View Full Version : ГИ Фобос Пловдив
Привет колеги. От скоро съм собственик на Алфа 156 1,8 ТС и искам да и сложа газ. Препоръчайте читав сервиз на ФОБОС или друга марка в този ценови клас в Пловдив. Интересува ме къде могат да направят кадърен монтаж и настройка.
На ясно съм, че има доста добри майстори...........на WV, opel...... Интересува ме конкретно за Алфа.
Благодаря
А кой е ценовия клас?:unsure::flirt:
ГИ в ценовия клас на Фобос- около 800-1000лв
Привет колеги. От скоро съм собственик на Алфа 156 1,8 ТС и искам да и сложа газ. Препоръчайте читав сервиз на ФОБОС или друга марка в този ценови клас в Пловдив. Интересува ме къде могат да направят кадърен монтаж и настройка.
На ясно съм, че има доста добри майстори...........на WV, opel...... Интересува ме конкретно за Алфа.
Благодаря
Здравей колега,предлагам ти да прескочиш до Ведраре.Трета година вече карам със Фобос от там монтирана. Препоръчвам ти да е със италианския компютър(малко по скъп е) но качествен.Ако искаш мога да ти пратя тел.номер на сервиза,на л.с.:smile:
Да, разбрах за този сервиз. малко е далечко.
Понякога наистина Ви се чудя.....
Фобос - http://www.fobos-bg.com/index.php?l=3.318
СИМ ГАЗ и Стар газ
Адрес Пловдив,
ул. Д-р Никола Генадиев № 2
Тел032969292
Факс032969292
E-maili_maglov@siad.bg
Ланди Ренцо - За Пловдив:
Телефон/Факс: 00359 32 587990
Мобилен: 00359 885 963681
00359 885 333690
Емейл: plovdiv@landi-bg.com
Лице за контакти: Ивелина Чолакова
Тартарини
ВААС ЕООД Пловдив
след ЖП линията в дясно към “Родина” и газстанцията на Петрол
тел.: 032/ 96 96 71; GSM: 0877 165 720
e-mail: office@tartariniautobg.com
Работно време:от понеделник до петък от 8.30 до 18.00 ч.
събота от 8.30 до 14.00 ч.
Да, прекрасно знам как се търси в гугъл, знам и адресите на тези сервизи. Искам мнение за ЧИТАВ сервиз. Искам лично мнение на база предишен опит. Предложиха ми сервиза на един господин "инженер" при който никога няма да отида - личен опит от предната ми кола.
Не се чуди и не се нервирай. Искам газов инжекцион, ефтин, хубав и по възможност да е без пари. НЕ ИСКАМ ПРОБЛЕМИ.
За сервиз BRC също имам лошо мнение. На един приятел му бяха монтирали бутилка надлъжно в багажника - имало повече място така. Направих им забележка, че при лек удър от зад, при 5см хлътване на задна маска на седящия пред бутилката ще му хлътне гръбнака или ребрата с 5см. КАзаха - ми кво ни пука на нас. Убави хора
Не се чуди и не се нервирай. Искам газов инжекцион, ефтин, хубав и по възможност да е без пари. НЕ ИСКАМ ПРОБЛЕМИ.
Нямам навика да се нервирам безмислено. Евтин и хубав по-принцип са несъвместими понятия. А проблемите обикновено идват от абсурдните искания на клиентите или от това, че последните смятат майсторите за свои слуги.
П.П. 90% от хечбеците се монтират с надлъжно разположени бутилки....около 7-8% с бут. -форма на гума и само около 2% зад седалките.
П.П. 90% от хечбеците се монтират с надлъжно разположени бутилки....около 7-8% с бут. -форма на гума и само около 2% зад седалките.
Жалко, много жалко. Дано в центровете за сертифициране вземат някакви мерки.
Богата работа. никой в Пловдив не кара на газ
:on_da_beach:
milenamr
15-06-2010, 18:23
Богата работа. никой в Пловдив не кара на газ
:on_da_beach:
Ами аз карам и на газ, но малко съм се поотчаяла от пишман майстори.Както казва колегата robygas, голяма част от клиентите абсолютно не уважават труда на майсторите, като ги смятат за свои слуги, което е много брутално, защото всеки труд трябва да бъде ценен подобаващо.
Но го има и другия момент, аз съм готова да си плащам кое колкото си струва, не се правя на циганин, не се дърпам за парите.
Но проблема е, че въпросните "майстори" , на които попадам все ми се правят на интересни и явно не ми щат парите или незнам.
Та просто няма нито един газаджия в Пловдив,на когото мога да разчитам за съжаление, та затова и не мога да ти препоръчам :(
Ми то си е нормално...това си е взаимосвързан процес.
svetlastf
15-06-2010, 20:55
Бе то не стига да си само майстор газаджия... Няма ли тръпка в сърцето към Алфите...
ПП мисля че е ясно за кой иде реч, на една бутилка газ разстяние е...
Бе то не стига да си само майстор газаджия... Няма ли тръпка в сърцето към Алфите...
ПП мисля че е ясно за кой иде реч, на една бутилка газ разстяние е...
Проблема не е в бутилката газ. Време нямам, заринъл съм се с работа. В къщи не мога да се прибера, камо ли до София за цял ден. Надявам се на 2 седмици отпуска тва лято - поне за моренце да има :big_heat: