View Full Version : Цени на паркинг- летище София
Трябва да летя за 10-тина дни и се налага да оставя колата на летищетно...някой да каже какви са цените ако знае...Мерси предварително!
PEPI-2ALFA
11-10-2010, 21:36
Виж това дали ще ти свърши работа:
http://www.sofia-airport.bg/pages/content.aspx?lm01=120&lm02=117
pininfarina
11-10-2010, 21:36
Трябва да летя за 10-тина дни и се налага да оставя колата на летищетно...някой да каже какви са цените ако знае...Мерси предварително!
Ако ще си от първи терминал, съвсем близко има частен платен паркинг, който е по 4 лева за 24 часа. Ползвал съм го - пичове са. За паркинга на терминала ако не се лъжа идваше по около 10 лева за 24 часа, но за 10 дни май цената падаше на полвина някъде.
Мерси, аз се опитвах да отворя сайта на летището но нещо не се получи...обаче с линка на колегата се отвори.
Най-добре е да си спреш колата някъде в София, примерно пред някой блок на познат, пък и да не е познат, но да е в източната част на града. След което си хващаш едно такси и ще ти стъпи цялото това нещо на 10-15лв макс.
става и тоя вариант... ще го мисля...
Ако имаш познат в София, просто го вземи с теб, за да върне колата пред блока. После ще те посрещне с нея на летището, като се върнеш ;)
Колега, ако мога да съм ти от помощ, аз живея близо до летището!
мерси колега, за сега остава варианта с паркинга на летището, не искам никой да занимавам или да я оставям по улици :)