View Full Version : Кой сервиз?
TheBlueOne
21-07-2009, 19:11
Колеги днес и аз претърпях ПТП, което беше по моя вина :Suicide:. Белисимата ми е смачкана отпред, добре че са само ламарините. Реве ми се като се сетя как изглежда в момента :crybaby:, но важното е че няма пострадали. Та исках да ви попитам, от Армеец ми дадоха един списък със сервизи, ако някой е посещавал някой от тях и/или има добри отзиви да каже, че не знам къде да я закарам:-(.
Благодаря.
AntiLuuP
22-07-2009, 00:00
Попринцип пича който прави мойта кола много добре ги прави нещата но всъщност май го няма из между изброените... дано не е много размазана и да се оправи бързо, ако има нещо казвай да те пренасоча към него
(съчувствам ти...чувството е отврат...дано ти не си пострадал ламарините ще се оправят )
santo_traficante
22-07-2009, 09:39
Ауто Екип
Alexanderbb
22-07-2009, 19:11
това Вирунга (не знаех че се казва така честна дума) на бул. Илиянци 12 е на едни добри мой приятели. Не искам да ги хваля но работят много добре (понякога малко бавно) и ползват само качествени материали. Моята задица вече 3 пъти я възстановяват от зверски удари
Колега алфа-та ти да не би да се намира в кв.Младост на паркинга пред кафе JOY ? с номер
ВН 4714 РК
защото вчера бях в кафето и гледам някаква готинка 156-ца и като я позагледах отпред я видях че е доста контузенка :( .
TheBlueOne
23-07-2009, 10:30
това Вирунга (не знаех че се казва така честна дума) на бул. Илиянци 12 е на едни добри мой приятели. Не искам да ги хваля но работят много добре (понякога малко бавно) и ползват само качествени материали. Моята задица вече 3 пъти я възстановяват от зверски удари
Може и там, аз сервизите не ги знам така че всяка препоръка е добре дошла.
Колега алфа-та ти да не би да се намира в кв.Младост на паркинга пред кафе JOY ? с номер
ВН 4714 РК
защото вчера бях в кафето и гледам някаква готинка 156-ца и като я позагледах отпред я видях че е доста контузенка :( .
Дам, това е мойта колица :-|.
Ето и малко некачествени снимки от телефона:
Едната ми кола в момента е в сервиз Джоки (първия на втората страница).
Като излезе (надявам се следващата седмица) ще мога да ти дам мнение.
Ама предполагам до тогава вече ще си я дал някъде.
Alexanderbb
23-07-2009, 12:59
доста лош удар. надявам се че са ти написали втори оглед от армеец. И аз бих поразгледал из форума за части че като гледам ще има смяна на доста неща
AntiLuuP
23-07-2009, 13:50
Най-гадното е че на пръв поглед не изглежда нещо сериозно, а всъщност е точно обратното ...
TheBlueOne
23-07-2009, 14:13
Казаха, че втори оглед ще има в сервиза, но пък първо трябва да ми дадат възлагателно писмо. А пък днес говорих с агента който ни движи застраховките на служебните коли, който ми каза, че от два-три месеца станало, че ако премията ти е под 500 лв нямаш право на сервиз а само експертна оценка. Но пък днес никой в Армеец не ми каза за подобно нещо и чакам утре писмото евентуално. А пък иначе гледах колата и не видях спукан радиатор или нещо по лошо, но аз не разбирам, дано да са само ламарини.
Alexanderbb
23-07-2009, 16:45
Колега това което се вижда на двете снимки е над 500 лева във всеки случай. Така като гледам имаш нужда от нов капак, маска, предна броня и десен фар. Калника не се вижда добре но може и той да е за нов. А какво е отдолу докато не се разглоби никой не може да ти каже
santo_traficante
23-07-2009, 16:52
Казаха, че втори оглед ще има в сервиза, но пък първо трябва да ми дадат възлагателно писмо. А пък днес говорих с агента който ни движи застраховките на служебните коли, който ми каза, че от два-три месеца станало, че ако премията ти е под 500 лв нямаш право на сервиз а само експертна оценка. Но пък днес никой в Армеец не ми каза за подобно нещо и чакам утре писмото евентуално. А пък иначе гледах колата и не видях спукан радиатор или нещо по лошо, но аз не разбирам, дано да са само ламарини.
смени си "агента":smartass: