгна с тях .. иначе може да ви засека по пътя някъде :-P
Ами мястото е като идваш от Златна Панега посока София точно дето правят моста над пътя там е КПП Стрелките отдясно има паркинг с 2 или 3 заведения .. другия вариянт е колегите от Ловеч да кажат в колко ще са на Шел Микре и да тръгна с тях .. иначе може да ви засека по пътя някъде :-P
аз се сетих къде е това чудо,след него идва баира и после хоп на магистралата :thumbup:
аз се сетих къде е това чудо,след него идва баира и после хоп на магистралата :thumbup:
Точно ;)
Точно ;)
колега може и на луковит да се срещнем ако ти е по наблизо ама на тебе както ти е удобно така направи
колега може и на луковит да се срещнем ако ти е по наблизо ама на тебе както ти е удобно така направи
Ами ако кажете в колко г/д ще сте на стрелките може да се засечем :)
Ами ако кажете в колко г/д ще сте на стрелките може да се засечем :)
към 7 тръгваме от плевен към 8 живот и здраве ще сме там
HRI100_H
08-10-2008, 22:25
Дидо това вече ми харесвааа...."ТРЪГВАМЕ" а не "ТРЪГВАТ":tooth::th_up:
айде в петък да се съберем на Екото или ОМВ да се разберем окончателно :rosso_racers:
cvetelin
09-10-2008, 09:52
нас ша на чакате ли някъде ? на плевен или къде ?
събота сабайлем
нас ша на чакате ли някъде ? на плевен или къде ?
събота сабайлем
много си лош и няма да те чакаме...:gay[1]: базикам се кажете къде ще ви е удобно и ще чакаме ако искате на Ромпетрола на горни дъбник след Плевен да се чакаме с вас ако не, давйте предложение:headbang: баси ще направим яка колона и с колегите от враца ще стане...:smoke::rosso_racers:
cvetelin
09-10-2008, 10:09
то май ша съм сам и една лахча ... и евентуално стелта ...
той ромпетрола къде беше от коя страна посока софия ли ?
и колко часа да бъдем там ?
то май ша съм сам и една лахча ... и евентуално стелта ...
той ромпетрола къде беше от коя страна посока софия ли ?
и колко часа да бъдем там ?
ами той е от другата страна на пътя ама вие ще отбиете като го видите отстрани(посока София) предполагам че 7:15-7:30 ще сме там:roll:
cvetelin
09-10-2008, 10:27
ами той е от другата страна на пътя ама вие ще отбиете като го видите отстрани(посока София) предполагам че 7:15-7:30 ще сме там:roll:
тва в събота ...
ами ще се пробваме ... да дойдем до тогава ....
дано да няма проблеми по пътя 7:30 сме там :)
тва в събота ...
ами ще се пробваме ... да дойдем до тогава ....
дано да няма проблеми по пътя 7:30 сме там :)
ок живи и здрави карайте полека :rosso_racers: оставам номер да звъннете 0878160707 дидо и 0887213747 людмил ако искаш остави някой ваш телефон:smoke:
cvetelin
09-10-2008, 10:49
ок живи и здрави карайте полека :rosso_racers: оставам номер да звъннете 0878160707 дидо и 0887213747 людмил ако искаш остави някой ваш телефон:smoke:
0896 414 717 Цветелин...
живот и здраве ша са видим там в събота
то там има ли неква отбивка нещо ?
0896 414 717 Цветелин...
живот и здраве ша са видим там в събота
то там има ли неква отбивка нещо ?
ми отбивка не ама има голям банкет бе ще има къде да отбиете или ние зависи кой ще е първи ;)
FreeStyler
09-10-2008, 11:03
Ако ние сме първи и ви чакаме ще ни познаете по прекъсвачите :d:d
cvetelin
09-10-2008, 11:08
добре срещу ромпетрол :)
събота ще гледаме до 7:30 дадойдем ....
ко всичко е наред де :wow::wow:
HRI100_H
09-10-2008, 11:22
еи супер бе хора----АЙДЕ ИСКАМ ОЩЕЕЕЕ......!!!!!!!!!!!
еи супер бе хора----АЙДЕ ИСКАМ ОЩЕЕЕЕ......!!!!!!!!!!!
ами айде де :headbang:
към 7 тръгваме от плевен към 8 живот и здраве ще сме там
Значи 8 съм на Стрелките , там посока София точно след Шел-а има паркинг 0878880924 Емо , ако не се ориентирате ми звъннете поне да тръгна и ще ви настигна ;)
FreeStyler
09-10-2008, 14:33
Значи 8 съм на Стрелките , там посока София точно след Шел-а има паркинг 0878880924 Емо , ако не се ориентирате ми звъннете поне да тръгна и ще ви настигна ;)
Ок брат :bg::rosso_racers:
cvetelin
09-10-2008, 14:41
де са тез стрелки ... ? някъде по плевенско ли :roll:
де са тез стрелки ... ? някъде по плевенско ли :roll:
мнеее това е след Златна Панега свърталище на богати и гадни цигани
cvetelin
09-10-2008, 14:46
мнеее това е след Златна Панега свърталище на богати и гадни цигани
да да знам го къде е :)
точно преди магистралата
ей от ся ви казвам аз повече от 100 не моа са движа :)
ако ша ми давате газ ,... хич не на чакайте :)
да да знам го къде е :)
точно преди магистралата
ей от ся ви казвам аз повече от 100 не моа са движа :)
ако ша ми давате газ ,... хич не на чакайте :)
споко за ко се събираме иначе нали да правим колона ;):rosso_racers:
cvetelin
09-10-2008, 15:15
споко за ко се събираме иначе нали да правим колона ;):rosso_racers:
хубаво ... ша видим ... само дан ви стане спортно по някое време :)
Значи аз отпадам от групата .. налага ми се да се прибера по-рано :)
колега с фиат купе ше се присъедини с нас от ОМВ :afro:
cvetelin
10-10-2008, 12:15
колега с фиат купе ше се присъедини с нас от ОМВ :afro:
батка малко след като минем бяла ще ти звъна да знаете :)
долу горе кога ще сме на дъбниците
FreeStyler
10-10-2008, 12:18
батка малко след като минем бяла ще ти звъна да знаете :)
долу горе кога ще сме на дъбниците
База Плевен -прието ;-)
cvetelin
10-10-2008, 12:20
База Плевен -прието ;-)
другия телефон на кого е ? людмил дето каза дидо ?
FreeStyler
10-10-2008, 12:21
другия телефон на кого е ? людмил дето каза дидо ?
Аз съм това колега ;-)
cvetelin
10-10-2008, 12:22
Аз съм това колега ;-)
а добре да си запиша некв ник ... че има са чудя кой кой е ;-)
HRI100_H
10-10-2008, 19:58
ей нали 6:30 на омв,че аз сигурно ще дойда направо от ресторанта,да взема ли бирички и мезенца:BBQ:
Айде хора до утреееее:big_bow_down:
FreeStyler
10-10-2008, 20:01
ей нали 6:30 на омв,че аз сигурно ще дойда направо от ресторанта,да взема ли бирички и мезенца:BBQ:
Айде хора до утреееее:big_bow_down:
6:30 на омв да ...ице земи бири и мезенца вместо да пием кафета като праснем по 5-6 бири и я пускам на автопилот до сф :-)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.