View Full Version : Предложение за прозрачност при наказания
Тъй като сега виждам, че имам наказание което нямам намерение да успорвам, поради безмисленото разискване. Бих искал да предложа ( а ако съществува и не съм го намерил да се извиня за темата) да има раздел тук за наказанията които не са бан. Смисълът на което да е следния: - Публично да се вижда кой е наказан за мнение което не е по тема. - за обида и не добър език във форума Поводът за предложението ( или питането има ли такава тема) е това, че вчера прочетох пост в който потребител беше нарекъл с не добър език хората в множествено число " селянчета " и днес поста беше разкаран. А в случая аз имам наказание за това, че отговорих на колегата който ме е поправил , смисъл написах му ;да поправих се, на всеки се случва да сгреши; Какво ще кажете за малко прозрачност на тези уж дребни наказания които обаче наслагват въпроси и напрежение? Повтарям не споря за моето наказание! С това мисля, че коментирания двоен стандарт на наши и ваши ще се изчисти и ще се вижда дали се наказват всички справедливо, или се наказват само определени хора!
Тъй като сега виждам, че имам наказание което нямам намерение да успорвам, поради безмисленото разискване. Бих искал да предложа ( а ако съществува и не съм го намерил да се извиня за темата) да има раздел тук за наказанията които не са бан. Смисълът на което да е следния: - Публично да се вижда кой е наказан за мнение което не е по тема. - за обида и не добър език във форума Поводът за предложението ( или питането има ли такава тема) е това, че вчера прочетох пост в който потребител беше нарекъл с не добър език хората в множествено число " селянчета " и днес поста беше разкаран. А в случая аз имам наказание за това, че отговорих на колегата който ме е поправил , смисъл написах му ;да поправих се, на всеки се случва да сгреши; Какво ще кажете за малко прозрачност на тези уж дребни наказания които обаче наслагват въпроси и напрежение? Повтарям не споря за моето наказание! С това мисля, че коментирания двоен стандарт на наши и ваши ще се изчисти и ще се вижда дали се наказват всички справедливо, или се наказват само определени хора!
След като толкова агитираш за прозрачност, защо не направи анкетата прозрачна?!? Ще кажеш "нов съм, не разбирам", но я си помисли пак!
1.2 Да не регистрира повече от един ник на форума на Клуб Алфа Ромео България. Последното ще се счита за опит за заблуждаване/измама на други потребители на форума. Никовете на същия потребител с по-малък брой постове ще бъдат деактивирани. Допуска се временно регистриране на втори ник в случаите на загуба на парола или други данни по регистрацията на основния ник.
pininfarina
29-12-2010, 21:24
Да ъпна малко темата, че да видим какво се случва с гласуването ;-)
п.с. Абе гледам че колегата r.jelev е баннат. Търсих в темата с наказани потребители, но там няма инфо.
Бихте ли споделили какво е направил че ми е много любопитно а най вероятно не само на мен. Доколкото успях да разбера, е имал втора регистрация?
Благодаря Ви предварително:big_bow_down:
Доколкото успях да разбера, е имал втора регистрация?
Благодаря Ви предварително:big_bow_down:
Г-н Иванов ?
Да беше повторна регистрацията само .....
pininfarina
29-12-2010, 21:38
Г-н Иванов ?
Да беше повторна регистрацията само .....
Ааааа, тоя ли е колегата. Ама виж - тук чак и фамилията си е сменил ама пак не е успял ;-)
Грешката е моя- забравил съм да го обявя в темата.
Ама то толкова станаха вече регистрациите му , че съм им изгубил бройката.