View Full Version : синоними
голямата риба
18-02-2011, 10:48
според вас думите
мнение и подпис синоним ли са?
БЕз никаква връзка с темата ще попитам
Как любимите вертикални постове на един потребител кореспондират с това правило? Демек как улесняват те комуникацията?
1.4 Да пише на кирилица. Форумът на Клуба е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Постове на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани или отстранявани.
голямата риба
18-02-2011, 11:54
...Постове на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани или отстранявани.
голямабукваналиинтервалсиинтервалмодераторзапетаяи нтервалимашинтервалработа
Ще получа ли отговор?
Цитирам отново
"Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”.
Рибок , прекалил си с кафето сутринта :thumbup:
голямата риба
18-02-2011, 13:47
Рибок , прекалил си с кафето сутринта :thumbup:
Жоре не съм прекалил кафе не пия.
Обаче е някак обидно хора които дават квалификация като "напълно неграмотен", да не правят разлика между подпис и мнение.
Та затова и питам, може и аз да съм неграмотен и да не разбирам българският език.
---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:46 ----------
Ще получа ли отговор?
Цитирам отново
"Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”.
ми то си го пише бе,
приеми че нямам уважение към теб
никъде не пише друго
PEPI-2ALFA
18-02-2011, 14:40
според вас думите
Не се ядосвай, днеска поне. :Topic-is-closed-bg:
Честит празник :)
според вас думите
Не,не са синоними.
голямата риба
18-02-2011, 21:04
Днеска пък какво е?
просто още един ден в който сме живели
дано да е бил пълноценен за всеки
Жоре не съм прекалил кафе не пия.
Обаче е някак обидно хора които дават квалификация като "напълно неграмотен", да не правят разлика между подпис и мнение.
Та затова и питам, може и аз да съм неграмотен и да не разбирам българският език.
Явно съм пропуснал предисторията :eat: ...