View Full Version : в Пловдив-свестен сервиз и магазин за авточасти???
go6o_6kafa
19-08-2006, 00:30
само не и Динекспрес че там са убийци,имало за хиляди левове ремонт по моята Алфа!?
а общо взето си е наред всичко,питам само информативно
в двора на бившето сба на патя за излизане кам с.труд след прелеза обратен и като влезнеш от портала само направо, там тарсиш джими, за диагностика.за части от евро 07, евросервиз или от магазина на крастовището на мария луиза и источен пише fiat alfa
DiStefano
19-08-2006, 23:12
е верно Динекспрес са малко по-скъпички
но пък са профита ... чак за хиляди лева се съмнявам
с кого говори там ?
INTEGRALE
24-08-2006, 12:33
в двора на бившето сба на патя за излизане кам с.труд след прелеза обратен и като влезнеш от портала само направо, там тарсиш джими, за диагностика.за части от евро 07, евросервиз или от магазина на крастовището на мария луиза и источен пише fiat alfa
Да, за Евро07 съм съгласен, но за магазина на Източен и Мария Луиза до сега читава част не съм взимал. Последно ме набутаха с лагер за съединителя, което беше жалко менте на Валео за 35 лв., което се разсвири за 500 км. От там само масло /Селениа/ и ремаци /Дайко/. Нищо друго!
А в Евро 07 само не си взимай тампони, маншони или накрайници Birth. Пълни боклуци. Маншон на 2000 км. сцепен.
Напоследък си пазарувам от Елит авто до "Папараци". Нямат ги нещата при тях, но пък знаят кое е читаво и след час ми го докарват.
За майстор зад СБА-то в центъра за гуми Явимекс отзад преди бензиностанцията се влиза. Търсиш Ангел.
ПС: А на Динекспрес колата я видях пред Евро 07, така че гледай и оттам какво купуваш. Там ходя за неща, които не мога да намеря другаде.
Нямате ли си "София Експрес" ? Във Варна от тях вече купувам чсти за ходова част -Носачи "Мооg"
:th_up: добри са да...
martzaro
04-09-2006, 12:33
Магазин "IVECO" кръстовището на Д.Благоев и Л.Димитрова в близост до Дискотека папараци. Нема част за Алфа дето да е нямат и на всичко отгоре са на такива цени че ми ппадна ченето от густо. Ако нещо случайно го нема в момента ще ти се достави. Мноооооооо свестно момчета повярвай ми имам болен опит с частите за ВЕРОНИКА. В сравнение с тях дисниленд са като детска викторина и откъм обслужване и откъм снабдяване на Алфи....от фиат наистина разбират но само това..... не е достатъчно. За ремонт на алфите Ви препоръчвам сервиз ЕЛЕГАНТ в двора на мототехника при Джими неговата диагностика нема цена. Тел. Магазин "IVECO" :65-39-38;0888-594-170.
go6o_6kafa
04-09-2006, 19:25
Мн. благодаря!
Все пак отскоро имам Алфа :D и не съм наясно с нещата
146 BOXER 1.6
Nasko_77
29-01-2007, 00:24
И как е сега? Вече гледам са минали няколко месеца от както я имаш. Аз също от скоро съм с АЛФА. Ще се радвам да чуя мнението ти за тези серизи и магазини които ти препорачаха колегите по-горе.
BillyBoy`
21-03-2007, 11:00
препорачвам ви да не ходите във DINEXPRES за каквото и да било лично аз днеска проверих за вариатор вав едно магазинче намира се след моста на Герджика вав ляво там на ъгъла и ми каза човека доста сносна цена дори беше достатачно учтив и ми го изкара на компюта да го видя какво представлява тоя вариатор а преди това ходих при един майстор вдигнах му капака на колата на Алфата а тои дори не беше чувал че алфата има такава част пък отпред на сервиза пише FIAT LANCIA ALFAROMEO така че бягаите от такива майстори и колеги от ПЛОВДИВ посетете това магазинче може и да ви хареса това беше предложение от мен ако има други такива казваите
в DINEXPRES за 1 час не можаха да намерят буксата за диагностика на GTV-то ми , камо ли да свършат нещо .
Аз съм доволен от динекспрес където са към митницата.
На мен лелката в маг. на Динекспрес ми търси вал по номер на талона щото не знаела какво бил боксер мотор... Е,,,, момичетата във форума знаят какъв е, а тя не знае???!!!! Е****ти и сервиза! Пък и скъп!
Въпроса ми е към колегите от Пловдив: Насочихаме за обслужване и подръжка към сервиза и магазина на ул."Йоаким Кърчовски" 4, срещу университетската болница. Колеги, можели някой да сподели мнение за този сервиз ако се е възползвал от услугите му?
Благодаря предварително.
tipo1960
20-05-2007, 00:34
Въпроса ми е към колегите от Пловдив: Насочихаме за обслужване и подръжка към сервиза и магазина на ул."Йоаким Кърчовски" 4, срещу университетската болница. Колеги, можели някой да сподели мнение за този сервиз ако се е възползвал от услугите му?
Благодаря предварително.2000 и 2001 няколко пъти ползвах услугите на сервиза за ТИПОто,останах доволен от качество на услугите и цените.Но сега не знам дали са същите майстори,от тогава не съм ходил там.
циганския кореком интерсервиз 2000 прили4ни 4асти на добри цени
а за сервиз до пожарната на кукленско стои4о
red line
03-06-2007, 10:03
Само бягай от автосервиз АНГЕЛОВ аз вече ядох дедовия им :evil:
Сменяха ми агренажния ремък и го зацепиха погрешно с цели два зъба, сега колата ми е ...... :evil: :evil: :evil: :evil: след като отидох при кадърен майстор ми показа че ремъка който са ми боцнали е втора ръка, тъх че бегайте от тая авто-морга :evil: :evil:
Отидох при Джимито защото ми светеше лампата на инжикциона и харчеше 17/100.След диагностиката каза че е от ламбда сондата и за 300лв ще я смени.После отидох в БОШ и за 40лв закачиха някакви жици и сега харчи 12 градско-без климатик :biker:
Отидох при Джимито защото ми светеше лампата на инжикциона и харчеше 17/100.След диагностиката каза че е от ламбда сондата и за 300лв ще я смени.После отидох в БОШ и за 40лв закачиха някакви жици и сега харчи 12 градско-без климатик :biker:
ми за пловдив пак е много, аз сам около 10 /100 без клима. нещо са ти прецакали в боша да знаеш :!:
Може да е нямала хубава маса ламбдата и в Бош-а да са му вързали допълнителна маса.
Иначе 300 лв. за нова сонда си е :shock: :shock: :shock: . да не кажа двойно....
Сондата не е била свързана както трябва.Джимито каза:270лв за БОШ универсална сонда+30лв труд :biker:
Излизам малко от главната тема , но
пак казвам - за мен това е абсурдна цена. Когато аз смених моята ( а като гледам си със същия двигател ) цената в Авел (bosch service) беше 170 лева. Не вярвам цените да са се дигнали толкова..(аз сменях преди около 2г.) освен това там монтажа ми беше 5-10 лева и получих гаранция за 1година. След това ходих два пъти дори на проверовъчна диагностика,за която нищо не заплащах... А относно разхода смятам ,че зависи от прекалено много неща, за да се коментира. Аз съм около 10 л. , но мисля,че мога да падна и под. Тези дни ще си завия и новите денсо иридиум, та тогава може и да се похваля с боксер под 10л градско.... , но както казват братушките....поживем у видим :wink:
Аз като си взех колата си купих ремъци,ролки,масла и филтри от магазин ИВЕКО (който се споменава по-нагоре) , и там питах да ми препоръчат сервиз и ме пратиха в Ангелов.Там ми приеха колата веднага.Кофтито само е че не те пускат да гледаш какво ти правят по колата , а когато е готова ти се обаждат по телефона да отидеш да си я вземеш.За цена за труд не се сещам в момента.Другото което съм сменял при тях е долен носач.Те го поръчаха за цена 160 лв (незнам каква марка) и труд 50 лв.
Аз като си взех колата си купих ремъци,ролки,масла и филтри от магазин ИВЕКО (който се споменава по-нагоре) , и там питах да ми препоръчат сервиз и ме пратиха в Ангелов.Там ми приеха колата веднага.Кофтито само е че не те пускат да гледаш какво ти правят по колата , а когато е готова ти се обаждат по телефона да отидеш да си я вземеш.За цена за труд не се сещам в момента.Другото което съм сменял при тях е долен носач.Те го поръчаха за цена 160 лв (незнам каква марка) и труд 50 лв.
много пари бе, те са ти одрезали главата откъм кръста
Колко трябва да е нормалната цена за такава услуга? И дайте мнение с кой сервиз да сменя този (дано не се налага да ходя ама то е неизбежно) :roll:
Колко трябва да е нормалната цена за такава услуга? И дайте мнение с кой сервиз да сменя този (дано не се налага да ходя ама то е неизбежно) :roll:
70 лв . беше наи- скъпия насач, няакъф италиански маи фиорела( незнам) и ми взеха 10-15 лева да ми го сменат. е аз съм с 146 незнам има ли разлика в цените на носачите но двоино :D а има да се развият 2 болта за смяната как може толкова пари. този сервиз дето я карах е с лазарен стенд и по модела на колата ти вади стоиностите за стенда на предницата и сходимоста с задницата. всички коли сам си карал там- оплаквания никакви, за стенд говоря. намира се на забутано място пресечка е на мара гидик до детската градина
70 лв . беше наи- скъпия насач, няакъф италиански маи фиорела( незнам) и ми взеха 10-15 лева да ми го сменат. е аз съм с 146 незнам има ли разлика в цените на носачите но двоино :D а има да се развият 2 болта за смяната как може толкова пари. този сервиз дето я карах е с лазарен стенд и по модела на колата ти вади стоиностите за стенда на предницата и сходимоста с задницата. всички коли сам си карал там- оплаквания никакви, за стенд говоря. намира се на забутано място пресечка е на мара гидик до детската градина
За цената на носача ми се струва добре защото на всякъде където питах ми искаха по 210 а в Динаекспрес 250.Друг е въпроса че незнам каква марка е.
Можеш ли да обясниш по-подробно къде се намира този стенд. А носача там ли ти го сменяха?
За цената на носача ми се струва добре защото на всякъде където питах ми искаха по 210 а в Динаекспрес 250.Друг е въпроса че незнам каква марка е.
Можеш ли да обясниш по-подробно къде се намира този стенд. А носача там ли ти го сменяха?
да там го сменят. от колелото на билата на марица и шел по посока гробищата, р. марица ти остава отзад, първата пресечка в дясно, после ляво между блоковете, после дясно по павираната, и на 150 м. от ляво се пада сервиза. има голямо игрище пред него. там ако се объркаш питаи всички ще ти го кажат. поздрави
да там го сменят. от колелото на билата на марица и шел по посока гробищата, р. марица ти остава отзад, първата пресечка в дясно, после ляво между блоковете, после дясно по павираната, и на 150 м. от ляво се пада сервиза. има голямо игрище пред него. там ако се объркаш питаи всички ще ти го кажат. поздрави
Благодаря много колега.
Аз искам да въведа малко поправка на думите си по-горе. Днес открих фактурите от ремонтите на колата в автосервиз Ангелов , и видях че за смяната на носача са ми взели 20 лв. , за стенд 20 лв. , и за баланс на 2-те гуми 8 лв. Другата фактура ми е за смяна на ролки , ремъци и масло. За смяната на ролките и ремъците са ми взели 55 лв , а за маслото 5 лв. Искам да се извиня за допуснатата грешка :oops: :oops: :oops: :oops:
Благодаря много колега.
Аз искам да въведа малко поправка на думите си по-горе. Днес открих фактурите от ремонтите на колата в автосервиз Ангелов , и видях че за смяната на носача са ми взели 20 лв. , за стенд 20 лв. , и за баланс на 2-те гуми 8 лв. Другата фактура ми е за смяна на ролки , ремъци и масло. За смяната на ролките и ремъците са ми взели 55 лв , а за маслото 5 лв. Искам да се извиня за допуснатата грешка :oops: :oops: :oops: :oops:
там в сервиза има един Крум и тои е алфист :D
От месец имам Алфа 166.Ползвах услугите на Dinexpress.Смяна ремъци масла и разни филтри.От Алфа е посочен като лицензиран сервиз.Става дума за тоя на митницата дето е.Дори в книжката на колата е със адрес и телефон даже.Пък съм и доволен от тях,правиха ми цялата ходова част на Темпрата преди 5 години,смачках я от каране още не е мраднала.
dimitar zlatarev
19-08-2007, 19:59
da ama skapo li vzimat
dimitar zlatarev
19-08-2007, 19:59
da ama skapo li vzimat
аз от скоро имам 156-та 1.9jtd и за смяната на ремаци,ролки масло филтри платих 460лв.А по ходовата част всичко си правя при едни майсторчета в кичука до "Елин Пелин" училището,за пример ще ви дам следнити цифри- преден горен носач с цена от 100 до 136лв "във всеки магазин е различна"аз си го рециклирах за 24лв процедурата трае 1 ден но го правят 1 път става като нов работят с немски каучук просто с ментетата приключих завинаги по магазините,сега съм си записал час за 4-ти в друг сервиз кадето ще ми оправят рейката защотото имам лек луфт за скромната сума от 60лв.Също така имах луфт във задните тампони на стабилизиращата щанга която струва 430 лева в магазина аз си я оправих за 15лв просто скобите се разпломбират слагат се нови тампони и щангата е готова.
Ами колеги...и аз да се включа в темата..
Тъй като познавам много читав майстор в Пловдив....Казва се Димитър Кошев /Митко Брадата/../Запален алфист и ланчист/
Намира се в двора на складовете на лютеницата Дерони...Карловско шосе до Метан станциата...мисля че този човек е измислил италианските коли...повярвайте ми който се свърже с него...ще бъде много доволен...Определено взема много евтино..
телефона му е..089 666 2795
tipo1960
25-10-2007, 16:00
аз от скоро имам 156-та 1.9jtd и за смяната на ремаци,ролки масло филтри платих 460лв.А по ходовата част всичко си правя при едни майсторчета в кичука до "Елин Пелин" училището,за пример ще ви дам следнити цифри- преден горен носач с цена от 100 до 136лв "във всеки магазин е различна"аз си го рециклирах за 24лв процедурата трае 1 ден но го правят 1 път става като нов работят с немски каучук просто с ментетата приключих завинаги по магазините,сега съм си записал час за 4-ти в друг сервиз кадето ще ми оправят рейката защотото имам лек луфт за скромната сума от 60лв.Също така имах луфт във задните тампони на стабилизиращата щанга която струва 430 лева в магазина аз си я оправих за 15лв просто скобите се разпломбират слагат се нови тампони от момчетата от кичука и щангата е готова.Дай телефоните на сервизите ако ги имаш ,благодаря .
Иди при Митака няма да съжаляваш!!!!!
аз от скоро имам 156-та 1.9jtd и за смяната на ремаци,ролки масло филтри платих 460лв.А по ходовата част всичко си правя при едни майсторчета в кичука до "Елин Пелин" училището,за пример ще ви дам следнити цифри- преден горен носач с цена от 100 до 136лв "във всеки магазин е различна"аз си го рециклирах за 24лв процедурата трае 1 ден но го правят 1 път става като нов работят с немски каучук просто с ментетата приключих завинаги по магазините,сега съм си записал час за 4-ти в друг сервиз кадето ще ми оправят рейката защотото имам лек луфт за скромната сума от 60лв.Също така имах луфт във задните тампони на стабилизиращата щанга която струва 430 лева в магазина аз си я оправих за 15лв просто скобите се разпломбират слагат се нови тампони от момчетата от кичука и щангата е готова.Дай телефоните на сервизите ако ги имаш ,благодаря .
tipo1960
26-10-2007, 08:41
аз от скоро имам 156-та 1.9jtd и за смяната на ремаци,ролки масло филтри платих 460лв.А по ходовата част всичко си правя при едни майсторчета в кичука до "Елин Пелин" училището,за пример ще ви дам следнити цифри- преден горен носач с цена от 100 до 136лв "във всеки магазин е различна"аз си го рециклирах за 24лв процедурата трае 1 ден но го правят 1 път става като нов работят с немски каучук просто с ментетата приключих завинаги по магазините,сега съм си записал час за 4-ти в друг сервиз кадето ще ми оправят рейката защотото имам лек луфт за скромната сума от 60лв.Също така имах луфт във задните тампони на стабилизиращата щанга която струва 430 лева в магазина аз си я оправих за 15лв просто скобите се разпломбират слагат се нови тампони от момчетата от кичука и щангата е готова.Дай телефоните на сервизите ако ги имаш ,благодаря .Той рециклира ли тампони.
Тампони не се рециклират-:)))) а се сменят с нови...-:)))гумата като се скъса как се рециклира-:))?
аз от скоро имам 156-та 1.9jtd и за смяната на ремаци,ролки масло филтри платих 460лв.А по ходовата част всичко си правя при едни майсторчета в кичука до "Елин Пелин" училището,за пример ще ви дам следнити цифри- преден горен носач с цена от 100 до 136лв "във всеки магазин е различна"аз си го рециклирах за 24лв процедурата трае 1 ден но го правят 1 път става като нов работят с немски каучук просто с ментетата приключих завинаги по магазините,сега съм си записал час за 4-ти в друг сервиз кадето ще ми оправят рейката защотото имам лек луфт за скромната сума от 60лв.Също така имах луфт във задните тампони на стабилизиращата щанга която струва 430 лева в магазина аз си я оправих за 15лв просто скобите се разпломбират слагат се нови тампони от момчетата от кичука и щангата е готова.Дай телефоните на сервизите ако ги имаш ,благодаря .Той рециклира ли тампони.
Alfa User
28-10-2007, 22:52
Ами колеги...и аз да се включа в темата..
Тъй като познавам много читав майстор в Пловдив....Казва се Димитър Кошев /Митко Брадата/../Запален алфист и ланчист/
Намира се в двора на складовете на лютеницата Дерони...Карловско шосе до Метан станциата...мисля че този човек е измислил италианските коли...повярвайте ми който се свърже с него...ще бъде много доволен...Определено взема много евтино..
телефона му е..089 666 2795
Aaaa, Митко е No.1, само дето е много зает ... Страшно много неща знае и може, но поради голямата си заетост понякога може да ви върне или да ви прекара по-набързичко. Аз лично съм му голям фен и много го уважавам като майстор и познавач. :bowdown:
Има още един много добър майстор специално за Алфа - Боби се казва, и работилницата му се намира в индустриалната зона под моста за Асеновград. Не мога да дам повече подробности, защото съм ходил там само веднъж.
Ами Митко е номер 1 защото знае какво прави....това е истината...прави го ефтино и има много хора....
Незнам кой питаше за стабилизиращата щанга....но с Митака съм говорил за 150лева може да ви я отремонтира с гаранция 100 000км...така че сами приценете-:)))))
тел.на майстора за тампоните на носачите е 0888342024 намира се пред училище "Елин Пелин" там сменят само тампоните, шарнирите на долните носачи "понеже е излят отдоло не е като горния носач, горния се разглобява" ги провят зад "Карина"-та в Тракия доло до Сан Марко бившото,
рейката ми я правиха като се отива за КАТ не завивате на ляво а след техникума има пресечка в дясно междо него и бензиностанцията и в дъното има сервиз халето е от ляво на сервиза на мен ми взеха 60 лв но се чака, аз чаках 20 дена
tipo1960
08-11-2007, 16:02
тел.на майстора за тампоните на носачите е 0888342024 намира се пред училище "Елин Пелин" там сменят само тампоните, шарнирите на долните носачи "понеже е излят отдоло не е като горния носач, горния се разглобява" ги провят зад "Карина"-та в Тракия доло до Сан Марко бившото,
рейката ми я правиха като се отива за КАТ не завивате на ляво а след техникума има пресечка в дясно междо него и бензиностанцията и в дъното има сервиз халето е от дясно на сервиза на мен ми взеха 60 лв но се чака, аз чаках 20 денаБлагодаря ти ,за рейката да питам те ли си я свалят ,или ти си носиш свалена рейката.А иначе в София ми рециклираха шарнирите и на долния и на горния носач.
Могат и да ти я свалят те , но тогава сроковете за чакане са по-големи.Ако занесеш само рейката може и по-скоро да се оправиш... :wink:
tipo1960
17-11-2007, 18:32
Могат и да ти я свалят те , но тогава сроковете за чакане са по-големи.Ако занесеш само рейката може и по-скоро да се оправиш... :wink:Благодаря за информацията.
там я свалят аз колата я закарах в 8.30ч и в 16ч ме се обадиха че съм готов и да ви кажа още е здрава