PDA

View Full Version : най-невероятната жена шофьор



Kostadin
01-11-2004, 09:35
значи случката се развива малко преди Карнобат отзад ме настига червена(нещо като бордо) варненска алфа 145 със змята от емблемата на задното стъкло майче беше лепенка както и да е много ми хареса, с две мацки вътре в нея, шофорката просто беше размазващо красива жена............
не след дълго ме отвя а аз :shock: е все пак карах културно понеже бях със жена си и балдъзата, а така също и неиния съпруг, но не след дълго натиснах гаста и започнах да я гоня и я настигнах....... аз я изпеваря тя ме изпревари, аз я изпреваря и тя ме испревари и така почти до Варна, просто не знаете какъв кеф ми направи това маце какво каране само направи това момиче заслужава поздравления :D :D :D :) :) :)
не всеки ден се срещат истински шофьорки и то в алфа .......
ако бях сам щях да я спра да и дам визитка на клуба ама нали се сещате :cry: :cry: :cry:
след това два дена обикалях като луд из Варна в надежда да видя алфата обаче не се овенчах с успех за съжаление :cry: :cry: :cry:
както и да е тя доста време кара на 1-2 метра зад мен и съм сигурен че е видяла лепанката на клуба а съответно и интернет адреса на същия така, че сигорно ще прочете това мнение в което я поздравявам за избора си на кола и на това как я кара тази кола.......... :)

DiStefano
01-11-2004, 10:56
В тоя ред на мисли да се похваля, че скоро ще имаме още една жена която ще движи с Алфа Ромео из България, а имено моята ... не знам дали е добра идея да я приемем в клуба обаче не е лошо да го понаучим момичето да кара щото е новобранка ...