View Full Version : стари лафове и базици
mirchozo
30-12-2008, 16:23
Колеги нека си припомним старите лафове от едно време.Който се сети нека да пише ( и съответно и да чете преди това за да не се повтаряме много) Общо взето темата е глупава но с образователен характер :)
Аз ще кажа няколко като за начало :
1. магарИ и космУс
2. сори мотори
3.майката си джасало
ей такиви работи имам предвид
Сега ще видите вие Кон Боб яде ли!!!
spe4elist
30-12-2008, 16:26
... и магаре в джамия пърди ли?
mirchozo
30-12-2008, 16:32
Идеал Петров и брат му Кофти
... кат белия кон на съвета
...ибаф га и га биф
...ндей да учиш орела да фърчи
Кенде кафене шапка на тояга
Нахалнико мръсен
Краставо магаре
-това бяха част от редовните лафове на една учителка от 5-8 клас в централно софийско училище, ма баш в центъра, която впоследствие видях да протестира против ареста на Луканов от Татарчев
Иначе други стари ...
Скивай, чаткаш ли, гепи,
бе на първо четене стига толкова :roll:
-Ти ся с мойто Гомно дъфка ли си прайш :D :headbang:
- тая работа не е като оная работа, тя се прави на тъмно
- дигай гълабите, че ще асфалтираме
- айде, кой от където е, всеки да си ходи по имотите
- ние като сме от Левуново, да не ядем доматите с колците и да не си вадим картофите с динамит
- на крива ракета, космоса й пречи(тва културният вариант, щото има и некултурен)
- Извинете, да не сте тренирали конски спорт... Не че са ви криви краката, ама откъде таз конска физиономия
....
Да се включа с няколко плевенски::kicking:
- галфон
- шашкънин
- цапано дупе с тиквички
А колегата, дето е от Плевен да каже какво означава 'балатонка' и откъде произхожда.:balloon:
hristugena
30-12-2008, 19:31
Да се включа с няколко плевенски::kicking:
- цапано дупе с тиквички
:thumbdown::Suicide:
Увиснал,като пет пари в кесия.
Отнесе го, като свиня блажен вестник.
Отнесе го , като куцо пиле домат.
Пари нема, кинти липсис.
Шамар да е, аванта да е.
tokata_pz_flex
30-12-2008, 19:38
1. Ше ти обърнем гъзо с хастара на вън , като на стара шуба - ръкава 3. Ти жив ли си 4. Простреляй се в белия дроб да не се мъчиш ...
DarkKnight
30-12-2008, 20:10
бързата кучка слепи ги ражда
I'll be back
....
бях се сетил още ама нещо ми излязоха от главата
mirchozo
30-12-2008, 20:30
най мразя крастав да ме пощи
цървули няма гайда иска
системата е халифакс
напрау да са еб...ш у гъзъ си (т.е. голяма работа)
голЕма работа ми е малката работа
излизайте от морето,ше сменяме водата
ше фърчиш,ше фърчиш пак на моя ше кацнеш
краставите магарета господ ги събира
без градус няма радост
за всеки влак си има пътници
най мразя крастав да ме пощи
цървули няма гайда иска
системата е халифакс
напрау да са еб...ш у гъзъ си (т.е. голяма работа)
голЕма работа ми е малката работа
излизайте от морето,ше сменяме водата
ше фърчиш,ше фърчиш пак на моя ше кацнеш
краставите магарета господ ги събира
без градус няма радост
за всеки влак си има пътници
един от твоите има продължение..
системата е халифакс синджира си иде, козата е нема!
Колеги;аз за каквото и да си помисля вие сте го казали.
Ама аз ще река.
Куче влаче рейс,диря няма,Сега ще видиш как се пърди в турска джамия и се вика на турчина ПЕЗЕВЕНК.
Колеги,на където и да се въртите,газо па че ви е отзат.
Кои не знае да цалива попадия у образ,че цуне попо у газ!
Сит тЪрбух за наука глух!
Шъ питате после къде акат гладните...
Да ти умре коня от заушка....
:kicking:
....
А колегата, дето е от Плевен да каже какво означава 'балатонка' и откъде произхожда.:balloon:
Гола мацка на езерото Балатон :whistle:
А сега превод в ефир - "балатонка" е кренвирш овит в тесто, ама тестото е спирално овито и след това всичкото се пече. Ръси се с чубрица и се кльопа. Много е яко... А се вика така защото се продаваше под Наркооп-а, до дискотека "Будапеща". :dance:
Ехееее градски, върна ме в ученическите години... :baby:
...а по темата:
- лява ръка, десен джоб(когато нещо изчезва безследно)
- през Кайлъка, за гарата(по заобиколен път - Кайлъка и гарата са в противоположни посоки)
- от курва запис и от умрял писмо (не чакай)
- торбата, хляба и у вас
- с трици маймуни ще ловиш
- уйде коня у ряката
А да добавя нещо.
Какво държиш като умрял свеща
пикае ми се като на музикант
свил си се като рибарска пишка
Асталависта бейби:ritter:
Вагабонтин
Марда
Мараба
На Мачу Пикчу у царевичака
Ето още едно и от мен :
Страдам от сериозна болест - Паронемия и кинтолипсис на горни и долни джобни пътища!!!:clapping:
Ша извикам МИЛИЦИЯТА....
Фани ма за шмайзера :BIGsmile:
сетих се за едно (малко нецензурно, ще опитам да го напиша 'културно'):
който таковал - таковал, Мария к*рвата вече не е к*рва...
яко шиба на кушетка
на сакото яката
Дрешка Джобева
ти тъп ли си или гъза ти ръкопляска
ай сити рикс,мозъчна повръшня,колибар ,пашитляк
Ти счупи Простомера :bouncing_smiley: /мн е добро/
сипи ,ако нема донеси :drinking:,ходи пикай и си легай,стани да пикаш ,че си прежъртел
Пари нема ,действайте:bg:
tokata_pz_flex
02-01-2009, 18:50
Ебал съм те и си лягам ; Ходи пери кюнци ; Ходи търкаляй аспирини ; Фани ме за дедовия ;
повечето не са стари, аз много актулни ама айде...
ше пусна и аз неколко:
Стабилен си като пръч на лед (трабва Л-то да бие на У)
Стабилен си като крик у песък
много се зачетох във вашите и забравих какво щях да пиша :screwy:
:falos:Ако си ми един гъз ,ще оставя се насран мухите да те кацат...! :D :bg:
digitalundgrd
04-01-2009, 09:52
..толкова си сакат, че не можеш да бръкнеш на кучето в гЪ*Ъ.....(плевенски лаф :) )
И като стана реч за плевенски лафове, най-разпространеният е "Еба го, дагоооба д'ге", като отделните части от него задължително се слагат в края на всяко изречение, без повторение естествено.
:prescription:
И като стана реч за плевенски лафове, най-разпространеният е "Еба го, дагоооба д'ге", като отделните части от него задължително се слагат в края на всяко изречение, без повторение естествено.
:prescription:
Хахахаха, тва като ученици много го употребявахме.:tongue:
...
Ти счупи Простомера :bouncing_smiley: /мн е добро/
...
Хехе, верно че имаше такъв лаф.
Ама ако трябваше да си 100% ретро трябваше да кажеш
много е медно :)
Още:
смееш се като пача
1000 MB = 1000 малки бели (Skoda 1000 MB)
1000MB= 1000 мъки и болести или 1000 малки болести (за шкодата)
Ти го плюеш...то мисли, че роса го роси...:tooth:
Citronada
05-01-2009, 20:42
Ай, сички вън ,ша митем плажа
Ветър го вее на бял кон.
Шапка на тояга.
Пика ми се, та ми се вика.
Системата е "Хризантема"
толко проЗ, че на две магарета сено не може да раздели!
И една история, която е 100% истина, на която съм се смял като до болка! Може да не и е тука мястото,но все пак да споделя!
Седим си в едно заведение в близост до зимния дворец с приятели (преди 2г.-бяхме редовни клиенти и почти всеки ден киснехме там) Бяхме около 5-6 човека и единия пич(най-"треснатия")почна да сваля сервитьорката! Пита я - айде да излезем на кафе ,някой път - тя отговаря ами аз по цял ден сам на работа в кафене .... Той - ами тогава значи си изморена и по-добре да отидем в нас(в тях) и аз ще сготвя нещо да хапнем, тъкмо ще си починем(става въпрос за първа среща)....тя с леко замисляне около 2-3 секунди отговаря ....ами добре.......... Той продължава- ще взема да сготвя нещо,че може да си гладна ,цял ден на работа ... тя се съгласява .Пита я дали яде леща и колко е гладна да зня в коя тенджера да сготви(има голяма и малка тенджера) тя му казва сготви в голямата ,че сам гладна(голям,а грешка от нейна страна ....Тоя Убавец направо се обърна на 360градуса и почервеня ,позеленя .... Казва й на нея...ти щом искаш да ядеш много значи сер..ш много ,то на мен няма да ми стигне заплатата за тоалетна хартия ,хич не те искам да ми идваш на гости, марш оттука! То да се смееш ли да плачеш ли !?!?!?! Ама след като си тръгнахме от заведението го спукахме от бъзик -тъкмо му се отвори парашута от половин година на сам жена не беше виждал и сега пак - мъжът и ръката интимно!!! Беше някаъв вид женомразец, направо уби коня с мотиката! След 2-3 посещения на същото заведение я прати да му купува хапчета ,че той нямал време - кУкУмицин и антикУкУиган - тоя път тръгна да го налага с подноса! Като цяло си остаха приятели - САМО!
сетих се едно, дето мноо кефи:
баси, другарко, целия клас вдига ръка - а вий мен изпитвате... кво стаа?...
И една история, която е 100% истина, на която съм се смял като до болка! Може да не и е тука мястото,но все пак да споделя!
Седим си в едно заведение в близост до зимния дворец с приятели (преди 2г.-бяхме редовни клиенти и почти всеки ден киснехме там) Бяхме около 5-6 човека и единия пич(най-"треснатия")почна да сваля сервитьорката! Пита я - айде да излезем на кафе ,някой път - тя отговаря ами аз по цял ден сам на работа в кафене .... Той - ами тогава значи си изморена и по-добре да отидем в нас(в тях) и аз ще сготвя нещо да хапнем, тъкмо ще си починем(става въпрос за първа среща)....тя с леко замисляне около 2-3 секунди отговаря ....ами добре.......... Той продължава- ще взема да сготвя нещо,че може да си гладна ,цял ден на работа ... тя се съгласява .Пита я дали яде леща и колко е гладна да зня в коя тенджера да сготви(има голяма и малка тенджера) тя му казва сготви в голямата ,че сам гладна(голям,а грешка от нейна страна ....Тоя Убавец направо се обърна на 360градуса и почервеня ,позеленя .... Казва й на нея...ти щом искаш да ядеш много значи сер..ш много ,то на мен няма да ми стигне заплатата за тоалетна хартия ,хич не те искам да ми идваш на гости, марш оттука! То да се смееш ли да плачеш ли !?!?!?! Ама след като си тръгнахме от заведението го спукахме от бъзик -тъкмо му се отвори парашута от половин година на сам жена не беше виждал и сега пак - мъжът и ръката интимно!!! Беше някаъв вид женомразец, направо уби коня с мотиката! След 2-3 посещения на същото заведение я прати да му купува хапчета ,че той нямал време - кУкУмицин и антикУкУиган - тоя път тръгна да го налага с подноса! Като цяло си остаха приятели - САМО!
Хахаха, тва ми напомня случка в едно плевенско заведение. Влизаме с един приятел и сервитьорката ни пита какво ще обичаме. Човекът решава да се направи на интересен и пита: "Жени предлагате ли?" Мацката обаче го заби два метра под земята: "Откакто си присадих пишка не предлагаме!"
digitalundgrd
05-01-2009, 23:35
пфф тая верно го е забила хахахаха.
а по темата :
Е*и му меча...
П*чка му клюн...
Тая като си отвори краката и става течение....(голяма ку*ва)
Оная и работа е като черна дупка, квото влезе не се връща
Истинска историйка от Бургас:
1.На шофьорски курс в механото. Светофар. инструктора обяснява "Сега трябжа да се даде сигнал че тръгваш за завой (мигач примерно :-))". младия шофьор отваря стъклото на колата и се провиква "Тръгвааам!"
2.Пред магазинче за закуски. "Извинете, каква е тази закуска чост?". Продавачката: "Това е цената 40ст!!"
3. В магазин:
- Едно пакетче слънчоглед моля".
- Гривас или Пенелопа?".
- СЛЪНЧОГЛЕД КАЗАХ!!!
хахахахахха всичките идиотий са на едно и също лице. дано не посещава форума
старо но златно:
Залегни - тесла! (по повод някоя твърде очебийна лъжа)
Айде дигай цирка и да те няма!
пълен си с лафове като лайно с витамини!
тая трева къде сега я пасеш аз отдавна съм срал в нея! - белег за богат житейски опит
и преебавки от типа ти хубави деца найш ли как се превят? как? на загасена лампа и отворен прозорец, а грозни знаеш ли как? как? ми питай майка си и баща си!
hunter1989
06-01-2009, 17:11
Та като казахте за кафета се сетих как преди няколко години и аз така се избазиках с една сервитьорката . Та влизаме ние в кафето сядаме да хапнем нещо и момичето ни пита какво ще искаме и аз я питам.Сандвичи има ли ? тя ми отговаря - да и аз добре ,дай ми една пица тогава :grin: после малко ми се размрънка ама това беше .Иначе по темата един лаф
В близката далечинка , черна точка се белее .
Тоя път по който вървиж, аз съм го строил; или с две думи там накъдето отиваш, от там се връщам
Москвич - АЗЛК: Ах Защо Ли те Купих
digitalundgrd
07-01-2009, 13:06
МъШ като лайно в дъШ....
ранЪта прай Борбъта...
яде, та му пукат ушите....(яде много и бързо )
Куцо, кьораво, сакато - що е дупка, то е ЗЛАТО...
nblagoev
07-01-2009, 17:01
Поздрав към жена: Да си жива и здрава като текезесарска крава. :grin:
От ониа ден.Викам сервиторката да направи сметката.Застава до масата и по4ва да се 4е6е.Викам:Ни са 4е6и ам земи са укапи.Целата маса падна от смях.
Absente_
07-01-2009, 23:40
аз ще добавя израза , когато закъса някои за пари , както казват хората за курвите
"кара на хлеб и сперма"
И като го обърнахме на некви истории ето една от мен
100% true story.... !!!! аско88 може да го потвърди!
Та един наш общ познат е излязал навън и изведнъж обаче го напъва яко къртицата.Започва той да търчи към кенефа вкъщи , пристига- сполучливо! сваля си панталона-сполучливо, сяда на кенефа - сполучлифо, изхвърля къртицата -сполучливо :dyrvo_v_kenefa: .Е в тази история несполучливото е че в цялата бързина и суматоха неуспява да си свали и боксерките заедно с панталона :oops: .
Поради мерки за сигурност няма да казвам името , че някой може и да го знаете , а не е лошо момчето :D
1.Хитър си като селска джапанка............2.Една фанта ечемик,моля........3.Толкожа си грозен,че "цепиш мрака"........4.Ще те клатя като гладен циганин джанка.....
Сетих се за още 1 :Ръгай чушки в боба.....
" сра а ":crazy: извинявам се ако вече някой се е сетил за тоя така оригинален лаф:lol_sign:
От ониа ден.Викам сервиторката да направи сметката.Застава до масата и по4ва да се 4е6е.Викам:Ни са 4е6и ам земи са укапи.Целата маса падна от смях.
Хахахха, груб си :clap:
Хитър, като цяло стадо лисици.
Хитър, като шоколадче "Кума лиса".
Стара чанта, ама лачена.
digitalundgrd
08-01-2009, 22:46
и допълнението на " Стара чанта, ама лачена" е..."... Лачена, ама влачена..."
много искаш,много дрискаш
сърдитко Петко празна му торбата
:bath:
Хитър, като цяло стадо лисици.
"Само дето не се движат на стада"
:bouncing_smiley:
ЗАЗ - Завод Автомблиний Зверей- туй за запорожките
mirchozo
09-01-2009, 14:11
кой квото прави на себе си го прави
аре пистаа (т.е. чезвай)
ей пеЕееерас (това беше много вървежно у школото)
сетила се Мара да се побара
който е...ал е...ал ,кака се ожени
прост кат галош
сетила се Мара да се побара
По-готин е преводът на английски: Remember Mara to touch herself !:tongue2:
milenamr
10-01-2009, 00:01
..Луд за дома си (с ударение на о)
бегай пикай, па легай
пустиняк , мискинин,зевзек, серсемин....
плашипутарник
жено мънинка ти...
оръпляк(за смотан , грозен човек)
Виеш като глуа кучка на месечина(говориш прекалено много)
това са най-вече северозападни лафове...
те таваааа...
пустиняк , мискинин,зевзек, серсемин....
...Мърда
Ебиму меча. Куха лейка. Има нещо баровско в теб,ушите ти мязат на пепелници. Две бири и музиката да свири. От пръдня боя ще праиш .:book:
Kostadin`
24-02-2009, 13:07
.
Стара чанта, ама лачена.
.... ама не се знае колко е влачена:gayfight:
Това да не ти е мандра
Това да не ти е баница - чупнеш па апнеш
... и к'во? Ти обелим eдно яйце искаш ли?
mirchozo
24-02-2009, 19:45
... и к'во сяя,децата ли да си убия ( т.е. чекия ли да си направя)
к'во одиш кат мадо в кофа
присмял се хърбел на щърбел
ко мислиш, тя една патка мислила,мислила и така умряла ( т.е. мнооого прос )
Kostadin`
24-02-2009, 20:15
.
Жена ти се кове с Джони Подковата :tequilla:
Kostadin`
25-02-2009, 14:12
.
Критерии за големи цици-между тях да има пъп!
Кат две малки прасенца у 4увал да 6ават!
mirchozo
25-02-2009, 16:12
хахаха,бах тия цици бре колега,то ше забраиш ко праиш, толкоз големи не е убаво, разсейват постоянно
хахаха,бах тия цици бре колега,то ше забраиш ко праиш, толкоз големи не е убаво, разсейват постоянно
големите ЦИЦИ разсейват добрия ебач.:thumbup:
За секс:
6ти тегля ени кисии
6та клатя кат рилска ме4ка бор 6та клатя
6та друсам кат гладен циганин джанка 6та друсам
големите ЦИЦИ разсейват добрия ебач.:thumbup:
Добрия ебач не може да се разсее от нищо! Виж слабия -със сигурност! Останалото са лафове за деца.
А иначе от югозападна България:
Огин Маро сбирай низите, дож ке връне!- когато нещо е бързо, спешно
Грозен па и с претенции!
Да тъ ибе мъжа ми в гъза ми!
Набутай ми го в гъза си!
mirchozo
26-02-2009, 14:40
"Да са еба на устата ти" - това каза една мазна и дебела циганка (хигиенистка) преди години на Албена на един чужденец,който и направи някаква забележка че не чистела добре
Huliganin
26-02-2009, 17:48
Ето един и от мене: Изчезвай със скороста на бит педераст!
luboni_91
26-02-2009, 17:59
Всичко е ток и жица и мокра слама,аджеба
Системата е Халифакс - синджира се връща, козата я няма.
Чшшш алооо, арабския сектор, кой ги лапа тия пасти бре (когато някой, очевидно се опитва да те преметне)
mirchozo
26-02-2009, 23:38
вдигайте краката,таралежите минават (тва когат някой яко лъще)
две мишници под една диня н'дей да носиш (тва е по-веселия вариант, инак си е за лакомията)
ей ся я фтасахме
разгеле,евала,ашкооусум
докато туй онуй ... , и то тва онова ... , и то туй то ...
Виж сега: аз, като по-такъв човек, съм ходил на по-такива места и знам нещата малко по-така. Но защо не е така? Защото ти, (колега), утре ще дойдеш при мен и ще кажеш: "Оп, оп, ей тъй, ей го на..."!
:roll2:знаете ли кое е най-малкото животно ? казва се мататупи ,живее в ташаците на пичата въшка и се движи на ята.а знаете ли какво е бабалюга,това е кафявото нещо което изсъхва на воксерките след сране.а знаете ли какво е фастакулка ще ви кажа другиа път..............
Kostadin`
27-02-2009, 12:09
изчезни като пръдня от гащи
куц кон да го тури на грозната ти майка накриво
да е_а на гъза му пу_ката
е ти ко ве бабаит ли си
жик так а-у
тоз ко обикаля като м_до в кофа
Kostadin`
27-02-2009, 20:53
.
mirchozo
28-02-2009, 13:24
си ебало путката майни в газъ
ташат ме сърбаците
!!! сори ,ако трябва модераторите да цензурират
lubo_red
28-02-2009, 13:45
умна си като на ягнето майка му
видела жабата 4е се подковава коня и тя вдигнала крак
не всяко магаре се казва марко(бъркат те с друг)
какво се върти6 като обран евреин
педераст в градинка
пали,гаси и тръгвай
с4упих и джамо(първи съм и)
из4езваи като на баба ти м****со
кажи на детето да пръдне-то се насере
от трън та на глог
4и4о пи4о кара москви4о с4упи му се гайката еба си майката
влиза6 като слон в стъкларски магазин
вдигай гълабите
за6то гледа6 като бебе в ламба
бърза е като държавна жигула
за сега толкова:crazy:
Kostadin`
01-03-2009, 15:17
.
digitalundgrd
01-03-2009, 15:35
хахах аз това го знам под формата на виц и е малко по-различно...
В клас ученици разказват на учителката си кой от семейството какви подвизи е правил...На един баща му е полицай, хващал де що има бандити, на друг баща му пожарникар, спасил цял блок като потушил пожара...Дошъл ред на Иванчо и той какво да каже и рекъл :
- Майка ми може да лапне на веднъж цял телевизор!!!
Госпожата го попитала е как така бе, Иванчо?? Това е невъзможно!
Иванчо казал :
- Как бе Госпожо, няма да ви лъжа. Вчера преди да си легна минах покрай спалнята на нашите и чух как баща ми рече на майка...." Айде ма, гаси го тоя телевизор и го лапай..."
:)
mirchozo
02-03-2009, 00:36
ко ма гледаш кат паткан в трици (за тия дето незнаят паткан е плъх)
ай ко са прайш бее (нещо от сорта на моля те)
ко ма гледаш кат коте кат ебат майка му на керемидите
-е то'а е голяма работа
-голяма, голяма ... е колко да е голяма
-е как колко, колкото 2 по малки
Като минеш моста оттая страна
Тъмно като в гъз
Kostadin`
20-04-2009, 20:44
...и магаре тръне сере ли?
Kostadin`
20-04-2009, 20:54
МАЗ - Майко Аз Загинах
Kostadin`
21-04-2009, 15:31
нимо рука - недей вика
WarsteineR
21-04-2009, 21:24
Кво гледаш като дървояд алуминиева дограма?
На вързано куче хляб неможеш да дадеш!
:dance:
mirchozo
21-04-2009, 22:23
хаха това с дървояда ме утрепа,чак си го представих как гледа тъпо
Любим на баща ми:
Ше стане кога пръдне гущеро
Мой любим:
Ходи скуби песък
Kostadin`
21-04-2009, 23:36
.
1.Главата му ги ражда като върба - лимони ( само глупости говори)
2.Гледа като натровен коч от марципан .
3.Дръж са Гергино пускам воловете по инерция
4. Пред лекарски лабинет :
Пациент : Доктора тука ли е да го еба .
Мед.сестрата : Няма го , седнете да го изчакате .
Пациент : Ааааа не аз мога и прав да го еба
5. Хъраби - нещо като окей, добре
6. Ръгай Станчо , че съм нещастна - мъж ми в чужбина (моряшка жена)
Наял съм се, като попско дете на задушница.
Гледа, като пребозало теле.
Гледа, като теле в железница.
Зинал си като лин.(може да се използва и "като кефал" или "като клен")
Kostadin`
22-04-2009, 00:35
гледа като теле в текейсе
ти накъдето си тръгнал,аз оттам се връщам
ЛеиЙ НагЪрчили сте се бее
ти накъдето си тръгнал,аз оттaм се връщам
По пътя, по който вървиш, аз съм го строил
Хъраби - нещо като окей, добре
Тоя лаф стар ли бил ? Мислех, че аз съм го измислил:bored:
Kostadin`
22-04-2009, 15:12
як цепак
ПП:да видим сега някой знае ли какво означава?
Шта сгъна кат зидарски метър.
Шта сгъна кат стар лев на четири.
Изказване по повдод неправилно пресичане на пешеходец: "Ше му сгъна краката к'ат на рибарски стол" :tooth:
SokOtPraskova
22-04-2009, 17:52
Мен ме дразнят следните:
"Мацо" или "Писо" - направо откачам, като чуя!
"Изчезна, като старите пари"
"Сериозен си като райбер на изгнила врата"
"Ще те ближа до кокъл"
"Не се отваряй, че ще правиш човек у стената" (Демек така ще те прасна, че ще минеш през стената и ще оставиш отпечатък на човек в нея..)
"Ще те ближа до кокъл"........... :rotfl::rotfl::rotfl: Това ми хареса...........
Тоя лаф стар ли бил ? Мислех, че аз съм го измислил:bored:
Той по-стар от Библията бате
На калпаф танциор м*дете му пречат
SokOtPraskova
22-04-2009, 19:28
"Ще те ближа до кокъл"........... :rotfl::rotfl::rotfl: Това ми хареса...........
Ужаснооо еее!!!! :furious::pokey:
Тцтц .. Писо, споко бе ... той се шегува:bored::pokey:
SokOtPraskova
22-04-2009, 19:38
Тцтц .. Писо, споко бе ... той се шегува:bored::pokey:
Писо... :furious: Също много мразя "залъгалчице, принцеске и невероятното "коте", абее какво котьосвате давайте направо, например веднъж един младеж със златен зъб ме пита колко е часът, след мако пристига и казва: "Виж, не ми пука за часа, дай да те водя да ядем по сандвич! Знам къде има принцеси за по 0.70ст."
як цепак
ПП:да видим сега някой знае ли какво означава?
Нещо, като готина ученичка ли? :balloon:
Писо... :furious: Също много мразя "залъгалчице, принцеске и невероятното "коте", абее какво котьосвате давайте направо, например веднъж един младеж със златен зъб ме пита колко е часът, след мако пристига и казва: "Виж, не ми пука за часа, дай да те водя да ядем по сандвич! Знам къде има принцеси за по 0.70ст."
Сааа ... що не му обясни на младежа, че разликата между сандвича и принцесата е от земята до небето:innocent:
Kostadin`
22-04-2009, 20:10
Нещо, като готина ученичка ли? :balloon:
имаме познал,.По-точно се използва за красиво момиче.
а по темата:
Ще ва паткам кат шкембе в дувар.
SokOtPraskova
22-04-2009, 20:13
Сааа ... що не му обясни на младежа, че разликата между сандвича и принцесата е от земята до небето:innocent:
Ами бях заслепена от съчетанието на златия му кътен зъб и силния бронзов тен, който явно поддържаше от рождението си...а маратонките му без пръст допълнително се явиха като агент, който пребори непреудолимия ми глад и животоспасяваща нужда от това да ям принцеси...деликатното му ровене в джоба на модерно-изцапаните му дънки с цел преброяване на дрънкащи парични средства, като небрежно се почеса с дългия си нокът на котрето по къдравата си коса, пълна с талашит... Та това ме накара да прекратя така ценния диалог с младежа, като не успях да му обясня, каквото и да е било.. :afro:
имаме познал,.По-точно се използва за красиво момиче.
И по точно такъв тесняк,кат на синигерче окото кат гледа срещу слънцето.
...
:bored:Т'ва си беше лаф, признавам ...
Ами бях заслепена от съчетанието на златия му кътен зъб и силния бронзов тен, който явно поддържаше от рождението си...а маратонките му без пръст допълнително се явиха като агент, който пребори непреудолимия ми глад и животоспасяваща нужда от това да ям принцеси...деликатното му ровене в джоба на модерно-изцапаните му дънки с цел преброяване на дрънкащи парични средства, като небрежно се почеса с дългия си нокът на котрето по къдравата си коса, пълна с талашит... Та това ме накара да прекратя така ценния диалог с младежа, като не успях да му обясня, каквото и да е било.. :afro:
Tо това е по новия стил...ти не ги разбираш тия, още си ROOKIE :Tease::big_flowers:
Furious 155
22-04-2009, 21:04
Хах, яденето на принцеси явно влиза в екстремните спортове! Къде успя да намериш такъв индивид :afro: ?
по темата: http://www.severozapad.org/content/view/69/31/
ето тук има ДОСТА събрана мъдрост ;)
mirchozo
22-04-2009, 21:13
ко са губиш кат майска роза през септември
ай сиктир,вчерашно лайно,той ше ми казва на мене(често се ползва от по-стари хора когато някой младеж започне да дава акъл)
ше кървиш момче ( когато някой ще яде бой )
да му сера в устата мръсна (когато някой каже нещо по твой адрес)
Furious 155
22-04-2009, 21:14
хехе какво се сетих:"да ти седна на лицето" :photo:
SokOtPraskova
22-04-2009, 21:18
Хах, яденето на принцеси явно влиза в екстремните спортове! Къде успя да намериш такъв индивид :afro: ? ;)
Той сам ме намери...
SokOtPraskova
22-04-2009, 21:32
Доста ме дразни: "тоояя/тая има още бяло около устата"
или баналното: "На стар краставичар, краставици ще продаваш"
тебе само те дразнят ... нещо не ти ли харесва:pokey:
Kostadin`
22-04-2009, 21:43
от зелена тиква семе не щЪ
mirchozo
22-04-2009, 22:14
кат се дразниш празниш ли се
това не се отнася за колежката сок от праскова, просто се сетих за лафа
Kostadin`
22-04-2009, 22:23
какво вървиш като ударен самолет
какво вървиш като дизел без нафта
това се отнася за човек сърдит на целия свят
Kostadin`
23-04-2009, 11:20
Въпрс:
-Какво правиш?
Отговор:
-Мъжки деца и борчве.
тебе само те дразнят ... нещо не ти ли харесва:pokey:
доста е афектирана от всичко http://www.foxes2.be/k/girl_haha.gifама яде принцеси:eat: http://www.foxes2.be/k/girl_crazy.gif мухауаха И за да не е спам т'ва май не е стар лаф но пък аз го използвам "не ми пука, че е два леа лука"
П.П на три лева ще обява фалит http://www.foxes2.be/k/girl_mad.gif
Тва не е лаф а явно някакъв оригинален метод за сваляне. :rolling2: Мисля да го изпробвам някой път.
Историята ми напомни за метода на един приятел от едно време. Запознава се с някаква мацка и я пита откъде е. Тя му казва - от Шумен примерно. И нашия: "И там имате ли тролеи?":afro:
mirchozo
23-04-2009, 17:13
страх лозе пази
полцейско развиване на крушка: 1-я държи крушката,4-ма въртят масата, а 6-я пази на вратата да не дойде тока
mirchozo
24-04-2009, 11:20
мойта е толкоз проста че и на обяд се прибирам да я бия
роди ма мамо проста, аз сама ще се изруся
казват че блондинките са тъпи, аз затова се боядисах черна
ама тя саката/ нищо тъкмо подир друг мъж няма да тръгне
ама тя кьорава/ нищо тъкмо друг няма да погледне
ама тя няма/ нищо тъкмо друг няма да заговори
ама тя .... / нищо ....
ама тя има пъпки по лицето/ е ти пък кво искаш,то не може всичко да е хубаво
Kostadin`
24-04-2009, 11:25
.
Ще мина през теб като кьорав далфин у шамандура.
Курдо Коленко.
Жена ти стоножка да роди на маратонки да не смогнеш.
Да не ти побегне главата да те питат кой гониш из Овча Купел ( Редовна реплика на мама като бах малак пакостник )
Керамидка Тухлева.
Ше те е*а у патадника.
И любимото ми: Влизам в заведение и сервитьорка ме пита - Избрахте ли си? или Готов ли сте да поръчате? И съответно: - Да! Пилешки език на плоча и фреш от орехи :rotfl::rotfl::rotfl:
Тоя ако му размена обувките няма да може да се обуе.
Здрасти баце.
Недей да се хилиш, че ще напраа на Мики Маус у главата.
В главата си като врабче побойник.
Тоя се е заровил в дрога като плъх в брашно.
Ръгай, че ме изеде, после шса целуваме.
Как си ? - Като нос на италиянски пияница в сос болонезе...
Те това са ц*ци - Като легнеш на едната да се завиеш с другата
И още много други, но не се сещам.
mirchozo
24-04-2009, 21:29
плашипутак - използва се за някой грозник
ше ядеш машинката
е бива ли да си тоолкова грозна, ама айде нищо , идвай .....
знаеш ли мацко че баща ти е крадец , откраднал две звезди от небето и ги сложил в очите ти да блестят
нещо работата се разпичкоса (наличие на много мацки наоколо)
Kostadin`
24-04-2009, 21:32
.
mirchozo
24-04-2009, 21:57
ся се сетих за любимия лаф на бифшия шеф : "алчноста краси човека"
Kostadin`
29-05-2009, 00:20
Кюмбет,а сега да видим някой знае ли какво означава?
mirchozo
29-05-2009, 00:33
Комин означава, някой го казват това и за бурия/кюнец.
А, "паткан", "букани", със сигурност знам доста но в момента не се сещам.
Kostadin`
29-05-2009, 00:35
Комин означава, някой го казват това и за бурия/кюнец.
А, "паткан", "букани", със сигурност знам доста но в момента не се сещам.
Аз го знам за печка.
mirchozo
29-05-2009, 00:37
мда, и за това съм го чувал
абе то това са стари турски думи, тук из нашия край се ползват доста такива
Малко и от мен:
Барам си меча да стана безсмъртен
Отнесе я като шаран бял червей
Прати го на операция във Франция да му изкарат ръцете от гъза
Прост си като на Пайсии цървула
Прати й много поздрави от статива за рисуване:big_beer:
Кура си да оставиш и него ще откраднат
pacho_kardana
29-05-2009, 17:47
"Налетех като пръч у канцелария!"
"K*р тате сирене, кравата е мъжка ..."
Kostadin`
29-05-2009, 18:28
Кон пърдял,вятър го вял.
Вятър го вее,на бял кон.
Jivko7777
30-05-2009, 15:22
VoDkA + BIRa - Koi li Ste me Prebira??? MaStIkA + CoLa - SabliChai ME i da si Gola !!! Wisky + koNqK - Sha praime Jik Tak. :hump::hump::hump:
pacho_kardana
30-05-2009, 16:34
VoDkA + BIRa - Koi li Ste me Prebira??? MaStIkA + CoLa - SabliChai ME i da si Gola !!! Wisky + koNqK - Sha praime Jik Tak. :hump::hump::hump:
Пиши на кирилица!!!
pacho_kardana
30-05-2009, 19:00
- Абе, виждал ли си слон скрит зад конец:
- Не, не съм виждал:
- Ми как ще си виждал нали е скрит.
mirchozo
30-05-2009, 21:43
http://www.fun-6.com/sme6ni-tekstove-sborno.htm
тъп си като крив кюнец.
май без кеф си правен..
ега миришеш китките откаде корените..
кьорав да пойдеш..
кога четиресе ми носат-тебе трева да ти косат...
псета да те ебат...
мноо тъп тоо-кат буфер на влак...
да ти ебе куче снимката на гробо...
таралеж да изсереш-а жена ти булдозер да роди у вас-кащата да бутне...
че ти омотам цревата на шията...
ебати цифуняко-виснали сме тука като рибарски курци а я треперим като врабец у кисела джанка..
-за сега това се сещам от бермудския триъгълник-кюстендил,перник,дупница...
* Загорел съм като калбойси тиган
* да се радваш на цветята откъм корените
* мрамор сянка да ти пази
* как правят тест за бременост в Сомалия: тикат една франзела и чакат да захапе
* как спът децата в Косово: като заклани
* когато се срешнат Стиви Уондър и Орхан Морад какво си казват: От кога не съм те виждал!!!
* как наказвали Орхан Морад като малък: размествали мебелите в стаята
* ще те клатя като гладен циганин джанка
отивам да повръщам и следмалко се връщам
Ако Бащати знаеше че ще се родиш такъв ид*от сигурно щеше да те изхвърли с една чи*ия през прозореца!!!
По-добре баща ти да беше свършил на килима.
майка ти те е събирала на шпагат от мукета :D
santo_traficante
19-05-2010, 16:35
яко изпростяване
да ... омазахте се като сперма по пясък, дръжте се малко на положение:kiss:
1. жена ти слонче да ти роди, да ти бутне къщата докато си играе, и за второ да роди стоножка, да не можеш на маратонки да й зафтасаш.
2. така като те гледам има нещо баровско в теб...ушите ти мязат на пепелници за пури
3. изглеждаш уникално. Има френска нишка в рода ти нали, носът ти е като френски ключ!
4. Положението вместо да върви за зле то става заеби!
5. Мара ба комши....Мара беше вчера, днеска е жена ти!
6. Утепа коча с лопатата.
7. На две магарета слама неможеш да разледиш бе хайванин! (на баща ми любимия лаф)
, а да и вчера чух от жената нещо което било "много актуално" : "Русите дразнят, брюнетките празнят":hehehm:
тоа толкова прос , че неможе да си одяла чеп за г*за
Физиономията ти е като кокоши гъз.:innocent:
---------- Post added at 08:21 ---------- Previous post was at 08:19 ----------
Задника ти е толкова голям, че комарите сигурно го обикалят с електрокар докато си намерят място за сондаж! (това аз си го бях измислил ма онзи бизон много ме беше изнервил и после сички го повтаряха и стана модерно)
Физиономията ти е като кокоши гъз.:innocent:
---------- Post added at 08:21 ---------- Previous post was at 08:19 ----------
Задника ти е толкова голям, че комарите сигурно го обикалят с електрокар докато си намерят място за сондаж! (това аз си го бях измислил ма онзи бизон много ме беше изнервил и после сички го повтаряха и стана модерно)
хахаха май се сещам за кой бизон става въпрос :rotfl:
а сега по темата ... майкати е толкова дебела , че за да се снима за лична карта ползват спътниците
..загорел съм кат ямболски сач..коя барнем тая ще и пищи гъза кат на изтърван влак свирката...:holiday2:
mirchozo
20-05-2010, 21:16
Ей тва е образувателна тема...
Кръв повръщам, пари не връщам.
Бо'ли ме меча или боли ме шмайзера(смисъла е същия)
Знаете ли що пръднята мирише, ам за да могат да и се радват и глухите.
спирам абонамента за тая тема
Ето още едно и от мен :
Страдам от сериозна болест - Паронемия и кинтолипсис на горни и долни джобни пътища!!!:clapping:
Пък аз получих пристъп на остра парична недостатъчност.
---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 12:59 ----------
..толкова си сакат, че не можеш да бръкнеш на кучето в гЪ*Ъ.....(плевенски лаф :) )
А пък ти с пръст гъза си не можеш да уцелиш :)
DerMeister
21-05-2010, 13:01
А да имате проблеми с порно-двигателния апарат?
П.П. Какво е финансово-сексулана криза?
Отваряш портефейла, а вътре кур...
МАЗ - Майко Аз Загинах
АЗЛК (москвич) - Ах защо ли те купих!
Защо женския полов орган е кисел?......за да може да го ближат и диабетиците:hehe:.
Bako_Marto
21-05-2010, 15:39
Защо женския полов орган е кисел?......за да може да го ближат и диабетиците:hehe:.
:metal::metal::metal::metal::metal::metal::metal:: metal::metal::metal::metal::metal::metal::metal::m etal:
спирам абонамента за тая тема слабак :hehe:
и по темата : Майкати е толкова дебела , че като отиде на кино сяда до всички
Дядо мраз да ти бутне комина!:biggringift:
---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:58 ----------
Цункай нещо по-рошаво като баба си под мишницата!:nuke:
Каква е разликата между жената и пицата?....на пицата можеш да и махнеш гъбите.
*Знаете ли защо главичката на х*я е розова?...Защото е за жени!
мда... и топките след секс са червени понеже ги е яд че немогат и те да влезнат....
сетих се и още нещо; когато бяхме хлапета...преди сравнително цяла вечност с другите деца като си играехме и примерно нещо си кажем някоя обида от сорта на (аз към момиче) "тъпа патка" и лафа беше: "Който си го вика, на себе си го вика, тик, тик, тик, ти си цял бик!!"
от какво стават най здравите обувки?
от пу...а нямат износване.може и авт. гуми
...положението вместо да се влошава става безнадеждно-ни ти да си жив, ни аз да съм умрел...
...братле, дойдеа години да се ебат роднини...-как е сестра ти?...
...побръках се и откачих...
...гастрит се лекува с курмит...
п.с. само простотии! обаче не знам как се пише с ударения на бг-фонетика и се губи смисъла ако читателя не кльопа КН диалект като прасе блажен вестник...
soldier81
27-05-2010, 17:19
Срам п**ка не е*е и дъжд кола не мие!
Ти си мъж за три жени - две да те държат, една да ти сере в устата!:pokey:
-изпедерастял дюстабанлия
-вятър го вее кат ланяна хартишка
-едно ято пашимутрани и едно ято уртумуртудуци се срещнали и се смуртафясали
-луд ли си или на луд дрехите носиш
-луд ли си или х.я тий голям
-изчезни със скороста на 100 диви прасета и едно куцо глиганче
-50 майки с прасенцата(при билот,когато има чиляк 50)
-кух си,кат хайдушка стомна
-
S_Ivanchev
29-05-2010, 23:26
"че одим да косим магданозо,оти прави сенка на крушата"
"с ръце да думаш и па да заекваш"
"кога двама мъже си мерат оная работа,ти не си слагай гъзо между тех"
"Ако не беше кюмуро,че ми ядете к..о"-нищо лично към Перничаните :)
"паснаха си нещата като песница на циганин"
"да ти го намааат дивите свиние"
"Златна пут.а си преебал на майка ти с тая голема глава"
"струма дреите да ти носи..."
Какво правиш?
-деца за износ...
-бричим комари (т.е.постригвам,ако някой не му е ясна думата "бричим")
-вуна чешам(т.е.вълна-овча :) )
DJ Vladic
30-05-2010, 00:23
Хуй путка и пари за стари времена не се пестят :)
стабилен си като крик у песък
кон боб яде ли,магаре стока ли е,циганин човек ли е
- Знаеш ли как да държиш идиот в напрежение ? - Не ?! - Утре ще ти кажа.
- Какво правиш ? - Братя и сестри ти правя.
И една случка с един приятел в едно кафе :D :
- Какво ще желате? ( и тук индивида с мен я погледна... 1.70-75, задница като на Алфа Брера, дълги крака и малка стегна цица :D ...и животинското в него проговори)
- Еми дълго страстно кафе и ако може телефонният ти номер в късметчето...
...след малко идва мацката с кафето и нашия гледа хартиика в късметчето, на която пише "048 555 333 - Пърцуца" и и казва:
- Ахахахах, забавна си ама аз сериозно ти исках номера..
- Еми кофти късмет браточка...
...незнам дали ви е забавно това, но определено начина, по който се разигра случката ме накара да си захапя петите от смях :D
ReLeFNIQ
04-09-2010, 19:56
"Да ти пърди слон в шепите" :D
marian2784
05-09-2010, 16:10
бяга със скоростта на бит педерас
Vlado_PK
06-09-2010, 19:51
На мен любимите са ми:
-Ще те карам като джет (:hump:)
-Върви та си хапе каишката (за бързи коли предеимно алфи :))
-Оди като разведена жена (пак за бързи МПС-та)
-Като ти откинем един зад врато на следващата улица ше те спрат за превишена скорост
Ще се сетя за още и ще пиша!
бързата кучка слепи ги ражда
I'll be back
....
бях се сетил още ама нещо ми излязоха от главата
Тва мнение го изкопах от "дълбините на канала" - първи лаф. Направих го за да го коригирам с днешна дата - бързата кучка срам за майстора - втори лаф :D:D
Още - ше те возим на коженото рекаро - ше те ...
Само ако знаеш колко ти завиждам, че ме познаваш...
Абе, много скучно стана, да не сме си тръгнали
Толкова си грозна, че баща ти те взима с него на работа, само за да не те целува за "чао"
То бива бива да си тъп, ама ти вече прекаляваш
PEPI-2ALFA
06-09-2010, 23:56
Тъп, тъп, та вдлъбнат.
Толкова е зле, че може да разплаче щайга кломид.
аз може да съм расъл в саксия ама съм гледал през прозореца
тъп човек и силен вятър никой неможа да ги спре
П*тката е като ягодата,и двете не требва да се премиват,да си не изгубат аромата.
Премита ягода яли ли сте,не е същото:Lkingsmiley:
Я къде плюем,там не лижем.
mirchozo
07-09-2010, 18:36
Добре че ти казах кое как става, инече щеше да си умреш прост, да та е...а у Шпециалиста.
Като минеш моста от тая страна ...
Като приказваш с мене ще мълчиш...
Не съм казал но пак повтарям ..
Голяма работа, е колко да е голяма, колкото 2 по-малки
Дано не повтарям :)
Ето едно много класическо:
"Късно е либе за китка"
Въпреки, че произхода му не е шеговит ;)
И още:
"Там дето си вадиш хляба, не си вадиш оная работа"
и изтърканото:
"Чувай Марчо", по-известно като "Чувай х*ьо, п**ки щракат" :)
Щях да забравя едно от любимите ми (леко го цензурирам):
"И по-хубави сме виждали, и с по-грозни сме си лягали" ;)
Сбогом, Гиргино!
Тва е положението, Минке!
---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:16 ----------
И още:
"Там дето си вадиш хляба, не си вадиш оная работа"
и изтърканото:
"Чувай Марчо", по-известно като "Чувай х*ьо, п**ки щракат" :)
Тва явно е някакъв търновски лаф, сефте го чувам.:biggrin1:
На вързано куче леб не мой да даде!
PEPI-2ALFA
08-09-2010, 11:58
Сбогом, Гиргино!
И соц. варианта "Прасчай Григорий" :)
mirchozo
10-09-2010, 15:19
и по модерния вариант "лайв чоиз Гиргино" :)
циганин и форд зимата не работят
имаш рефлекси като на умрял кон опашката
убавия циганин е умрялия циганин
тая година форд догодина кола
DarkKnight
10-09-2010, 16:08
...
...
аз го знам с котка вместо кон :)
И друг лаф (мисля че го няма тук)
"тази година полупроводници догодина цели" (който има познания по електротехника ще ме разбере :))
Пичка, мачка и борче не сакам, сакам кола.
(пичка- рено, мачка-пежо, борче-ситроен)
Vlado_PK
11-09-2010, 00:51
циганин и форд зимата не работят
убавия циганин е умрялия циганин
тая година форд догодина кола
Колегата ме подсети за Фордовете!
1.Защо на Фордовете слагат по-големи предни стъкла?
Отговор:За да се вижда какъв глупак го кара!
2.Защо на Форд реотаните на задното стъкло са повече от на останалите автомобили?
Отговор:Да ти е топло на ръцете като го буташ през зимата!
3.Какво пише на последната страница в книжката с упътване намираща се в жабката на Форд ?
Отговор:Разписанието на градския транспорт!
4.Кой е най-хубавия Форд?
Отговор:Продаденият!
Нищо лично към марката!:drinking:Един познат караше Фиеста и реши да ни просветли преди време:)
Колегата ме подсети за Фордовете!.....
Да допълня:
въпрос: Защо са направили Форд?
отговор: За да има по-скапана кола от Опел!
Какво означава ЛАДА? Какво..!?
Леко Авариен Дефектен Автомобил... :moon: :hehe:
mirchozo
11-09-2010, 09:10
Нали знаете какво означава всяко кръгче от емблемата на Ауди, 100 000 безпроблемни километра, пък на Опел е едно и то е задраскано. Тва го ползвах преди като имах Ауди да дразня едно аверче опелджия което мисляше че кара най-великата кола. Векртата тва, вектрата онова, ама бързо го свалях на земята де.... :laser:
Нали знаете какво означава всяко кръгче от емблемата на Ауди
че има 4 гуми
И понеже заговорихте за опел и да кажа и аз нещо :D : Кое е по-бързо от Опела ? Ръждата. :D
И понеже заговорихте за опел и да кажа и аз нещо :D : Кое е по-бързо от Опела ? Ръждата. :D
-Защо бягат толкова много опелите??
-За да избягат от ръждата!
Какво е общото между козата и форда??
И форда,и козата умират ненадейно без да боледуват
Опел Калибра на "жаргон" е сиромашко Ферари.
Опел Калибра на "жаргон" е сиромашко Ферари.
Циганско Ферари, колега. Сиромашкото Ферари е 33-ката, италианците са си го кръстили така .
pikli4ka
17-09-2010, 18:48
БМВ - означава Бензин Масло и Велпапе :)
Също така и :
Бърка Масло с Вода .
Бензин , масло, вода :cheers:
И аз пробвах и бате пробва.Не става,козата си иска пръч
.....гледа като бибе из джеб
.....пус пустиняк
.......шед,фак,кил,дед,траш,блуд,сак...
:cheers: