PDA

View Full Version : Впечатления от Италфест 2008



1115
11-10-2008, 18:24
Беше много яко и се видях с бая народ.
Дори на децата им хареса.

Absente_
11-10-2008, 20:12
впечатлението ми от организацията беше сравнително положително.
А някой хора дето толко много време съм ги мислил за ебаси пичоете ми паднаха в очите нема толко много :???:
Бях дисквалифициран,защото имаха проблем с брояча , един фалстарт по моя вина и на втория се заклевам че тръгнах на зелено понеже си имах едно на ум и даже изчаках хубаво да го видя тоя път за всеки случай.....
Поне да беше моя вината да не ме ят ама....
И така един човек ми развали празника който чаках 1 година и бях "FL"

Stoyan Georgiev
11-10-2008, 20:14
убаво беше, позапознах се тук таме с некой, за съжаление тръгнах преди драга :(

Vlado i Silvia
11-10-2008, 20:15
От 3 години посещаваме това събитие- Долна баня, Стара Загора и сега в с. Лесново.
Тази година пистата наистина превъзхождаше предишните, имаше много фенове, някои, от които идват за първи път, сигурно са и впечатлени, но...нашето впечатление от 3 години назад е ,че феста няма никакво развитие- досегашната програмата вече се изчерпва, липсват нови атракции и идеи. Тази година нямаше разтъкаване в програмата, но водещия Петко да вземе да се отучи, непрекъснато да не повтаря- "помола", че е много дразнещо.:hehe:
Последната част от програмата- драговете- изнервиха феновете и те направо си тръгнаха- феста приключи безславно. Миналата година се говореше, че тези ще има и международно учстие, та да внесе малко свежест, но сего беше :sleepy:
Надяваме се организаторите да внесат свежест за следващия фест, може да се допитат до фирми, отганизиращи други събития с подобен характер, да поканят някой автомобилен състезател да покаже истинско майсторско шофиране, да представят като хоратата новите модели, както беше атрактивно в Долна баня- Алфа 159 и Фиат Пунто.
Наистина е необходимо да се вземат мерки за следващата година, защото идват хора от цяла България, които очакват да видят нещо ново и заинтригуващо, организаторите рискуват да загубят истинките фенове, които ще продължават да бъдат верни на италианските автомобили, но едва ли ще посещават повече феста! Ако е необходимо, нека се увеличи и входа, но поне да си заслужава!:cheers:

VFTI
11-10-2008, 20:36
убаво беше, позапознах се тук таме с некой, за съжаление тръгнах преди драга :(

С тебе хубаво се водихме на отиване към феста :):):P

Ами знам колко трудно е едно такова мероприятие още повече с проблемите на клуба. За това моите уважения към всички които се трудиха много здраво за да може да стане факт това мероприятие пък било то и с доста кусури.

Поздравявам всички и се надявам, че следващата година вече нашия фест ще е и за всички съседи и ще е нещо грандиозно...

Stoyan Georgiev
11-10-2008, 20:40
С тебе хубаво се водихме на отиване към феста :):):P


:cheers:

BasicElement
11-10-2008, 20:41
На мен това ми беше първият Итал Фест и честно казано останах разочарован :sad:
Нито майсторското шофиране беше такова, нито така наречения drag. Очаквах, да видя наистина мощни и бързи коли, а не такива, които просто се придвижват от точка А до точка Б все едно са тръгнали на пазар.
Не искам да обидя никого, но 95% от това, което видях на пистата, си бяха просто красиви италиански коли. Някой ръмжаха повече, други по-малко, но като цяло нищо впечатляващо. Да не говорим, че тази, която ръмжеше най-много постигна завидните 00:17:13 :photo:
Що се отнася до конкурса за "най-добре поддържан автомобил" - може ли една 147-ца, която едва ли не оня ден е излязла от магазина, да участва, камоли да се класира в Топ 3 ? И то в присъствието на Алфа от 1945 ?!? Направо се учудвам, че Mito-то не спечели.
За мен, разбира се, да видя толкова италианки на едно място наистина беше много приятно. Имаше много красиви реставрирани и други - модифицирани возила. Времето беше хубаво и като цяло си изкарах приятно. Но нещо просто липсваше ... липсваха "силовите" автомобили.
Друг момент е липсата на гласност и на подкрепа. В нормални държави (дори и в Турция) такива събития са задължително спонсорирани и промотирани от компаниите, представители на автомобилните марки. Толкова ли са задръстени в Ауто Италия и толкова ли не могат да отделят няколко хиляди за една страхотна реклама, каквато би била Итал Фест ? Толкова ли не можеха да бъдат изложени последните модели на Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Maserati ?
За Ferrari и Lamborghini изобщо не смея и да си помисля, въпреки, че само в София броят им със сигурност е доста голям.
И последно, въпреки, че ми се иска да кажа още много неща ... Културата на българина за пореден път ми направи "прекрасно" впечатление. То не бяха скъсани ленти, то не бяха хора по пистата (а уж нямаше да има гонки, ако всички не са зад загражденията).
Стига съм драскал.. това е моето скромно мнение.
Дано другата година нещата да са по-добре.
Късмет ! :th_up:

Ma7e4k0
11-10-2008, 20:42
Направи ми впечатление присъствието на толкова класики в такова добро състояние ..... супер беше феста и турбо фиатките много ме израдваха..догодина пак! :hehe:

hunter1989
11-10-2008, 20:43
Аз за първи път посещавам феста и ми хареса запознах се с много хора и все фенове на италиянските автомобили ,но накрая си беше бозаааа ( извинявам се за израза) друго ,не ми хареса отношението на някои от организаторите ( можеше поне да кажат и да обяснят че без каска не може да се стартира за драга, а не с ръка да отметне и да обърне гръб все едно е нещо повече от нас ) това много ме издразни .( но ако не на пистата поне пак раздвижихме гуми на язовирната стена на язовир Огняново която е колкото пистата дълга и пак си направихме кефа :hehe: те я на няколко км от с.Лесново ) но иначе феста ми хареса беше страхотно , другата година пак щте съм там :) .Надявам се тогава всичко да е наред и пак да се получи хубава сбирка на феновете .Аиде със здраве и наздраве :cheers:.И все пак искам да кажа нещо на организаторите Евала хора наистина без вас нямаше да има фест нищо че накрая малко не се разбрахме ама аиде :D

CHIKI
11-10-2008, 20:48
:th_up:

icedoc
11-10-2008, 20:48
Колеги аз посещавам феста за първа година и да ви кажа не ме изкефи изобщо . Единственото ми хареса че се събрахме много хора и коли !
Не ми хареса организаторската работа , някак си всичко ставаше много бавно , много мудно ... абе заспала работа :sleepy:
"Сергията" (ако мога така да я нарека ) беше една единствена за толко много хора ... пълен ъпсурт , чакахме бира повече от час ...
И като стигнем до майсторското шофиране ... Единствено Бъргаската 145 ( мисля че Нео го наричаха ) показа истинско каране , всичко останало беше срам и позор. Незнам дали видяхте в началото на пистата (малко след главния вход - на широкото ) там едно БМВ направи такова шоу , каквото бих искал да видя и от Италиянските автомобили . Но незнам защо не излезна един истински майстор и непоказа че нашите коли стават за Drift , Burout ....
Искам да изкажа и личното си виждане за следващия фест ... може да се въведат нови категории примерно за Drift . Може от сега да се подготвят някои хора с избрани коли - да се повъртят !
Просто си мисля че хората които се пуснаха в майсторското шофиране , някак си се притесняваха или можеби се срамуваха . никои не показа истинско умение с ръчната . Имам и един въпрос , имам един приятел които може да го навия да отидем на следващия фест , но тои не кара "Италиянка" . Ще бъде ли допуснат на майсторско шофиране с друга марка автомобил ???
Някой хора ще кажат - защо критикуваш толко , защо ти не излезе да покажеш ? - Моята кола не е за такъв вид шофиране , видяхме една 164 която не се представи никак добре , просто те са мн големи за такъв вид каране !
Много бих се ядосал ако аз бях от по далечен град и бия много път за да видя подобен фест ! В случая аз съм от София и ми беше близко , но надявам се за догодина като патувам за следващия фест да видя нещо по-добро !
Пистата беше много хубава , браво за избора на клуба !
Единственото което ми хареса беше в началото със старите модели ... имаше доволно 75-ици , именно червената 75-ица ми хареса наи много как я меткаше насам натам тоя пич . Евала

успех на всички

Моля изтриите горния ми пост че нещо обърках нещатата и немога да го изтрия аз .

jblmusic
11-10-2008, 20:49
Хубав фест хубав фест

DerMeister
11-10-2008, 20:57
Супер беше феста. Доволен съм. НО до момента с драг-а. Какво беше това мотане, какво беше това чакане, какво беше това чудо. ТРИ ЧАСА след началото още не се беше състояла и една нормална "дръпка" и тогава си тръгнах вече. Но никога няма пълно щастие, поздрави на всички, които се стараеха да е организирано и приятно за нас.

Furious 155
11-10-2008, 21:05
И на мен ми е първи фест и като такъв ми хареса организацията на събирането и подреждането на колите. Мястото беше подходящо за случая! :party:
Не ми хареса програмата, така да се каже, на събитията на феста. Начина на водене, награждаване, нямаше яснота за програмата и изискванията за всяка част от нея! Беше доста вяло и сякаш почти с липса на тържественост - един ден е все пак в годината! Имах по-големи очаквания към този тип мероприятие!:magic: Мое мнение е, че това може би е резултат от закъсняло планиране!
Лично аз съжелявам че не се записах и на драг и на шофирането около конусите(просто нямах идея как протичат тия събития), но догодина ако алфисимата реши - ще цепим шорти.:pimp:
Хареса ми срещата и запознаството с толкова фенове на автомобилите, собственици и запалянковци на италианските коли!
:bg:

jorko
11-10-2008, 21:06
Угодия няма и никога не е имало :magic:, на мен лично много ми хареса :handshake:

Grizoo
11-10-2008, 21:09
И на мен този фест ми беше първия. Правя "евала" на организаторите за труда но имаше доста пропуски. Първото впечатление ми направи това, че нямаше достатъчно хора които да подредят както трябва колите и хоратя които идваха накрая паркираха де има място. За да неповтарям пропуските които колегите преди мен отбелязаха ще кажа, че и аз съм на същото мнение. Дано другата година да се помисли върху тези неща и да се направи един наистина хубав и запомнящ се фест!
За финал ще кажа, че несъжалявам за това, че дойдох и другата година живи здрави ще дойда отново но наистина трябва да се помисли върху пропуските от тази година и да направиме един запомнящ се фест.

fnt
11-10-2008, 21:15
Супер беше феста. Доволен съм. НО до момента с драг-а. Какво беше това мотане, какво беше това чакане, какво беше това чудо. ТРИ ЧАСА след началото още не се беше състояла и една нормална "дръпка" и тогава си тръгнах вече.

Май не са ти издържали нервите :ranting:

santo_traficante
11-10-2008, 21:31
бях на феста 2006та и сега на този.Бил съм и на други авто форуми та имам база за сравнение.Определено сега имаше повече фенове:cheers:и малко по добра организация от преди 2 год.

п.п.евала на организаторите за хвърлените усилия да организират това мероприятие:cheers:

Оги
11-10-2008, 21:38
Феста беше добър,само драга накрая не издържах да гледам,може би защото щеше да ми се пръсне главата (много ме болеше).Имах по големи очаквания за състезанията и драга и майсторското.Момчето със митото много ми хареса как е завъртя колата с ръчна 2 пъти на пробните обиколки ,и се чудя защо не излезна после Нео също се представи доста добре.
До година дано всичко да и по добре и да не ме цепи тиквеника толкова

EH4464
11-10-2008, 21:46
Oценявам положително събитието като цяло положени са доста усилия за организацията за което благодарим на организаторите, но все пак неможе да е зле когато има толкова много ''италянки'' на едно място :party: Моето мнение обаче е че има какво още да се желае, надявам се догодина феста да се разнообрази и да се подобри малко както казаха колегите по нагоре може и да се наблегне малко на рекламата и международното участие.... УСПЕХ догодина пак :th_up::upsidedwnsmiley:

krasyb
11-10-2008, 21:56
Колеги, на мене това пък ми е първия фест на който отсъствам. Познавам почти всички стари форумци и поздравявам всички по-отскорошни. Макар да не влизам често много ме доядя, че не успях да дойда, ми удариха италянката миналата седмица, разходи, много работа и прочие :brickwall: ... Искам нещо да кажа специално на по-новите фенове и посетители на Италфест-а. Този фест като идея и като факт винаги е бил с програма /класации, драгове и т.н./ предназначен за обикновени редови автомобили. А те какви са - нови/стари, бързи/бавни, шофьорите им опитни/неопитни това е без значение, важно е желанието. Така е идеята поне, докато не се смени. И нека не забравяме, че цялата организация лежи всяка година на едни и същи хора, на доброволни начала. Спомням си първия фест с какъв ентусиазъм беше направен, колко аматьорски, с импровизирана програма и въпреки това всички бяхме опиянени. Дължим на всички, които помагат това да продължава да се случва едно голямо БЛАГОДАРЯ. Спонсори, промени, идеи има много, но някой трябва да ги случи и повярвайте ми това никак, ама никак не е лесно. Всяка година има някакви проблеми и без такива едва ли ще мине всяка поредна. Важното е да ни има и поне веднъж годишно да се посъбереме и погледаме италянките, другото както дойде. И за финал пак повтарям, всичко е доброволна жертва на лично време и усилия, с малко събрани пари. Мене лично винаги ми е била достатъчна дори и само гледката на толкова италянски коли събрани заедно. И ако има тук таме някоя ретро красавица, че и някое ново моделче, че и някои мераклии да ни порадват с шофиргане... какво повече му трябва на един фен! Поздрави от мен! :cheers:

Да ви припомня началото: :rockon:

http://img231.imageshack.us/img231/5033/img065ub5.jpg

http://img217.imageshack.us/img217/2356/img067od3.jpg

http://img231.imageshack.us/img231/6052/img097pl7.jpg

morfius
11-10-2008, 22:00
Порядъчно закъснях (правя ремонт) та коментарите ще са за след 13:00.
Още с идването ми направи голямо впечатление бройката автомобили - представянето на феновете беше на ниво.
Организацията също беше добра като имаме предвид, че организаторите не са професионалисти.

Както писах преди дни, на живо адашчето изглежа в пъти по-добре от снимките:

http://gosain.data.bg/if2008/pics/mito.jpg

Позабавлявахме се с майсторското (тия красавици нашите това им е слабо място - повратливоста).
Забелязах някои да се бяха поуморили ... явно в листата на организаторите трябва да се предвиждат пейки :) :) :)

http://gosain.data.bg/if2008/pics/bagajnika.jpg

Имаше доста добри ретро екземпляри, най-радва ей тая красавица:

http://gosain.data.bg/if2008/pics/krasota.jpg

Драга беше забавен но и забавянето стана изморително, за това се изнесохме на малка почивка в колата, пътьом мернах баба и внуче:

http://gosain.data.bg/if2008/pics/vremena.jpg

И моята красавица, самотна встрани (така става - който закъснява...)

http://gosain.data.bg/if2008/pics/my156.jpg

После си тръгнахме, някак ни хвана мързела да стоим на крака повече... като за първо идване без записване и подготовка, чудесно си беше 8-)
Следващия път повече :)
Всички снимки и клипове от майсторското ще бъдат качени в дата.бг - можете да видите адреса от темата за снимки и видео.

jorko
11-10-2008, 22:01
Колеги, на мене това пък ми е първия фест на който отсъствам. Познавам почти всички стари форумци и поздравявам всички по-отскорошни. Макар да не влизам често много ме доядя, че не успях да дойда, ми удариха италянката миналата седмица, разходи, много работа и прочие :brickwall: ... Искам нещо да кажа специално на по-новите фенове и посетители на Италфест-а. Този фест като идея и като факт винаги е бил с програма /класации, драгове и т.н./ предназначен за обикновени редови автомобили. А те какви са - нови/стари, бързи/бавни, шофьорите им опитни/неопитни това е без значение, важно е желанието. Така е идеята поне, докато не се смени. И нека не забравяме, че цялата организация лежи всяка година на едни и същи хора, на доброволни начала. Спомням си първия фест с какъв ентусиазъм беше направен, колко аматьорски, с импровизирана програма и въпреки това всички бяхме опиянени. Дължим на всички, които помагат това да продължава да се случва едно голямо БЛАГОДАРЯ. Спонсори, промени, идеи има много, но някой трябва да ги случи и повярвайте ми това никак, ама никак не е лесно. Всяка година има някакви проблеми и без такива едва ли ще мине всяка поредна. Важното е да ни има и поне веднъж годишно да се посъбереме и погледаме италянките, другото както дойде. И за финал пак повтарям, всичко е доброволна жертва на лично време и усилия, с малко събрани пари. Мене лично винаги ми е била достатъчна дори и само гледката на толкова италянски коли събрани заедно. И ако има тук таме някоя ретро красавица, че и някое ново моделче, че и някои мераклии да ни порадват с шофиргане... какво повече му трябва на един фен! Поздрави от мен! :cheers:

Да ви припомня началото: :rockon:

http://img231.imageshack.us/img231/5033/img065ub5.jpg

http://img217.imageshack.us/img217/2356/img067od3.jpg

http://img231.imageshack.us/img231/6052/img097pl7.jpg

Ето това е приказка на място :hitbycupid::cheers: .. водещото е желанието , а не подробностите :handshake:

krasyb
11-10-2008, 22:14
Ето това е приказка на място :hitbycupid::cheers: .. водещото е желанието , а не подробностите :handshake:

Джорко, дължиш ми една лепенка със ник-а, така за утешение поне бе. :please:
А сервиз "Екстрийм Тунинг" да се стягат, че мойта белла така я мунинговах в един бус :stretcher:
Сега разхождам един стар Пасат, на дядо ми каруцата по-добре возеше и вървеше :(

jorko
11-10-2008, 22:21
Джорко, дължиш ми една лепенка със ник-а, така за утешение поне бе. :please:
А сервиз "Екстрийм Тунинг" да се стягат, че мойта белла така я мунинговах в един бус :stretcher:
Сега разхождам един стар Пасат, на дядо ми каруцата по-добре возеше и вървеше :(Няма подходяща емотиконка , с която да изразя срама си относно стикера , явно съм забравил за това ... :-( ... и въпреки , че съм занемарил контактите си в тази сфера , ще се опитам да ти направя ник-че , че "белла"-та като се оправи , да я окичиш гордо :cheers::Yeeeehaaa:

П.П. Жорко , не джорко ;)

Alfa User
11-10-2008, 22:26
Eeeeй, Краси, отде изрови тоя архив бре - че даже и мен си ме лепнал да ми се смее народа :)
А сега по темата - наистина начина на провеждане на Феста не се е променил, има си пропуски както беше изброено по-горе, но съм напълно съгласен, че това е сбирка за феновете. Да се съберем с хора, които познаваме задочно от форума, или не сме виждали много отдавна (т.е. от предния Фест...), да се полюбуваме на страхотната гледка на толкова много красиви коли, и да си направим шоуто, колкото и да е аматьорско ;)
В предвид на затрудненията на клуба, браво на организаторите, че все пак успяха да постигнат това ниво!!! :cheers:

PEPI-2ALFA
11-10-2008, 22:34
Благодаря на всеки ангажиран по какъвто и да е начин с организацията на Италфест 2008. Впечатленията ми - отлични.
Естествено , че е могло да стане и по-добре , естествено , че ще има и недоволни. Аз съм доволен , надявам се догодина още - по-доволен. А недоволните сега , да събират идеи за догодина:hehe:
Супер беше.:cheers:

GT
11-10-2008, 23:06
Жестока гледка, тази година се събраха около 400 автомобила.
Само спомена за паркираните автомобили може да ме крепи до другия фест. Страхотно, радвам се, че се събрахме толкова много. Не дочаках драга, но от другите кокурси ми хареса ретрото, олеле малеле, каква красота. Прави сте, че нещата се повтарят, трябваше да е другояче, но уви. Вече и на мен малко ми омръзна този сценарий. Имаше много планове, за сцена, конкурси, провеждане и тн. Нямаше кеш, нямаше ресурс и след всички тези лайна, които се сипят от ляво и от дясно, и желанието се посмачка.
Честито, тази година освен Алфа, Ланча и Фиат, се появиха цели две Мазератита + моя мед, няколко Дукатита, ей това вече е Италфест ;-)

Gogata
11-10-2008, 23:37
Много масово присъствие,много адреналин,много емоции.Така бих описал четвъртия фест на който присъствах.Това,което ми направи впечатление беше стриктното подреждане на колите.Колоните се подреждаха много добре и изглеждаха много красиво отстрани.Ретро конкурса също ме впечатли много.Имаше невероятно красиви автомобили.Евала на собствениците!
Пистата също беше супер.Евала и на организаторите и всички,които по някакъв начин са допринесли за ИталФеста.Единствената ми забележка е към драг състезанията.Малко дълго се проточиха,но пък беше интересно.Още веднъж заслужени адмирации за всички!:clap:

lulin racing
12-10-2008, 10:37
Като изключиме,че брояча на драг-а небеше точен (с много) всичко беше супер ! Браво на организаторите :cheers:

Ma7e4k0
12-10-2008, 11:11
Абе сичко си беше на 6 за пръв път съм на феста...супер беше, нямам оплаквания и да имам при наличието на толкова много яки алфи съм ги забравил вече.... :hehe:

tokata_pz_flex
12-10-2008, 11:15
Доволен съм от фесто :) С Насо лежахме в една нива , и си говорехме за самолети сигурно 2 часа :cheers: Браво на организаторите , ако не за друго ... поне за старанието :) Браво и за силното предтавяне на Пазарджишките участници на драга - Алфа 155 1.8 на ГАЗ - 16.95 и Алфа 156 1.9 ЖТД БЕЗ ремап - 17.1 сек . Радвам се , че имаше толкова много фенове :)

Bubuto
12-10-2008, 11:58
То май главоболието е било масово:bangin:
Относно феста - браво на организаторите за положените усилия за организацията му.:clap:
:cheers:

vaklinator
12-10-2008, 12:23
Много хубав фест беше. За първи път водя и моите синове на такова събитие. Изглежда бъдещите алфисти са се впечатлили много

pe6kata212
12-10-2008, 12:29
Не знам за другите ,на мен Феста много ми хареса.Не забравяйте все пак,каква е идеята на феста.ДА СЕ СЪБЕРЕМ ВСИЧКИ ЗАЕДНО.Какво ,че се е проточил драга,какво не Ви беше приятно ли?
Все пак тези момчета жертват собственото си време и пари за да ни съберат заедно,а вие мърморите.
Все пак това е голямо мероприятие,свързано с много ангажименти,хора,пари и това ляга на плещите на десетки хора,които го вършат доброволно.
Имайте малко благодарност все пак.

Поздрави на всички

tokata_pz_flex
12-10-2008, 13:51
Само да попитам , на стъклото ми имаше някаква листовка , за какво е ?

Ранобудниче
12-10-2008, 14:30
понеже прочетох известен брой критики по адрес на организаторите (с които не възнамерявам да споря), ми се ще да вметна, че е добре, когато критикуваме, да погледнем, както себе си, така и собствената си култура и възпитание.

само два безспорни факта ще спомена:

1. хората по пистата.. бяха самите присъстващи на събитието. вероятно организаторите може да играят ролята на пастири и пазачи, но ми е любопитно къде е собственото ни съзнаване от една страна на риска от инцидент и от друга - на това, че съвсем реално пречеха на тези, които бяха там, където е редно и имаха желание да наблюдават стартовете. конкретният проблем е във всички нас, а не в организаторите.

2. сутринта няколко души си поиграхме съвестно да монтираме кошчета за боклук на достатъчно разстояние едно от друго. резултатът беше тотална кочина в края, която 10-на - 15 души изчистихме, защото никой от домакините не ни е длъжен.


инак, като цяло, аз съм доволна.

но, моля, помислете всеки за себе си какво стори и как допринесе за доброто изкарване. и ако може, направете го преди да критикувате.

kalata8
12-10-2008, 15:03
За пръв път бях на феста но съм много доволен, пистата беше супер :hehe:

TaNo
12-10-2008, 15:07
Нещо което ми стана много чудно! Защо награди се раздаваха за глупави състезания като кункурс за най-подържана кола и тен подобни, а за драг състезанието дето учасниците изтъркаха по един комплект гуми и си изпотрошиха колите за шолото на всички ни нямаше нищо :?:

deadairplane
12-10-2008, 16:42
За колегите който не им е харесала организацията:

1. Да от Ауто Италия са толкова загубени, че не отделят нито стотинка за това мероприятие

2. Това мероприятие се организира от хора, фенове, които си имат други занимания крадат от времето което би трябвало да бъдат със семействата си, и правят какви ли не лишения за да го има това събитие

3. Финансирането на това мероприятие е основно от членския внос към клуба, а членове там са пак тези дето крадат от времето на семействата си!!! Участват разбира се и спонсори, видели сте със сигурност техните реклами. Обаче това не са от най-големите фирми и толкова могат!!! Евала и на тях!!!

4. Регламента за драг състезанията беше обявен ПРЕДВАРИТЕЛНО (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=26733). Не знам кой се е "врътнал" вместо да ти обясни, но съм убеден, че и ти при толкова много източници на информация, ако повториш на 50 човека едно и също, на 51 и ти ще се "врътниеш" и ще си тръгнеш без думичка. Аз лично не ставам за тая работа, точно защото няма да ми издържат нервите.

5. Това за хората скъсали ленти и преминали огражденията не е нещо за което трябва да обвинявате организаторите. Това е така наречения Български манталитет. За него вина имаме всички.

Евала на организаторите

StarChild
12-10-2008, 17:47
Само на мен ли ми се стори малко скучен този фест и не много атрактивен:unsure::???: Но това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него! Все пак евла за стараниято на организаторите да допринесят повече за настроението.;)

marian
12-10-2008, 17:52
Организацията беше перфектна.

Tasho
12-10-2008, 18:03
понеже прочетох известен брой критики по адрес на организаторите (с които не възнамерявам да споря), ми се ще да вметна, че е добре, когато критикуваме, да погледнем, както себе си, така и собствената си култура и възпитание.

само два безспорни факта ще спомена:

1. хората по пистата.. бяха самите присъстващи на събитието. вероятно организаторите може да играят ролята на пастири и пазачи, но ми е любопитно къде е собственото ни съзнаване от една страна на риска от инцидент и от друга - на това, че съвсем реално пречеха на тези, които бяха там, където е редно и имаха желание да наблюдават стартовете. конкретният проблем е във всички нас, а не в организаторите.

2. сутринта няколко души си поиграхме съвестно да монтираме кошчета за боклук на достатъчно разстояние едно от друго. резултатът беше тотална кочина в края, която 10-на - 15 души изчистихме, защото никой от домакините не ни е длъжен.


инак, като цяло, аз съм доволна.

но, моля, помислете всеки за себе си какво стори и как допринесе за доброто изкарване. и ако може, направете го преди да критикувате.


Не останах очарован от ФЕСТА.А колкото до кошчета..без коментар....защото ги нямаше и добре че си носехме торбички за отпадъци,които след това изхвърлих в контейнирите пред нас.Единствената организация ,която беше на ниво ,това че бяхте осигурили WC-та.А за летище ми се стори доста странно да няма ограничения за пушене.При условие ,че на всяко едно летище се намират лесно възпламеняеми и избухливи вещества/масла от рода на ВНИИНП-10,АМГ,МЦ и др.,както и горива като "високооктановите бензини",керосини,JET /....А колкото до културата на БЪЛГАРИНА съм съгласен с тебе ....Дори и кошчетата да бяха както трябва,пак щяха да останат празни.
Дано другата година бъде нещо по-различно,по-добре огранизирано и ....да е всичко по по най.....Нова година нов късмет.....

Bonev
12-10-2008, 18:09
Поздравявам организаторите!!! Според мен се справиха отлично както с избора на пистата, така и с всичко останало! Това, че на някой му е било скучно си е негов проблем, кой как си го направи. За това че някой е нямал настоение не са виновни организаторите! Аз лично съм доволен, запознах се много колеги, а в крайна сметка нали това е една от идеите - да се съберем заедно! Отново поздравявам организаторите за отлично свършената работа!!!

BasicElement
12-10-2008, 18:43
За колегите който не им е харесала организацията:

2. Това мероприятие се организира от хора, фенове, които си имат други занимания крадат от времето което би трябвало да бъдат със семействата си, и правят какви ли не лишения за да го има това събитие

5. Това за хората скъсали ленти и преминали огражденията не е нещо за което трябва да обвинявате организаторите. Това е така наречения Български манталитет. За него вина имаме всички.


Искам само да уточня, че съм наясно с факта, че организаторите дават всичко от себе си, и не го умаловажавам.
В никакъв случай не съм казал това за лентите като упрек към организаторите - беше упрек към тези посетители, на които им липсва елементарна култура.
Пак повтарям, че аз си изкарах добре на феста, но просто очаквах повече. Итал Фест поне на мен ми звучи доста по-грандиозно, отколкото просто сбирка на съфорумци от два клуба. Сигурен съм, че и за всеки страничен наблюдател звучи по същия начин.
Лично аз имам желанието да помогна, с каквото мога догодина, за да направим събитието по-добро и до тогава ще търся варианти. Дано да имам успех.
Поздрави !

DSlavev
12-10-2008, 20:20
Този Фест ми беше първият и бях доста впечетлен още от сутринта на Ботевградско шосе имаше само италянски коли/главно АЛФИ/.На самия фест беше също доста забавно имаше какво да се види. Организацията беше доста стегата, с изключение може би на драга, но аз нямам намерение да критикувам организаторите, тъй като с ништо не сам спомогнал за организацията. Все пак да не забравяме, че те организират всичко на добра воля и ако ги няма намя да има ИТАЛФЕСТ.

koolio
12-10-2008, 20:40
За мен фестът беше незабравимо изживяване и мога само да съм благодарен на всички, участвали в организацията - от спонсорите до стюардите. Дори само гледката на толкова красиви автомобили на едно мяст е достатъчна да ми вдигне настроението за седмици напред.
Забележки към организацията и програмата могат да се отправят, но аз предпочитам да го направя на подходящо време и място.

truck_boy
12-10-2008, 21:32
Ей, на мене ми беше първия фест в живота и мога да кажа, че се изкефих просто на мах.Запознах се със супер много хора и се надявам да продължим да поддържаме връзка.Харесаха ми колите и това че бяхме наистина много, начина на подредба и изобщо шоуто като цяло.Дребните недостатъци като дългото чакане за бира и кебапчета или пък недотам доброто майсторско шофиране мисля,че избледняват пред останалите готини моменти.Поздравявам всички,които организираха това шоу и знам, че каквото и да се говори, е адски трудна подготовка с такъв мащаб.И точно затова предлагам за следващата година да се обединим всички фенове и да помогнем за организирането на наистина невиждано шоу. Може да отворим даже тема във форума,в която всеки ще може да даде някакво предложение.Най е лесно да се критикува и затова давам това предложение.Така, ако има недоволни,то ще сме недоволни само и единствено от себе си.Стига толкова съм писал-Отново поздравявам всички за положения труд за организирането на феста и всички фенове,които уважиха тези хора,празника и марката Alfa Romeo!

Ранобудниче
12-10-2008, 22:21
Не останах очарован от ФЕСТА.А колкото до кошчета..без коментар....защото ги нямаше и добре че си носехме торбички за отпадъци,които след това изхвърлих в контейнирите пред нас.Единствената организация ,която беше на ниво ,това че бяхте осигурили WC-та.А за летище ми се стори доста странно да няма ограничения за пушене.При условие ,че на всяко едно летище се намират лесно възпламеняеми и избухливи вещества/масла от рода на ВНИИНП-10,АМГ,МЦ и др.,както и горива като "високооктановите бензини",керосини,JET /....А колкото до културата на БЪЛГАРИНА съм съгласен с тебе ....Дори и кошчетата да бяха както трябва,пак щяха да останат празни.
Дано другата година бъде нещо по-различно,по-добре огранизирано и ....да е всичко по по най.....Нова година нов късмет.....

не ми се спори.
чували имаше, при това - достатъчно (изводът е базиран на факта, че след като почистихме и събрахме изхвърлените по цялата писта боклуци в наличните, закачени като импровизирани кошчета, чували, част от тях останаха полупразни.)

мероприятието се организира от фенове, едва ли се очакват кошчета със златна нишка.

всичко останало са само оправдания.

StarChild
12-10-2008, 22:39
Искам само да уточня, че съм наясно с факта, че организаторите дават всичко от себе си, и не го умаловажавам.
В никакъв случай не съм казал това за лентите като упрек към организаторите - беше упрек към тези посетители, на които им липсва елементарна култура.
Пак повтарям, че аз си изкарах добре на феста, но просто очаквах повече. Итал Фест поне на мен ми звучи доста по-грандиозно, отколкото просто сбирка на съфорумци от два клуба. Сигурен съм, че и за всеки страничен наблюдател звучи по същия начин.
Лично аз имам желанието да помогна, с каквото мога догодина, за да направим събитието по-добро и до тогава ще търся варианти. Дано да имам успех.
Поздрави !

Именно затова става въпрос!:handshake:

Alfa User
12-10-2008, 22:47
А защо никой не почете най-доброто време на СТОК АЛФА НА ГАЗ - колегата Тошко от Пазарджик (toki4a) със 155 1.8 8v даде 16.95 ... което си е повече от достойно за уважение според мен !!!

http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=3273&d=1223807533

Браво на колегата !!! :cheers:

Tasho
12-10-2008, 22:49
не ми се спори.
чували имаше, при това - достатъчно (изводът е базиран на факта, че след като почистихме и събрахме изхвърлените по цялата писта боклуци в наличните, закачени като импровизирани кошчета, чували, част от тях останаха полупразни.)

мероприятието се организира от фенове, едва ли се очакват кошчета със златна нишка.

всичко останало са само оправдания.


На мене другарко също не ми се спори,защото не бяха само кошчетата....ама карай...

Tasho
12-10-2008, 22:53
А защо никой не почете най-доброто време на СТОК КОЛА НА ГАЗ - колегата Тошко от Пазарджик със 155 1.8 8v даде 16.95 ... което си е повече от достойно за уважение според мен !!!

http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=3273&d=1223807533

Браво на колегата !!! :cheers:


Ми защото едно червено пловдивско Фиатче /Типо/ удари в земята всички :bravo:,но все пак браво и на колегата с тая Алфина...

Ранобудниче
12-10-2008, 22:54
На мене другарко също не ми се спори,защото не бяха само кошчетата....ама карай...

чудесно, другарю.
следващият път заповядай да действаш.

Alfa User
12-10-2008, 22:58
Ми защото едно червено пловдивско Фиатче /Типо/ удари в земята всички :bravo:,но все пак браво и на колегата с тая Алфина...

Па то сякаш да е било сток ли .... Иначе браво и на него ! Време беше някой да свали досегашните "лидери" от трона !

Mirela
12-10-2008, 23:03
БРАВО на организаторите на феста на мен си ми хареса определено :cheers:

Tasho
12-10-2008, 23:05
чудесно, другарю.
следващият път заповядай да действаш.


Ами с удоволствие стига да ме поканите Другарко!!!

Ранобудниче
12-10-2008, 23:47
Ами с удоволствие стига да ме поканите Другарко!!!

добре, де - заравяй томахавката.
поканен си.

и стига сме спамили, че ей сега някой любезен мод ще мине с метлата :smackbum:

Speeder
12-10-2008, 23:59
Аз аплодирам организацията! Не за да се подмажа, а защото наистина организаторите бяха положили големи усилия, имаше ретро коли, имаше по-нови коли (159 ки), имаше МАЗЕРАТИ.
А и ми направи впечатление когато си тръгвахме, че членовете на клуба ни обираха боклуците !!!
Аз още се чувствам малко гузно, че не помогнах :(

Недостатъци също имаше, но настроението беше преповдигнато и гледах от положителната страна на нещата. Правете го и Вие ;)

Благодаря на организаторите !!! :bravo:

Lucky
13-10-2008, 01:24
За феста Ок по добър по лош въпрос на мнение.Не доволни винаги ще има.
Едно нещо имаше в повече на този фест кошчета.Толкова ли е трудно след като някои си е направил труда да ги сложи през 15м да не се ползват а да си правим купчинки А?
Просто колеги уважавайте труда на малкото хора които станаха в 6 00 а някои и не бяха лягали,за да доидете и да си изкарате идин приятен ден.
Каза се да не се пилят гуми по паркинга кои не мина тои не се пробва.Да де ма някои е поел ангажимент за това да не става,или мислите че летищата в Бг.са толкова много,та да ги сменяме.
И последно само кат има червена лента това значи да не минаваш,защото някои носи отговорност за събитието Италфест.
Инак купона беше както винаги на ниво.
Поздрави

milenamr
13-10-2008, 01:30
Колеги, на мене това пък ми е първия фест на който отсъствам. Познавам почти всички стари форумци и поздравявам всички по-отскорошни. Макар да не влизам често много ме доядя, че не успях да дойда, ... Искам нещо да кажа специално на по-новите фенове и посетители на Италфест-а. Този фест като идея и като факт винаги е бил с програма /класации, драгове и т.н./ предназначен за обикновени редови автомобили. А те какви са - нови/стари, бързи/бавни, шофьорите им опитни/неопитни това е без значение, важно е желанието. Така е идеята поне, докато не се смени. И нека не забравяме, че цялата организация лежи всяка година на едни и същи хора, на доброволни начала.
На мен също това ми е първия от 3 поредни италфеста, който се наложи по неведоми причини да пропусна.И мога да кажа само едно,че ужасно много СЪЖАЛявам,за това че не успях да съм там.Убедена съм,че и организаторите са се постарали,че феновете са били много и на ниво и че всичко е било супер(както винаги) А щом отново Петко е бил водещ,изобщо не се съмнявам ,че феста е протекъл перфектно,защото съм жив свидетел многократно на завидните му способности неуморно да забвлява публиката от зори до здрач(или от здрач до зори...както беше в един друг филм ;)).
И сега само ще гледам снимчици и ще си цъкам какво голямо събитие съм пропуснала.Но пък се радвам искрено,че всички вас ви има,че бяхте там и сте се забявлявали качествено.Да живеят италианките и италфестовете.До година живот и здраве, ще направя всичко възможно да съм там :cheers:

valjo
13-10-2008, 01:33
На мен също това ми е първия от 3 поредни италфеста, който се наложи по неведоми причини да пропусна.И мога да кажа само едно,че ужасно много СЪЖАЛявам,за това че не успях да съм там.Убедена съм,че и организаторите са се постарали,че феновете са били много и на ниво и че всичко е било супер(както винаги) А щом отново Петко е бил водещ,изобщо не се съмнявам ,че феста е протекъл перфектно,защото съм жив свидетел многократно на завидните му способности неуморно да забвлява публиката от зори до здрач(или от здрач до зори...както беше в един друг филм ;)).
И сега само ще гледам снимчици и ще си цъкам какво голямо събитие съм пропуснала.Но пък се радвам искрено,че всички вас ви има,че бяхте там и сте се забявлявали качествено.Да живеят италианките и италфестовете.До година живот и здраве, ще направя всичко възможно да съм там :cheers:ти специално изтърва и друго, вечерния купон беше ЕДИНСТВЕНИЯ досега въобще някога, чалга-фрий ;)
в няква друга тема беше писала че всичките са били чалгаджийски, и си е така, е тоя беше .... :headbang:

J_I_V_K_O
13-10-2008, 01:45
Предполагам тук е мястото всеки да си каже впечатленията за феста.
И така... нека споделят колко човека бяха отседнали в хотела пуснат в 3 форума ? Хайде да не ви затруднявам ще ви кажа 3-МА АЗ И КОЛЕГАТА МИКТАКА със жена си. А как го намерих ли "много лесно" попитах няолко колеги на пистата и никой неможа да ми каже къде е, и така сам тръгнах към нищото след състезанията на пистата към 19:00ч. беше, а сам защото повечето с който говорих казаха че няма да ходят защото нямат запазени места в хотела и няма къде да спят. след шофиране с над 140км/ч бързайки да се предвижа по-бързо до градската част на нашата любима столица София, се замислих на Богров да хвана на дясно за Враца и да се прибера или да се пробвам в ляво и ако има места в хотела да се настаня при "всички" който според мен бяха отишли по рано за да си хванат стайте. Обаждам се аз на Митака и го питам къде се намира хотела и той ми сподели че е в студентски град, ок Идвам...
Тръгвам аз хващам околовръстното в целият трафик който беше тръгнал явно за мача, испреварвам колкото може повече бързайки да стигна на време питах на 4-5 пъти за правилната посока и след лутане час и половина намерих прословутият хотел с което обаче останах изумен ?!?! Нито една кола на паркинга... за мое щастие това означаваше че ще има място за мен. Оставих си нещата аз предоблекох се за 3 мин и хоп стана 8 и трябваше да сме в бирарията вече, звъним ние чакаме 30 мин такси и изведнъж се случи чудото намерихме свободно и след това вече мога да каже че беше хубавата част в Але Хаус за нея поздравления !!! Но с това всеки да се спасява къде ще искара ноща беше кофти.
Е... олекна ми :drunk:

milenamr
13-10-2008, 01:47
ти специално изтърва и друго, вечерния купон беше ЕДИНСТВЕНИЯ досега въобще някога, чалга-фрий ;)
в няква друга тема беше писала че всичките са били чалгаджийски, и си е така, е тоя беше .... :headbang:
:sad:Е те тва е ,сега ще изпадна в депресия до следващия италфест,да ми дойде акълЯ.тсттс,как можах ,жива да не бех,че не додех.
Както си умрем за чалга фрии купони,ама то не е само това ,не помня да е имало италфест купон ,който да не е бил супер, па ако ще и с чалга да е бил овкусен.Винаги е било супер яко и ВопЩе не се съмнявам,че и сега е било така.Ама нека ми е :bash:
Искрено се радвам,че сте си изкарали страхотно, нека винаги да е така.:cheers:

Kuku
13-10-2008, 01:55
Значи ли това, че следващия ще е чалга-онли ;)

Abarth
13-10-2008, 02:09
Значи ли това, че следващия ще е чалга-онли ;)
Най-клуб царя на нощта предлагам аз :hehe: :lol:

Neokill
13-10-2008, 08:54
Що се отнася до конкурса за "най-добре поддържан автомобил" - може ли една 147-ца, която едва ли не оня ден е излязла от магазина, да участва, камоли да се класира в Топ 3 ?

За класиките имаше отделен конкурс! И 147-цата е от първите 2000г. и наистина е адски подържана!

fiore
13-10-2008, 09:25
За класиките имаше отделен конкурс! И 147-цата е от първите 2000г. и наистина е адски подържана!
както и доста други автомобили които бяха вчера. 147-цата не беше с нищо повече от тях. да беше спечелило куатропортето тогава. Начина за избиране на един автомобил от модел за участие в този конкурс беше неподходящ, но предвид ограниченото време е оправдано.

Бобби
13-10-2008, 09:54
Убаво си беше!!!!
...неразположени винаги ще има.......

Deathbringer
13-10-2008, 11:10
Това е третия фест, който посещавам и мога да кажа, че се върви в правилната посока ;) става все по-масов и все по-интересен. Само така и за напред :)

Anarki
13-10-2008, 12:07
На мен ми беше първия фест и изобщо не съжалявам че станах 4:30 сутринта, за да стигна навреме. Едно от нещата които много ми хареса е че на отиване се събрахме адски много коли и направихме огомна и красива колона по магистралата. Гледката беше просто невероятна. Летището също беше добро - евала на организаторите. Спецялно за конкурсите и състезанията си бяха интересни. Само драга малко се проточи, но при толкова много желаещи това е неизбежно. Който не е доволен от майсторското да не забравя, че тези хора участват просто заради адреналина и не са професионалисти и ако смята че е можел по-добре де го е показъл. Нещо което ми липсваше беше присъствието на Ауто Италия и представянето на някои от новите модели, но както писа някой от колегите по-горе това независи от организаторите.

Отново благодаря на организаторите че успяха да направят това събите възможно. Живот и здраве догодина пак съм там :)

didiod
13-10-2008, 12:46
Феста го дела на две части:
1-ва-интересната-събирането сутринта и карането по пътя с толкова много алфи(благодаря на колегите от Плевен,Русе и Враца...мм имаше и един колега от Ловеч)
2-ра-безинтересна, не казвам тъпа...времето на пистата да кажа само че предеи 2 години на каляново ми беше по интересно защото повече от нещата се повтарят...не искам да казвам нищо за организацията защото знам че е много трудно,но ще вметна че липсваха нови идей и атракции за публиката а не само да гледам на БоБо и Нео търкането на гумите(мн скука)...ииии може ли само едно местенце за хапване и пииване да има и айде едно да е ама каката там беше много ама многооо мудна

Благодаря на организаторите за положените усилия

cvetelin
13-10-2008, 12:54
1-ва-интересната-събирането сутринта и карането по пътя с толкова много алфи(благодаря на колегите от Плевен,Русе и Враца...мм имаше и един колега от Ловеч)


аз да кажа, че въпреки всичко изговорено и на дъбниците и на лукоил... вие драснахте да давате газ по магистралата...
може да обидия някой, но тва си беше баси лапешката изтория ...
та събрахме се да пътуваме колона и да пристигнем колона ...
не да се гоним и да си прайми драгове в тунелите ... адски тъпо ...
догодина живот и здраве ако ще се ходи на фест няма да има такива "колони"
крайно съм афектиран от държанието ви.... сори пак ако обидя някой!

didiod
13-10-2008, 13:26
аз да кажа, че въпреки всичко изговорено и на дъбниците и на лукоил... вие драснахте да давате газ по магистралата...
може да обидия някой, но тва си беше баси лапешката изтория ...
та събрахме се да пътуваме колона и да пристигнем колона ...
не да се гоним и да си прайми драгове в тунелите ... адски тъпо ...
догодина живот и здраве ако ще се ходи на фест няма да има такива "колони"
крайно съм афектиран от държанието ви.... сори пак ако обидя някой!

аз те чаках както ти обещах...до лукойла де :notify:

cvetelin
13-10-2008, 13:29
аз те чаках както ти обещах...до лукойла де :notify:

без значение ... факт е, че развалихте цялата колона която не беше никак малка ...
къде ме чака ?
обади ми се по телефона да ми кажеш, че сте на лукоил :) и аз дойдох 15 мин по късно :)
както и да е ... няма значение

FreeStyler
13-10-2008, 13:34
аз да кажа, че въпреки всичко изговорено и на дъбниците и на лукоил... вие драснахте да давате газ по магистралата...
може да обидия някой, но тва си беше баси лапешката изтория ...
та събрахме се да пътуваме колона и да пристигнем колона ...
не да се гоним и да си прайми драгове в тунелите ... адски тъпо ...
догодина живот и здраве ако ще се ходи на фест няма да има такива "колони"
крайно съм афектиран от държанието ви.... сори пак ако обидя някой!
ИЗвинявай колега но разбирам да се движим в нормално темпо ние с 90 км едвам едвам ...и за тва малко ни фанаха нервите двете 145-ци и покарахме по магистралата ,нооо така дадохме лош пример и сички тръгнаха и те :jumping: да кажа чесно че ако не бяха дръпките по магистралата и както ти каза в тунелите щеше да ми е многооо по скучно .... не виждам каде е толкова проблема ...Пак извинявай мисля че занапред можем да направим добри събурания на Русе и Плевен ;-)

manolito
13-10-2008, 14:31
Градският май хвърли камъни и в мойта градина:pokey::punk: малко ми дойде тежка обувката в единият тунел:jumping:

FreeStyler
13-10-2008, 14:37
Градският май хвърли камъни и в мойта градина:pokey::punk: малко ми дойде тежка обувката в единият тунел:jumping:
хихи нали :))) аз ги привиквах колегите с раце като регулировчик да застават успоредно с мен и като я настъпя такова бучене става от спортния филтур че на мен ми става едно благооо благооо :)))
Колега много лачена 164 браво :jumping:

cvetelin
13-10-2008, 14:41
ИЗвинявай колега но разбирам да се движим в нормално темпо ние с 90 км едвам едвам ...и за тва малко ни фанаха нервите двете 145-ци и покарахме по магистралата ,нооо така дадохме лош пример и сички тръгнаха и те :jumping: да кажа чесно че ако не бяха дръпките по магистралата и както ти каза в тунелите щеше да ми е многооо по скучно .... не виждам каде е толкова проблема ...Пак извинявай мисля че занапред можем да направим добри събурания на Русе и Плевен ;-)

колега, няма проблем...
идеята с която тръгнехме много добре знаете каква беше ...карай няма значение :)
давало ви са е газ давали сте :)
аз не можех и за тва ма е яд :)
пък за срещи ще видим има време:)

Hristo_156
13-10-2008, 23:05
За да не цитирам поотделно по-горе изказалите се за "чистотата" и кошчетата на феста, искам само да обобщя:
Отново видяхме какво представлява българинът. Кошчета имаше бол, но доста хора не ги бяха ползвали. Лично се убедих, когато събирахме боклуците в края на събитието. Да наистина, това не бяха луксозни кошчета от алпака с педалче, но си бяха КОШЧЕТАААААААААААА. Проблемът не е в това, че сме събирали боклуци. Проблемът е, че винаги се намират хора дето серат и мърсят навсякъде. Защо поне ние, итал-феновете не почнем да даваме пример на останалите българи и да разбием на пух и прах тоя отвратителен манталитет да се чоплят семки, да се пикае навсякъде, да се хвърлят носни кърпички и други гадории буквално на 2 метра от празното кошче - българский патент.
Позамислете се малко всички. Страната ни е потънала в мърсотия и това го няма никъде в Европа, та даже и в Азия /какво говоря - гледайте какво е в Сингапур и Япония например/. Срам ме е че съм българин. Честно ви казвам.
Модераторите, моля извинете ме за отклоняване от темата.
Христо Бойчев

1115
14-10-2008, 09:48
Е ние сме си мърлячи, макар тази година да беше по-добре.
Предната година аз и Еньо напълнихме от летището 8 огромни чувала, пълни догоре с боклук, който беше разхвърлян из целия паркинг и писта.
После чух, че и фирма за почистване е имало след нас.
Тогава се гръмнах - какви простаци има сред нас.

sitalk
14-10-2008, 10:31
На мен също ми беше първи фест и ми хареса,а сина ми остана очарован!Наистина има още какво да се желае и програмата беше малко скучна,но толкова са могли колегите при тези обстоятелства,най лесно е да се критикува!Което ме кара да си задам въпроса,защо някой от тези,които толкова кусури намират не се хванат те да организират или помагат за следващия фест,та да стане както искат!?!!?!По горе един колега писал,че не му се гледало всяка година едни и същи хора(Бобо-Нео-Мишо),еми направи и ти коли като техните и ще гледаме теб!!!Аз лично благодаря на организаторите за тяхното старание,за мен това,че събрахме толкова много хора ми стига,гледката ми "напълни"душата!

Pinky
14-10-2008, 12:44
На мен ми е интересно колко италианки се прибраха, в крайна сметка, на репатрак или са били изтеглени.
Един ФИАТ от пистата, едно КуВе от магистралата, други?

PEPI-2ALFA
14-10-2008, 13:01
На мен ми е интересно колко италианки се прибраха, в крайна сметка, на репатрак или са били изтеглени.
Една 145-ца , още преди феста някъде по баирите. Групата , с която бях обърка пътя и ...на връщане на кофти десен завой след дълго спускане ... в мантинелата. Не разбрах кой/я беше. Групата тръгна от Лукойл след околовръстното по "Тракия". Последен беше Ники-25 , но явна той си хвана правилния път. Който знае повече да каже.

Speeder
14-10-2008, 13:04
Едно Купе по магистралата. И един Спринт :) :strong:

PEPI-2ALFA
14-10-2008, 13:10
Едно Купе по магистралата.
Вечерта в новините даваха кадри от катастрофи пред деня и там една винено-червена - не разбрах каква , но джантите бяха алфови. Дано да съм се объркал.

Speeder
14-10-2008, 14:06
Купето мисля , че беше тъмно зелен металик. После колегите ми казаха, че било нещо леко зажулено. Повече инфо нямам.

Светланчи
14-10-2008, 19:51
Аз съм много доволна от ИТАЛФЕСТА....Много ми хареса......

Светланчи
14-10-2008, 19:53
Едно Купе по магистралата. И един Спринт :) :strong:
Колега СПРИНТА дойде на репатрак и си отиде естествено на него!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grozdan
14-10-2008, 21:52
И на мен ми беше първи Италфест и ми хареса много.Запознах се с много хора и видях много добри коли.Мястото е много добре избрано, пистата е нова и добре направена.и догодина съм на феста, независимо къде е.

Tinoto
14-10-2008, 23:32
Феста си беше шестак! Имаше от всичко -доволни, недоволни,
по-бързи и по-бавни :), повече ретро от предни години
и не по-лоша организация от предни години.
Сега да се готвим за регионалните фестове, няма да е
лошо ако са повече от един :kicking:

Speeder
15-10-2008, 00:48
Колега СПРИНТА дойде на репатрак и си отиде естествено на него!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Знам. Явно не си ме разбрала ;)

reptli
15-10-2008, 14:15
беше СУПЕР:notworthy:

притеснението че може да не дойда явно ми се отрази и бях здал багажа малко:bangin:

най-голям кеф беше колоната:punk: особено когато объркахме пътя :bouncing_smiley:

и пътя на връщане беше интересно изживяване:plane:

до година пак:bg::respect:

ето 2-3 снимки от суматохата за намиране на пътя:tooth:

Pebles
17-10-2008, 10:59
Едно голямо БРАВО на оргАнизаторите.....бяха се постарали.Много ми хареса.......и колите бяха подредени много добре.........абе всичко беше ОК...... Важното е че се събрахме много съфоромци....полаФихме........хапнахме.....пийнахм е ........ :)

Sentelo
17-10-2008, 11:12
уникално беше много ми хареса .. на следващия сме пак :-P