PDA

View Full Version : Убийството на сестрите Белнейски



fred
27-02-2009, 19:55
E в тая тема има и политика, мисля, че мястото и е тук.
И така, наближават избори, изплува и убиеца на сестрите.Лично аз смятам, че ако наистина има ДНК доказателство за убиеца, въпроса е решен.От друга страна много хора мислят, че това е нагласено.Макар и противник на тая коалиция, аз вярвам, че това може да е убиеца, или един от убийците, при горното услови, пак подчертавам, тоест неоспорими доказателства, а какво мислите вие?:shutup:

ФЕРАРИСТ
27-02-2009, 20:49
В полицейщините не си бъркам носа, като цяло не ми пука.....

DSlavev
27-02-2009, 21:12
Дано е изтинския извършител, да не се окаже някое полит-полициско нареждане да се разреши случаят. Как пак тека го резрешиха точно преди изборите.

fred
27-02-2009, 22:43
Това е обективен случай от родната ни действителност, има убити, няма виновник.Моето мнение като цяло е, че полицията много често върши калпаво разследване, не събира читави доказателства и това води до липсата на виновник /даже ако наистина се намери реалния, после съда го пуска, защото няма издържан доказателствен "матрял"/.Е всичко това води до факта че престъпника започва да се чувства неуловим.

Mind_Control
27-02-2009, 23:50
Така или иначе тоя дето са го задържали дори да не е виновен специално за това убийство си заслужава да лежи доживот в затвора заради предишни доказани изнасилвания.

А иначе може да има няколко версии:

1. Искали са точно този да го бутнат зад решетките за други престъпления, но не са могли да ги докажат и са режисирали нещата.
2. Някой висшестоящ ги е утрепал и сега партията го прикрива и изкарва виновен този.
3. (Не на последно място) Той найстина е виновен.

fred
28-02-2009, 06:59
И аз мисля така, като цяло, но важно е и това да е убиеца.

DiStefano
28-02-2009, 07:23
такаа ... значи това убийство според източници тук не е имало за цел да компроментира нещо или някого ...
и понеже Пазарджик е ебати и курварския град доста народ от къде ли не включително София, Варна и други големи градове идва тука на лов за "пички" ... парадокса е че тези двете сестри са били скромни и честни момичета и на никой не му е ясно как точно са се забъркали с неподходящите хора ... какво точно е станало се знае, но никога няма да разберем ние например щото виновника явно не е кой и да е и е покрит от съответните органи навреме ... доста демонстративна беше и подадената отставка на п-к Стоицев, тогавашния директор на МВР Пазарджик ... според мен няма смисъл да си чешете езиците в тази тема ... момичетата ги няма вече и виновника няма да бъде наказан, както впрочем има и много други такива случаи в нашата убава държава ...

fred
02-03-2009, 13:28
Трудно се покрива всичко и нищо не се разбира във времето, не за момента, ако беше преди 1989, за убийството просто нямаше да се пише нищо и никой нямаше да го коментира, това е удобно за всяка власт.
От друга страна ясно е, че у нас всеки знае всичко, затова сме и на това дередже.
Лично аз смятам, пак го повтарям, че това е допустима теза, а ти колега, като си от Пазарджи кажи за бизнеса и реномето въпросия на чичо на заподозрения дебил или и той е свестно момче, или просто си кажи тезата, пък какво има смисъл и няма кой знае ...

dimo
07-03-2009, 14:07
:shock:

Sheltem
12-03-2009, 10:51
Много неща "миришат" покрай разследването на убийството. Даже се изказах меко - направо "смърдят"...

1.Двамата полицаи основни раследващи , изведнъж и съвсем случайно получават повишения. Не стига това, ами и повишенията са им предложени на единия в София, а на другия във Варна.
2.Това става малко след като полицайте обявяват, че са много близко до разкриването на извършителя.
3.ДНК пробата се изгубваше, намираше и така няколко пъти :) Да не говорим, че бяха нужни не знам колко месеца за да излезе резултата.
4.На мене лично много ми намирисва самоя факт, че точно преди изборите - хоп убиецът излиза наяве :) Типично по комунистиески... Точно като сеценарий.

Иначе мнение не мога да кажа. Просто твърдя, че нещата миришат яко. Искренно се надявам това да са просто съвпадения и този път държавата наистина да си е свършила работата и извършителят да влезе в затвора!

fred
13-03-2009, 10:28
E има и такива моменти...,
но едно уточнение- пробата не се е губила никога, а поради мърляво разследване не е събрана както трябва и навреме, от там трудно можеше да се извелече подробен ДНК профил, накрая успяха австрийците.Пак казвам, ако това е така наистина, няма никакъв проблем да бъде разкрит убиеца, който пък е бил вече попаднал в един широк кръг от заподозрени.
В крайна сметка важно е да излезе истината
По този повод в притурката последния вестник Банкер /брой 10/ има доста интересна статия, особено накрая, където се цитират имената на 4 починали впоследствие свидетили, всички уж от естествена смърт?!