View Full Version : Спорът относно алтернативното събиран
spe4elist
29-03-2011, 23:20
Когато Мохамед не отишъл при планината, планината отишла при него ;)
digitalundgrd
31-03-2011, 00:06
Когато Мохамед не отишъл при планината, планината отишла при него ;)
Ако Италфеста е да речем тази година във Видин, на 2 места ли ще се провежда паралелно :lupe:
spe4elist
31-03-2011, 00:20
Ако Италфеста е да речем тази година във Видин, на 2 места ли ще се провежда паралелно :lupe: ...
Нищо паралелно не провеждаме, група приятели отиваме да се напием, какво толкова ... :cheers:
Нищо паралелно не провеждаме, група приятели отиваме да се напием, какво толкова ... :cheers:
Да,ама параноята е голяма работа.Не си ли забелязал,че тук от всяка една дума се "продуцират" адски нелепи истории,на които се чудя дали да се смея или да плача:gayfight::naughty::roll2:
Нека да си кажем истината.....Това много дълго замислян план, смятаме да се отцепваме от клуба и да създадем паралелен такъв и да си правим паралелни събори, фстове и трак дни :) Само болен мозък може да роди такава мисъл.
Тези дето си мислят такива неща да отидат на лекар (Мадлен Алгафари е добър избор). Или всички събирания трябва да са съобразени с програмата на клуба?
За хората от София и окръга Велинград е близко, но ако се замислите От тук са 1000 км в двете посоки и 1 ден път. Аре да мислим и малко разум да вложим.
Всеки има право да си организира каквото си иска и където си иска.
Някой обаче, може ли все пак да позачисти спама в тази тема, която е "Пролетен събор 2011 г. гр. Велинград 30.04 - 1.05" ?
Чудно що преди години, когато пролетният събор беше във Варна никой от София и региона не рева?!? Приятно изкарване на дублажа и чакам офертата ви за Италфест 2011*!
ПП. Очаквам израза на разочарованието ви от изказването ми!
digitalundgrd
31-03-2011, 12:51
Някой хора подскочиха все едно...и почнаха едни фермани и обяснения.....(малко стана - гузен, негонен бяга).Отговора на Спечелиста беше напълно достатъчен - кратък и ясен ;)
На мен към 1000 лв ми е пътя ама проблема е мястото наречено Велинград. Не ме кефи, ужасно е.
Ранобудниче
31-03-2011, 13:40
Аз разбирам мотивите на организирания във Варна семинар и приветствам сплотяването на алфисти по региони, но съм леко съкрушена от избраната дата.
При така направената организация, искам да попитам защо ме лишавате от възможността, при евентуално желание и възможност от моя страна, да присъствам и на двете мероприятия? Защо трябва да се налага да избирам? :)
Чудно що преди години, когато пролетният събор беше във Варна никой от София и региона не рева?!? Приятно изкарване на дублажа и чакам офертата ви за Италфест 2011*!
ПП. Очаквам израза на разочарованието ви от изказването ми!
Преди години,уважаеми Иво ,клубът не се състоеше от 30 човека;)Предложения за други места имаше и сега ;)
Мен също не ме бъркат разходите,въпросът е принципен:crazy:Мисля достатъчно го обсъждахме в раздела за членове ;)
п.п.
Гори,
не е модерно да се съобразяваме с желанието на хората :crazy:
Колеги, доста некоректно от ваша страна. Нямам нищо против организиранто на подобна дата , но тенденциозното избиране на датите е меко казано прекалено. Ако искате по някакъв начин да работите за разединяване на феновете на марката и разделяне по региони-ОК.
С избора на същите дати за събиране, лишавате тези които искат да присъстват и на двете събирания да го направите. Създава се напрежение. Може би ще организирате и отделен Италфест на същите дати на които ще е традиционния. След като изчетох де що имаше писано за пролетния събор, останах с впечатлението че предварително е било решено подобно поведение ако изборът не е Сливен. Подобно поведение обезсмисля понятието "Национален събор". На организаторите на Източнобългарския "семЕнар" ще кажа че подобно поведение е безкрайнонекоректно. С оглед неразделяне и неразцепване на феновете на Алфа Ромео КАРБ съгласува датите на събитията си с датите на събитията на АЛФИСТИ.бг. Оказва се че член на КАРБ решава да направи нещо съвсем друго- умишлено организиране на същото по вид събитие на същите дати.
Имам и конкретно питане:
Като сте нарекли събитието "семинар" каква е програмата на семинара, какви лекции и презантации ще има, какви документи ще се издават на присъстващите и какви са изискванията за участие? Кои ще бъдат лекторите?
Няма нужда да ми отговаряте. Да влезе убития.
Цецо,ти сериозно ли си го мислиш това?:shocking::shocking::shocking::shocking::shoc king:
Някой да смени заглавието на "Частно парти",моля !:)
Помисли над икономическите фактори? Колко човека могат да си пуснат отпуски от петък и да похарчат по 500 лв за 2 дена. Или да се комбинират по колите като сардини?
Разединение казваш? Ти усешаш ли че КАРБ е мъртав?? Погледни списъка с членове от миналата и тази година ? Що дори не е стигнал и полвината?
А тази реакция беше очаквана. Не каза нищо за което не се бяхме сетили :) Плевен, Сливен и още куп места бяха предложени :)
Наско, прекрасно знам икономическия фактор, ако обърнеш внимание се подразних от датите а не от организирането. Лично моето становище е че на сегашното икономическо състояние такива мероприятия които събират фенове от цялата страна трябва да се правят някъде в централна България.
Аз добре поглеждам списъка и общо взето знам каква е ситуацията с членовете. Въпросът не е копко члена има карб ,а колко ФЕНА има АЛФА РОМЕО. Това не е събор за членове , а събор за фенове.
Не е мястото тук да го обяснявам, но една част от хората които не са си платили членския внос, са го направили или защото смятат че не могат да помогнат, или защото по някакъв начин не са осъществили някакви интереси.
Знаете ли колко много групи си организират събори- 155,166,156,ретро,спайдер... но никоя не го прави на дата на друго организирано мероприятие.
А реакцията не е очаквана а предизвикана.
spe4elist
31-03-2011, 14:18
Аз разбирам мотивите на организирания във Варна семинар и приветствам сплотяването на алфисти по региони, но съм леко съкрушена от избраната дата.
При така направената организация, искам да попитам защо ме лишавате от възможността, при евентуално желание и възможност от моя страна, да присъствам и на двете мероприятия? Защо трябва да се налага да избирам? :)
Съжалявам за което, но това беше единствената удобна дата за мероприятието. 26 април е Велик ден, 7 май е Гергьов ден, 15 май не ми е удобен, 23 май е другият празник.
Просто това беше единствената ни възможност. Извинявам се на всички за създаденото неудобство.
Това , че няма членове от това, че се вземат такива решение - необмислени !!
След като е хубаво да е в централна БГ за какъв хуй е на майка си у путката тоя събор? СЛед като сте нясно, че малко хора могат да си позволят тези разходи за какъв дявол го правите там? Феновете ще са си фенове, но колкото и да си фен когато имаш да храниш семейство за събор ти е през оная работа.
Ако за мен, теб и още 10 човека парите не са проблем, за други са! Тук става дума за пари и време !
spe4elist
31-03-2011, 14:23
Наско, прекрасно знам икономическия фактор, ако обърнеш внимание се подразних от датите а не от организирането. Лично моето становище е че на сегашното икономическо състояние такива мероприятия които събират фенове от цялата страна трябва да се правят някъде в централна България.
Аз добре поглеждам списъка и общо взето знам каква е ситуацията с членовете. Въпросът не е копко члена има карб ,а колко ФЕНА има АЛФА РОМЕО. Това не е събор за членове , а събор за фенове.
Не е мястото тук да го обяснявам, но една част от хората които не са си платили членския внос, са го направили или защото смятат че не могат да помогнат, или защото по някакъв начин не са осъществили някакви интереси.
Знаете ли колко много групи си организират събори- 155,166,156,ретро,спайдер... но никоя не го прави на дата на друго организирано мероприятие.
А реакцията не е очаквана а предизвикана.
Съжалявам за което, но това беше единствената удобна дата за мероприятието. 26 април е Велик ден, 7 май е Гергьов ден, 15 май не ми е удобен, 23 май е другият празник.
Просто това беше единствената ни възможност. Извинявам се на всички за създаденото неудобство.
Поста ми е цитат от другата тема
Ще направим онлине скайп връзка с Велинград :)
Паранoясали са :)
Ох,хайде стига моля ви се !:bash:
Просто като знам до къде се стига в подобен род дискусии и ми става зле:drinking:Ще завършим като на сръбска сватба с масов бой (в случая бан :roll2:
Това , че няма членове от това, че се вземат такива решение - необмислени !!
След като е хубаво да е в централна БГ за какъв хуй е на майка си у путката тоя събор? СЛед като сте нясно, че малко хора могат да си позволят тези разходи за какъв дявол го правите там? Феновете ще са си фенове, но колкото и да си фен когато имаш да храниш семейство за събор ти е през оная работа.
Ако за мен, теб и още 10 човека парите не са проблем, за други са! Тук става дума за пари и време !
Както знаеш предложенито ми е от догодина събора да е на едно и също място всяка година и да е в центъра на България.
Абсолютно си прав за парите. Темата е дълга.
Иво. По принцип имахме друга дата за събора но я променихме с оглед тракдея на алфисти и я съобразявахме и с датите за които говориш и така се стигна до тази. Но веждам и довод " 15 ти не ми е удобен:)))) съобразяване с един човек ли:)))
Не видях да си се съобразил с дати на организирани събития
Аз приключвам с писането в тази тема и ви я оставям на варненската група. Пък лятото като идвам във варна ще пиша пак в нея:))))
Както знаеш предложенито ми е от догодина събора да е на едно и също място всяка година и да е в центъра на България.
Твоето предложение го знам и го подкрепям напълно. В централна България има достатъчно места дето на ротационен принцип може да избират.Въпроса не е този.
Лошото е, че реагирате така. Нали се сещаш, че неяата можеха да бъдат организирани и само по телефона. Образуваме си излишни нерви и напрежение.
Нека да си кажем истината.....Това много дълго замислян план, смятаме да се отцепваме от клуба и да създадем паралелен такъв и да си правим паралелни събори, фстове и трак дни :) Само болен мозък може да роди такава мисъл.
Тези дето си мислят такива неща да отидат на лекар (Мадлен Алгафари е добър избор). Или всички събирания трябва да са съобразени с програмата на клуба?
За хората от София и окръга Велинград е близко, но ако се замислите От тук са 1000 км в двете посоки и 1 ден път. Аре да мислим и малко разум да вложим.
Мадлен Алгафари е психоаналитик не психиатър:))
И ти си прав :) Важното е нервите да са по-малко и всички да са доволни. В крайна сметка няма нищо лошо :)
не, пичове, лошото е, че вие реагирате така. Не съм очаквал точно от членове на клуба да организирате събитие на датата, на която КАРБ има официално организирано събитие. Ако идеята ви е да се съберете хората от региона, които по една или друга причина не можете да присъствате, защо го правите на тази дата и защо каните всички останали? Конкуренция ли си правим? Състезаваме ли се нещо? Не ви е удобно - ок. Разбираемо е. Но да правите такива действия е леко казано странно и обидно. Ако ще си го правите за вас и ще е прищятелско събиране е прекрасна идеяа. Но в случая вие го правите на датата, на която КАРБ прави пролетен събор - официално събитие на клуба. Каните всички от цялата страна и хората, които биха искали да присъстват и на двете събирания нямат тази възможност!!! Примерно колегите от Бургас бяха изявили желание да дойдат на пролетния събор, но сега ще дойдат при вас. Тъпо е. И е много грешно. Много!
Пак казвам, можеше да бъде организирано и по телефона :) Защо се обиждате, в нито един от хората тук няма обида, че ще е във Велинград. Просто всеки си прави сметката, всеки е свободен да отиде където и когато си иска. Където му е по удобно. Е кофти, че се случи така да е на една дата ама лошо...
Ако искахме да ви правим мръсно, щях да осигуря безплатно преспиване на всички желащи да дойдат. Не ме бърка никак. Мога и да организирам всичко изцяло за моя сметка примерно и пак да се съберем повече хора. Така ли го приемате, като конкуренция? Защо??? Вие отворихте темата за отцепването, това беше грешното.
Насо, сигурен съм, че сам виждаш кое точно е грешното в случая. Не е товам, че се събирате, а начина, по който го обявявате и датите.
Ваша воля.
абе, нямах желание да пиша, ама...
доколкото виждам темата си е пусната само в раздела срещи и мероприятия варна. От тук нататък се събира една варненска групичка, която сме обичайните заподозрени по срещи и събития и ще се съберем на зеленко, да си отпуснем душицата от тази криза, да си починем и да се разходим на един час разстояние. Всички знаете че не ни бърка къде ще е мероприятиерто организирано от КАРБ и почти винаги сме присъствали на събитията, дори и в София. Тук не става дума за конкуренция, а точно за група приятели, които ще се разходим и ще преспим една вечер на друго място. Не разбирам дори как се сетихте да ровите в темата за Варна. А колегите които са от Бургас сами са си решили да дойдат и да се видим, понеже е близко и за тях. Когато организирахме Варна на гости на Бургас, или Варна на гости на Разград... никой не каза нищо. Спокойно на всички, не ни разваляйте хубавото настроение, от факта, че ще можем да си позволим да мръднем на малка и ефтина екскурзийка... Ние лично не можем да си позволим да тръгнем сега с малката на 500км в едната посока и толкова обратно само за един ден. Да не говорим колко пари са това...
обявено беше в раздела за варна, за датите..така са се случили, ок. Но защо е таква реакцията ви? Защо реагирате все едно ви се взема нещо? Разбирам , че ви е криво, но това да говорите за отцепване не ви отива. Искахте нещо друго да стане с КАРБ, а КАРБ затъва и затъва.
Това от което искахте да избягате като ново ръководство ви настигна много бързо.Управлявайте за членовете, мислете за тях. Когато когато шефа в една фирма мисли за нещо по-различно от това всички подчинени да са максимално доволни и удволетворени тогава нещата затъват. Тук ви е грешката и това е видно...
"Изгубени в превода"http://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/52226.gif
Явно хората имат нужда да именуват всичко, за да могат да го разбират по-лесно. "Отцепване"- етикет като всички останали.:drinking::clap2:
spe4elist
31-03-2011, 15:58
Някой от колегите много избирателно е събрал част от постовете и се е получила "хубава" тема, но с по-различен контекст.
Вече не ми се пие ...
spe4elist
31-03-2011, 16:18
...
Иво. По принцип имахме друга дата за събора но я променихме с оглед тракдея на алфисти и я съобразявахме и с датите за които говориш и така се стигна до тази. Но веждам и довод " 15 ти не ми е удобен:)))) съобразяване с един човек ли:)))
Не видях да си се съобразил с дати на организирани събития...
За датата 15, обяснението е много дълго и лично и предпочитам да не занимавам половин България с това...
И аз се чувствам дискриминиран по повод датите на Италфеста, който по традиция беше първата събота на октомври, щото по него време участвам на Пловдивския панаир, който започва по традиция последния понеделник на септември. Какво мога да направя - нищо! Пропускам феста.
Идеята за това напиване, семинар или каквото искате там, беше да се съберем тези които остават във Варна, по една или друга причина. Най-малко съм искал да ви правя конкуренция, отцепване, отлюспване и ...
Това, че някой прави от мухата слон ... Добре де, аз съм виновен и за това ...
Току що разбрах защо се получава така:
"Днес е свeтовен ден на психическите отклонения. Ако и вас ви хлопа дъската или ви скърца дюшамeто, ако ви пЕре яко тока и ви стега каскета. Ако си апете каишката и холеричното чудовище ви е приятел. Ако в тоалетната влизате сами, а никой не знае, че всъщност сте група"
А сега нещо сериозно. След като мислите, че ви правим конкуренция, по същата логика ние можем да си помислим, че не искате да дойде никои от тази част на България. Щото въпреки, че сте наясно със ситуацията го правите :)
nikolaivw
31-03-2011, 16:44
Все пак и в северна българия сме хора защо всичко да ви е удобно само на вас (столичани).
:ban:
За мене истината е следната: всяка година се събираме варненска Алфа, Фиат, Ланча групичка ентусиасти "алкохолици" и забягваме някъде извън Варна с преспиване. Ходили сме на "Изворите", после в с. Аспарухово няколко пъти и т.н. Когато разбрах за Пролетния събор, аз за себе си реших, че не мога да присъствам този път. Стана ми гадно в интерес на истината, че е много далече от Варна. Не ме бъркат толкова разходите за бензин и т.н. ама ми прилича на "дупе път да види". Та впоследствие идеята беше да се съберем както правим всяка година и да поканим колеги, за които също ще е невъзможно да отидат във Велинград. Това е. А относно датите- и на мене не ми е удобно средата на май, щото съм в София. На всичкото отгоре цената за хотела в Шерба е друга след 1-ви май. Относно отцепването- правили сме неколкократни гостувания на алфистите в Бургас, Добрич, Русе. На концерта на Скорпиънс в Каварна също бяхме алфа група. На това ако му викате отцепване... За финал аз ги виждам така нещата: който може- Велинград, който не може- Шерба. Или според вас, колегите, които не могат да си позволят Велинград трябва да си стоят в къщи и да цъкат с език колко са нещастни и прецакани.
Всяка година едно и също а тази дори се преекспонира вече :shocking:
spe4elist
31-03-2011, 17:21
За мене истината е следната: всяка година се събираме варненска Алфа, Фиат, Ланча групичка ентусиасти "алкохолици" и забягваме някъде извън Варна с преспиване. Ходили сме на "Изворите", после в с. Аспарухово няколко пъти и т.н. Когато разбрах за Пролетния събор, аз за себе си реших, че не мога да присъствам този път. Стана ми гадно в интерес на истината, че е много далече от Варна. Не ме бъркат толкова разходите за бензин и т.н. ама ми прилича на "дупе път да види". Та впоследствие идеята беше да се съберем както правим всяка година и да поканим колеги, за които също ще е невъзможно да отидат във Велинград. Това е. А относно датите- и на мене не ми е удобно средата на май, щото съм в София. На всичкото отгоре цената за хотела в Шерба е друга след 1-ви май. Относно отцепването- правили сме неколкократни гостувания на алфистите в Бургас, Добрич, Русе. На концерта на Скорпиънс в Каварна също бяхме алфа група. На това ако му викате отцепване... За финал аз ги виждам така нещата: който може- Велинград, който не може- Шерба. Или според вас, колегите, които не могат да си позволят Велинград трябва да си стоят в къщи и да цъкат с език колко са нещастни и прецакани.
Благодаря за обстоятелствената подкрепа!
Убитият пак не влезе:))))
Всички сме наясно за какво става въпрос.
И това е в духа на всичко което се върши в този форум. Стремеж за предизвикване на определени реакции. Защо нещо трябва да е нормално, когато може да се направи интрижка.
Мен лично ме боли доста от подобни създавания на интриги между хора с уж еднаква страст.
Иво. Последния италфест беше изтеглен нарочно преди панаира Може да си пропуснал този факт:)
spe4elist
31-03-2011, 18:35
Убитият пак не влезе:))))
Всички сме наясно за какво става въпрос.
И това е в духа на всичко което се върши в този форум. Стремеж за предизвикване на определени реакции. Защо нещо трябва да е нормално, когато може да се направи интрижка.
Мен лично ме боли доста от подобни създавания на интриги между хора с уж еднаква страст.
Иво. Последния италфест беше изтеглен нарочно преди панаира Може да си пропуснал този факт:)
Не съм го пропуснал. Предните имах предвид. ...
Моля, не ми вменявайте неща, които не съм казал или направил. Датата 30.04-01.05 както ви е удобна на софиянци, по случайност и зла участ, ни е удобна и на нас. Няма пълно щастие, винаги ще има недоволни.
Врачанската група има среща на 16.04 - ок. Никой от София не протестира. Ами групата от Варна се организира за 30.04 - просто не можем за по-рано ...
И никой не съм спрял да идва във Велинград, каня който иска ...
Не съм го пропуснал. Предните имах предвид. ...
Моля, не ми вменявайте неща, които не съм казал или направил. Датата 30.04-01.05 както ви е удобна на софиянци, по случайност и зла участ, ни е удобна и на нас. Няма пълно щастие, винаги ще има недоволни.
Врачанската група има среща на 16.04 - ок. Никой от София не протестира. Ами групата от Варна се организира за 30.04 - просто не можем за по-рано ...
И никой не съм спрял да идва във Велинград, каня който иска ...
Иво, ти не разбра ли, че нашта групичка сме тотални отцепници:drunk:. Така се отцепваме, че посрещаме слънцето дори и да не е 1 юли.Който ни е разбрал, разбрал. Всеки си има право на мнение. Спирам да пиша, че ще си изпрося някой бан.
Баси сериала тука.
Вкарвате се в излишни филми.
Всички които са писали в тази тема ясно преди това са заявили, че Велинград не им е удачен вариант !
Затова който няма да идва да си спести коментари с които
да създава излишно напрежение.
nightroller
31-03-2011, 19:18
Това, което се случва сега е абсолютно нормално даже се кефя че групата от Варна го направи - хора, нещата вече бягат извън празните приказки :) вече няма притегателна сила и се задейства ентропия, която е повече от логична... Наистина мястото Велинград не беше никак политически добре избрано от гледна точка положението в което се намира клуба - липсва ви политика хорааа :) усет ;) вместо това какво четем тука - "Велинград - жребият е хвърлен" ;) ами да хвърлен е и сега ще му берем последствията ... :)
Бояне, прав си! Коментирали сме с теб лично за това.
мнението ми ще го чуят членовете на следващото ОС, както чуха на това личната ми оценка за това което се случи миналата година.
nightroller
31-03-2011, 19:52
Бояне, прав си! Коментирали сме с теб лично за това.
мнението ми ще го чуят членовете на следващото ОС, както чуха на това личната ми оценка за това което се случи миналата година.
Знам, Цецо с теб, както е с приятелите винаги сме на едно мнение, за щастие вие сегашния УС (без Живко) сте пичове но ентропичното наследство е набрало изключително голяма инерция ... Надявам се да я преодолеете, стискам ви палци за в бъдеще!
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=6230
Мисля с това темата прилючва,нормална сбирка както е по прогромо.Като гледам клуба не се съобразява с нашаа програма
nightroller
31-03-2011, 20:09
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=6230
Мисля с това темата прилючва,нормална сбирка както е по прогромо.Като гледам клуба не се съобразява с нашаа програма
e-e-eee :( моля да спазваме добрия тон :):) ако някой има проблеми със субординацията няма защо да ставаме свидетели на това всички ;)
Поста беше ироничен :):):) И аз искам да не се стига до такива сцени на ревност ама..... :):)
nightroller
31-03-2011, 20:37
Поста беше ироничен :):):) И аз искам да не се стига до такива сцени на ревност ама..... :):)
Разбирам те ... но всяко нещо си има граници :) докато все още имаме детелинки под ника нека да спазваме лоялност към идеята ...
И ти си прав, но границите бяха преминати много по-рано днес :)
Моля просто да се отвори отделна тема за записвания и информация за семинара, за да има яснота.
nightroller
31-03-2011, 20:48
И ти си прав, но границите бяха преминати много по-рано днес :)
Моля просто да се отвори отделна тема за записвания и информация за семинара, за да има яснота.
без да влагам особения си хумор ама предлагам да го наречете симпозиум ;) поне е някакси по-близо до тва каквото се случва когато се съберат алфисти на едно място ... пък и на морето еййй (beer)
spe4elist
31-03-2011, 20:49
Разбирам те ... но всяко нещо си има граници :) докато все още имаме детелинки под ника нека да спазваме лоялност към идеята ...
Много красиво казано ... Но къде остана лоялността към колегите от другата половина на България, когато се взе решението за Велинград. Пределно е ясно за всички, че подобен преход от 1000 км за 24-часово мероприятие, си е меко казано: авантюра.
nightroller
31-03-2011, 21:02
Много красиво казано ... Но къде остана лоялността към колегите от другата половина на България, когато се взе решението за Велинград. Пределно е ясно за всички, че подобен преход от 1000 км за 24-часово мероприятие, си е меко казано: авантюра.
не авантюра а чиста глупост ... за съжаление зад това решение май стои доста размита колективна едноличност :( пак болести на разтежа не ги визмайте навътре не е това което хора като вас взимат предвид - просто стечение на обстоятелства.
Чета, чета и не мога да повярвам, че се прави от мухата слон.
Прекрасно е, че клубът организира събор във Велинград, жалко е, че не всеки може да го посети (и аз в това число).
За сметка на това колегите от Варна са се организирали да си направят регионален сбор, след като са преценили, че за тях не е удобно да бият над 1000 км път за официалния във Велинград. За мен няма нищо лошо в това, дори можеше спокойно да го обърнем на майтап (някой хубаво отбеляза за видео по скайпа ;-) ) и да си пожелаем догодина да сме заедно на общ събор, семинар, симпозиум или пленум (кой както иска да го нарича), но да не се делим и обвиняваме в предателство и т.н.!
И на двете групи пожелавам да си изкарат страхотно и да пият по едно за всички Алфисти, които ще пропуснем! :-)
Stoyan Georgiev
31-03-2011, 22:37
Мадлен Алгафари е психоаналитик не психиатър:))
психолог или психотерапевт е по-правилно за нея :) психоаналитик е само едно от нещата, които тя практикува
а освен това подозирам, че е и д-р, но не мога да намеря информация на сайта й
Малко спомени от най-добрия събор ... ДА ЖИВЕЙЙЙ ВАРНА... ех... 24 май и на сънито и после във Варна 2-3 дни ...... без коментар
69912699136991469915 69916699176991869919
69920699216992269923
69924699256992669927
69928699296993069931
DJ Vladic
31-03-2011, 23:43
Не виждам никакъв проблем и ограничения от типа кой къде и с коого. Като им харесва на хората да се събират, никой не може да им държи сметка по кое време и място го правят. Тук заемам арбитражна гледна точка. Просто севера си е прав. За съжаление, по една или друга причина на нито от големите събори не съм присъствал, което още не мога да си го простя. И този път пак няма да мога. Още повече ако трябва да пътувам половин ден до Батак. После връщането още половин ден. И аз трябва да ида само за едно пиене и да си замина. Не става! Щом са решили КАРБ, че ще е там, който има възможност нека иде. За съжаление голяма част не могат да идат.Затова да наваксат с мероприятията хората си правят техни :) Поздрави на всички групи и адмирации за ентусиазма и организацията :)
Tsetso Milanov
31-03-2011, 23:49
Бре колко неща се изписали за отцепници, афери и т.н. Май стана като в приказката който се цепи от колектива, колектива му го :hump:
Аз имам само един бърз въпрос: някъде по страниците беше споменато, че това е събиране само за една група приятели с цел изпиване на определено количество огнена вода :drinking:. Та питането ми е все още ли мероприятието е отворено и за всички посетители или все пак ще се сведе до частно парти? Че колкото повече разглеждам, толкова повече ми се мръдва натам с жената и малката.
Еййй голям спор голямо нещо все едно пари делите ве. Далече им на хората прават си напиване на близо, дайте ся да гледат ТВ вкъщи щото имало събор.
П.С Във Варна беше най хубавия събор:wow::wow:
след това е във В.Търново
ти па кво помниш от Велико Търново ???????????
психолог или психотерапевт е по-правилно за нея :) психоаналитик е само едно от нещата, които тя практикува
а освен това подозирам, че е и д-р, но не мога да намеря информация на сайта й
не дръж на тез раути:)
Бре колко неща се изписали за отцепници, афери и т.н. Май стана като в приказката който се цепи от колектива, колектива му го :hump:
Аз имам само един бърз въпрос: някъде по страниците беше споменато, че това е събиране само за една група приятели с цел изпиване на определено количество огнена вода :drinking:. Та питането ми е все още ли мероприятието е отворено и за всички посетители или все пак ще се сведе до частно парти? Че колкото повече разглеждам, толкова повече ми се мръдва натам с жената и малката.
Вилкомен, виж в другата тема начина на записване.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.