PDA

View Full Version : Да е*а градушката



ALFA CORSE
27-09-2004, 21:40
Алфата ми стана на решето. :cry:
Някой има ли опит с каското? Как се процедира? Утре ще се обаждам за оглед. Имам и пукнат стоп. Застрохавателя ми каза че за стопа с фактура е на 100%. Ама тея ламарини преден, заден капак и малко единия заден калник направо ми се плаче толкова беше запазена....

Dexer
27-09-2004, 22:41
гледах новините, жестока градушка! Съжалявам!!!!

KGB
28-09-2004, 01:18
Сору колега....

не знам ама аз имам пароноя от тия градушки......

Относно застрахователите....ами една от колите на нашата е минала през 2 градушки...и двата пъти цялостно пребоядисване....в Булинс, Сега в ДЗИ....за съжеления втория път е боядисваха в Сервиза на Опел в София (СофАвто) супер тъпаци....откраднаха двете десни лайсни на бравата (фиат) и емблемите....е емблемите ги върнаха, ама лайсните не...преди около 2 седмици и боята на предния капак се напука....Ебра БГска работа....а градушката беше оставила белези само на две места и то трудно забележими.

Така, че с малко хитрина ще ти я оправат цалата....ако решиш да ти я вкарват в техен сервиз е най-добре...но не им подписвай приемателен протокол или там каквото се викаше преди да си видиш колата....и си я снимай преди да я оставиш в сервиза и им покажи снимките....Ебра БГска работа ама какво да правиме такъв ни народа... :cry:

ALFA CORSE
28-09-2004, 01:38
А някой знае ли нещо за студеното изправяне на ламарини.
Не мисля че цялостно пребоядисване е добър вариант. На мен са ми проблем "само" преден, заден капак и таван. Ако се стигне до там предпочитам разноските да си ги поема аз, но поне да стане добре направено. А пък и си мисля че в техен сервиз само ще претупат работата, то след такова масово бедствие ще си имат доста работа

WhitePower
28-09-2004, 16:14
malee i az gledah napravo mi stana jal , mamata si traka , po dobre vzimai nekoi lev i si ja pravi ti inache mogat a ti ja oserat i posle da te e jad

ALFA CORSE
28-09-2004, 19:46
Днеска минах оглед. Значи всичките бяхме по експертна оценка. Написаха щетите и след две седмици трябва да се обадя за да ми кажат сумата която ще ми изплатят.
Аз съм имал и предно стъкло пукнато даже не съм го видял вчера.
В такъв случай пак ли на 100% ще ми изплатят предното стъкло примерно?

Psycho
29-09-2004, 12:28
Днеска минах оглед. Значи всичките бяхме по експертна оценка. Написаха щетите и след две седмици трябва да се обадя за да ми кажат сумата която ще ми изплатят.
Аз съм имал и предно стъкло пукнато даже не съм го видял вчера.
В такъв случай пак ли на 100% ще ми изплатят предното стъкло примерно?

По принцип предното стъкло се плаща ново да, щом е спукано.
В Булинс ли е това?

Тавана не го слагай в сметките за изправяне.
Това е супер неизпълнимо в България!:)

ALFA CORSE
29-09-2004, 16:02
Да вече ми казаха че стопа и стъклото ще ми ги изплатят (само че кога ли ще стане това...). Днеска си поръчах предно стъкло 150лв, ама чак понеделник, вторник ще пристигне.
***
Подхвърлиха ми че изправяли ламарините с вакум? И по-специално ми препоръчаха в Шумен да търся (може би заради цената)?
***
Абе на 155 тъй като номера е на стопа и трябва да ходя в КАТ заради това молба ли се прави?
***
Каското е във Витоша.

KGB
01-10-2004, 02:47
Това за вакума...го пишеше на тунинг.бг форума до колко си спомян или на ауди или на бмв.......и някой до колко си спомням обясни че се правят некви заварки и се издърпва на горе...но после пак се китва и боядисва и т.н.

01-10-2004, 10:52
аз съм чувал за такъв метод с електрожен - използва се на кухини които не могат да се изчукат - заварява се електродната пръчка и се издърпва или нещо такова беше ?!