PDA

View Full Version : Сервиз в Люлин

Gh0stRider
18-11-2008, 12:46
В събота бях на кино в Арената.. и ми бяха оставили брошурка на чистачките с реклама на този сервиз :
http://www.fiat-alfa.net/index.php?option=com_contact&view=contact&id=2&Itemid=57

някакви отзиви и мнение я да имате?

didod
18-11-2008, 13:21
Споменавали са ги по темите тук и там... Май не много положителни отзиви.

raiders
19-11-2008, 15:57
e точно за Люлин има другаде сервиз за Алфа :-P

VFTI
19-11-2008, 17:58
Многооо лошо неща съм чувал за този сервиз... И то точно от колеги от форума...

Виж в техническия раздел и върви при Лисан като искаш сервиз в люлин :)

Gh0stRider
19-11-2008, 18:03
а, аз знам мн добре къде да ходя ;) просто ми стана интересно щом са си направили труда да се рекламират даже с брошури пък ги няма по форума.. даже не съм от Люлин, тва ми е на другия край ;) чисто и просто любопитство

Alexanderbb
20-11-2008, 16:10
Мани ги тези. Надути, скъпари а и трябва да им гледаш в ръцете какво правят иначе ще съжаляваш

mmirov
20-11-2008, 17:28
Подкрепям колегите - веднъж съм ходил и повече няма да стъпя там.
Държът се нагло, лъжат и надуват цените.

Отделно че правих нещата правени при тях втори път - само че при Румен :-)

nvladev
23-11-2008, 22:45
Много смотан беше преди, но като слушам май и сега е така.

JAMAL
24-11-2008, 15:17
Помежду другото въпросния майстор се яви на феста при ретро автомобилите, с една червена сапунерка, не се сещам за модела. Аз живея на около 100м от сервиза, няколко пъти съм се пробвал да отида, но нещо не ми вдъхва доверие. Все едни суми ми обявява.....

diapper
29-11-2008, 11:43
Ето моя отговор по темата :

И така, купих си Алфа 146 и както следва трябва да се обслужи.От незнание и без да се консултирам с никой се нахендрих в първия сервиз с голяма реклама че ремонтира Фиат, Ланчиа и Алфа.
Това е сервизът до пощата в люлин .
И така месец след като колата беше "обслужена" в техния сервиз,започнаха проблемите !
Първо скъса пистов ремък и тогава вече знаех за Lisan , отидох при него.След обстоен преглед от него се установи че на колата не беше сменено дори и маслото,да не говорим за ролки и ремъци,които не бяха пипнати ! Беше сменил само видимите дискове и носачи накладки и тампони на макферсона за скромната сума от 1650 лева.И както следва колата трябваше да се обслужи на ново при Lisan.И вече колата е на 6.

НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ В СЕРВИЗА В ЛЮЛИН 2 ПРИ ПОЩАТА

LISAN №1 :36_2_46:

RahzeL
29-11-2008, 22:59
На тези съм им носил пица няколко пъти и не ми изглеждат стабилни:rotfl:

Linkestis
31-12-2008, 02:35
Хмм за тоя сервиз...все се чудя да се върна ли да им смачкам физономийте :angry:.Няма такива боклуци.Гледам хулите Итал и тем-подобните ама тия нямат равни на себе си.Така се бях насмел че щях да си карам колата в дерето.

Highvoltage
04-01-2009, 23:20
Малеее ,хорааа сега ме наплашихте :((( На 1ви ми отиде двигателят и сега е там за смяна направо. Аз попаднах там също чрез рекламка на чистачката,но и нямаше къде да отида и звъннах.. Сега колата ми я прави там майсторът,но ми изглежда печен много. Иска ми 1600лв за двигател + работа. Добре ли е ,как ви се струва ? :( Буквално влезнах днес във форума да питам дали някой е ходил там и какво мисли.. И сега като видяххх :(( Многоо съм наплашен. А и тези алфи толкова ли не могат да издържат поне 2 години без да им пипнеш нищо?

diapper
04-01-2009, 23:44
Колега,да чукам на дърво колата ми както е взета и обслужена при Лисан естествено (пак чукам на дърво) не е помирисала сервиз единствено сега ше влиза за масло.А извинявай забравих беше при него и извънредно защото беше запекла дроселовата клапа мисля,че беше.
Вече стана 1 година и 5 месеца не е влизала в сервиз :),така може и повече от 2 години :)

Bonev
05-01-2009, 20:03
За мен LISAN SERVICE е номер 1!!! колата ми е поддържана там, поддържа се и ще продължава да са ПОДДЪРЖА при Сашо!!!
А вече ти сам си решаваш кой сервиз да избереш!!!

Linkestis
06-01-2009, 08:52
Малеее ,хорааа сега ме наплашихте :((( На 1ви ми отиде двигателят и сега е там за смяна направо. .....
Ами каво да ти кажа....моята колица тръгва,спира тръгва,спира.../точно я бях взел/.Тоя екземпляр ми беше на път.Спирам отпред,тоя изхвърча веднага...
По спомен...:
Тои:-Кажи брато?
Аз:-Ми за диагностика..
Тои:-Що кво и е?
Аз:-обяснявам му
Тои:-Брато,вади 1700 лв за турбина!
Аз:-Моля?Е поне да я закачим да видим...
Тои:-Шшшш,его имам същия двигател вътре,свалям го веднага.Остай колата че е много работа..поне няколко дни и около 300-350 за работа!
Тръгнах си оттам като "посран"....оказа се дебитомер/при друг майстор/.Колата сега е самолет...
Ако разказчето не ти стига,мога още ДВА подобни да ти разкажа.И то пак за същия сервиз.

bonevski
10-11-2009, 14:34
Ходих в този сервиз за смяна на ангренаж/ремък,ролки и водна помпа/ шефа им ми поиска 360 лева/100 работа и 260 части без водната помпа/.Намерих си поевтини части закарах колата в определения ден и час и цирка започна: Първо 120 лева за работа, Второ 90 лева за пласмасов капак втора употреба защото моя трябвало да се счупи заради превъртял болт/сложения капак се оказа пълен боклук/ и Трето най лошо впечатление ми направи нежеланието на шефа им да присъствам при ремонта сами си правете изводите.

Linkestis
12-11-2009, 19:08
Приятелю,защо не потърси информация преди това къде да си закараш автомобила?

SPEEDY-SD
14-11-2009, 23:42
Веднъж ходих там за диагностика....каза че е свален компа на колата......а КАК ЩЕ ЗАПАЛИ ИНАЧЕ,КАМОЛИ ДА ВЪРВИ..:big_whoops:.отивай в Lisan serviz

Vlado_PK
15-11-2009, 01:59
Три пъти се опитават да ме прецакат там ама накрая получиха доста дълга псувня!А човека дето се явява нещо като управител пише доста често във форума!Не знам някои дали е влизал вътре ама такава кочина няма!

MaDHaCkEr
21-06-2010, 21:02
Ето и мойта история....

Преди месец отивам аз към Фантастико Люлин 6.. всичко си е нормално. Паркирам си влизам да си свърша работата, след това се качвам в колата паля и усещам че волана ми е много тежък.. помислих че рейката е заминала. Отварям капачката и гледам няма течност... и си помислих че може да съм се отървал и да е само маркуча. Прибрах се едвам едвам до нас .. влизам в интернет и им докопах от някъде телефона на тия мърлячи... звънкам обяснявам му какъв е проблема той ми казва че маркуча е заминал и ще ми струва 210лв със работата.. викам му добре сега ти карам колата. Отивам там гледам някаква мизерия, но нищо оставих им колата. Той ми каза че ще я погледне предполага, че само това е проблема. Оставих му телефон за връзка и чаках да звънне да ми каже крайна цена.. Звъни след 1 час и ми казва че рейката е заминала и маркуча се е спукал почнал да я прави и ремонта ще струва 410лв. Щял да ми сложи рециклирана рейка която била пробвана и забележете .. даваше ми гаранция 5 дни. На следвъщия ден отивам да си взема колата и ми казва че всичко е точно сменил е рейката и маркуча, но ми е тръгнала помлата, щял съм да изкарам, но е хубаво да я сменя. Каза че имал помпи като реша да отида и ще се разбереме за цената... викам му хубаво. Каза ако има проблем до 5 дни да се обадя ще го оправи. Потеглям аз и разлика никаква не усещам ... както си ми беше преди. И веднага ми мина през акъла че нищо не е сменял.. продължавам да си карам аз и по едно време виждам че колата почва да грее яко... стигам до Практикер Люлин, а задръстването е голямо.. направо гася колата на средата на пътя и бия аварийки. Отварям капака и какво да видя... нямам антифриз. Добре че един приятел през това време та извади една туба с антифриз. Отворихме капачката ... и какво да видя.. източили ми антифриза и ми наляли вода на студен двигател и като съм запалил си го е смукнало ... паля колата и гледам не включва перката.. поглеждам те ми извадили буксата, та и там щях да отида една едни весели пари за ремонт.. дали са го направили с цел или просто са мърлячи не се знае. Бях бесен направо.. и сега преди няколко дни купувам си нови предни дискове и ги слагаме... и какво да видя рейката даже не е сваляна и за което ме хвана още повече яд... е дано тия пари който ги е изкарал от мен и от всички други който не са доволни и ги е изиграл по същия начин да ги даде всичките за лекарства... :ranting: аз там няма да стъпя повече.

Flame
21-06-2010, 21:25
Еее,не мога да повярвам,еб*ти киртаците,тия въобще могат ли да поправят там някоя кола,или не.:ranting:

MaDHaCkEr
21-06-2010, 21:55
Еее,не мога да повярвам,еб*ти киртаците,тия въобще могат ли да поправят там някоя кола,или не.:ranting:

най-вероятно не.. те така си губят клиентите вместо да ги печелят. От това което прочетох никой не се е върнал 2ри път в тоя сервиз.. пълни мърлячи са :ranting:

face/off
22-06-2010, 00:17
Отивам и ги паля тея,егати долните типове.

alfonco147GTA
22-06-2010, 02:30
На тези съм им носил пица няколко пъти и не ми изглеждат стабилни:rotfl:

следващият път кажи ще им се изп****а в пицата гадове да им приседне

Bonev
22-06-2010, 08:58
Добре де, защо не си търсите правата? Така ли ще оставите нещата? Оскубали са ви и сега само плюете тука, вместо да се борите за правата си! Що не се обадите на "Господари на ефира" примерно?!?! Комисия за защита на потребителите и т.н. Аз не бих оставил нещата така.

JAMAL
22-06-2010, 09:14
От това което прочетох никой не се е върнал 2ри път в тоя сервиз.. пълни мърлячи са :ranting:

Аз да добавя....от това, което прочетох, никой не е отишъл първи път. Що така хората си вкарват автоголове не мога да разбера. Ок, веднъж се е изхитрил, но защо си мисли, че втори път ще успее. Аз ли бъркам в сметките...кое е по-добре, да преебеш веднъж някой или два пъти да му оправиш колата, та да се върне и трети път?!?! На следващото събиране ше ви го покажем човека;-).

leketo84
29-06-2010, 16:31
И аз никога няма да ида повече ! Отидох маслото да сменям там и после един куп бели беха направили !!! Ето го въпросниа човек пак идва да раздава брушурки( от ляво да малкото момче) ! :lsabre:

fiore
29-06-2010, 16:39
Въпросния човек е собственик на най старата алфа в България. Отскоро има и възстановен фиат 1939 година.
Преди години ми е правил спринта и се справи добре. Сега не мога да кажа как работи, но мисля че не е редно да плюем по някого без конкретни доказателства.

MUROMAN
30-06-2010, 15:22
И аз никога няма да ида повече ! Отидох маслото да сменям там и после един куп бели беха направили !!! Ето го въпросниа човек пак идва да раздава брушурки( от ляво да малкото момче) ! :lsabre:

Собственика на 155-цата ,Няма отношение и Вина по въпроса.:yes:
За този сервиз съм чувал само лоши работи колеги , вие си мислете и правете изводи сами.:gruebel:

MaDHaCkEr
02-07-2010, 19:13
Въпросния човек е собственик на най старата алфа в България. Отскоро има и възстановен фиат 1939 година.
Преди години ми е правил спринта и се справи добре. Сега не мога да кажа как работи, но мисля че не е редно да плюем по някого без конкретни доказателства.

Доказателства мога да ти покажа като дойдеш на място... вече ако ти е познат това е друг въпрос. Не съм единствения недоволен и се надявам колкото се може повече колеги да прочетат тази тема, за да не се лъжат и да си дадат парите на вятъра.

KOCARA
02-01-2015, 17:26
В събота бях на кино в Арената.. и ми бяха оставили брошурка на чистачките с реклама на този сервиз :
http://www.fiat-alfa.net/index.php?option=com_contact&view=contact&id=2&Itemid=57

някакви отзиви и мнение я да имате?
Такаа и аз да съживя темата., по празниците на гости в София и точно до блока гледам сервиз алфа ланчиа и т. Н. И си викам... Ха ето едни майстори... Те ще разбират от италиянки. Такаа на другия ден проблем голям с помпата на съединителя.... Веднага се сетих за тези факири.... Отивам пеша и тоз главния спец ми казва... Ми докарай да я видя.... До тук е прав.... Карам я аз... Качва се той запали я.... Включи на скорост... Даже не помня даде ли напред... И охооо съединителя ти е заминал и лагер помпата и каза около 600 лева ще ти легне. Мисли бързо че трябва кутията да сваляме и до довечера да е готова. Не разбирам повече от него но със сигурност проблема ми е от тази помпа в краката понеже периодично виждам някои течове по стелката и тоз като видя кола с регестрация "С Т" и кво си вика дай да да го обуя за коледа.Можело да е от горната помпа ма не било сигурно и ако съм искал може да рискувам но гаранция нямало, Такива сервизи са вредни и трябва да бъдат известни на потребитилит, сега се сетих чукнах в гугъл за тоя гараж и хоп... Смях в залата... добре че не се подлъгах и си прибрах алфетата без проблем.... Нямам думи... БГ действителност:shutup:

ecotronic
02-01-2015, 18:04
Четох и не вярвах на ушите си:)

Колеги, читавите майстори клиентите ги търсят а не обратното.

Не е луд този, дето яде зелника......

m__to
06-01-2015, 08:07
Преглед правя там- то няма какво да се обърка.

Масло смених един път там- нямам негативно мнение. Е опита се да ми продаде масло, защото моето било цитирам: "някакъв евтин боклук", но това е нормално.

BO
06-01-2015, 19:33
Това не веднъж съм го казвал, а и сега пак ще го кажа, та да се знае.
Това е възможно най-гадното място на което може да си оставиш колата.
Добре, че не си съгрешил и теб да те мамят така.
Не си единствения, но за съжаление не си и последния, който ще отиде там и ще остане измамен накрая.
От там само -> :Bolt: