PDA

View Full Version : Препоръчайте ми сервиз във Варна



achkar
05-10-2009, 17:45
Здравейте, колеги! Трябва ми проверен сервиз, който се занимава с радиатори и прочие, независимо на кой е, ако ще и ваш да е или на познати, само да е сигурен и да работят на човешки цени, защото губя много малки количества антифриз и зимата ми се запотяваха стъклата, а сега понамирисва на антифриз или (шарена сол :D) като пусна парното и много натъртва ако карам 2-3 часа. Та причината, поради която не налучквам сервиз е защото до колкото знам там има много пипкава работа и искам да си свършат хубаво работата, а не искам да кажат "от това е..", да го сменят, а да се окаже, че не е от това и само да се набутвам с излишни пари. А и да стане, което е нормално, хора сме - случва се, поне да знам че не е умишлено :) Тенк ю!

Sunny
05-10-2009, 22:45
Ми тооо таковата
Булавто
Ивайло Радев - pinifarina

Другото в оторизирания сервиз на магистралата .

И на двете места хората знят какво правят .

DiabL0
05-10-2009, 23:01
Определено !!!

Булавто.... там са твоите хора :)

trustworthy
05-10-2009, 23:30
Определено !!!

Булавто.... там са твоите хора :)

То човекът е един там( да му слави шестстепеннатаа:priest:), а останалите са негови хора просто :)

DiabL0
06-10-2009, 06:35
То човекът е един там( да му слави шестстепеннатаа:priest:), а останалите са негови хора просто :)

АААААммИиинннНН !!!

dilian alfa gtv
06-10-2009, 09:30
Здравейте, колеги! Трябва ми проверен сервиз, който се занимава с радиатори и прочие, независимо на кой е, ако ще и ваш да е или на познати, само да е сигурен и да работят на човешки цени, защото губя много малки количества антифриз и зимата ми се запотяваха стъклата, а сега понамирисва на антифриз или (шарена сол :D) като пусна парното и много натъртва ако карам 2-3 часа. Та причината, поради която не налучквам сервиз е защото до колкото знам там има много пипкава работа и искам да си свършат хубаво работата, а не искам да кажат "от това е..", да го сменят, а да се окаже, че не е от това и само да се набутвам с излишни пари. Тенк ю!
Колега закарай я в фирмения сервиз на изхода преди лукйола казват че работят добре вече но вземат доста солено.а аз мисля че си за смяна на гарнитура на главата ако не тече радиатора ти.
мога да те опътя в добър сервиз които работят на сносни цени.

achkar
09-10-2009, 14:42
Благодаря колеги, пратих я при чичо ви доктор, сега ще видим какво ще се окаже :)

achkar
12-10-2009, 17:14
Благодаря колеги за насоката. Много съм доволен, бързо и качествено се справиха и то на сносни цени :firstprize: :) Бях забравил хубавата миризма на климатика :D А на колегата Иво (pinifarina) специални благодарности за вниманието - има една (каса) бира от мен! :beer: