View Full Version : Национална среща GTV/Spider 2011 - ще успеем ли тази година?
pinkmousy
18-05-2011, 11:47
Колеги, след като миналата година така и не успяхме да се организираме, дали да направим опит за нова среща? Дори и да не е съвсем национална, а само за 1(2)/3 от страната примерно :) Дори и да е без вечерен купон с преспиване, а само дневен поход. Каквото и да е. Малко ме е срам като гледам колегите от групата на 155 колко са сериозни и колко често се събират. Мисля, че не е голям проблем да се съберем от София, Пловдив и околностите за по едно барбекю или каквото си организираме. Ама мноооооого несериозни сме :)
Като гледам и колегите от морето имат желание,така че може нещо натам или поне по средата,че да има повече хора!За два дни мисля,че никой няма да има против!:drunk:
b_angelov
18-05-2011, 23:51
Taка е. Остана само на някой със железни нерви да му се занимава.
Нека първо преценим къде би било най-удачно да се съберем.
Варианти??
Сещам се за няколко места по черноморието, но няма да е честно спрямо колегите от запада.
Все пак ако се реши може да попитам за 2-3 оферти в района Царево/Китен/Лозенец/Приморско.
badmadafaka
19-05-2011, 00:02
Като гледам и колегите от морето имат желание,така че може нещо натам или поне по средата,че да има повече хора!За два дни мисля,че никой няма да има против!:drunk:
Да, като сметнеш, че тая кола и с най-големия си двигател почти не харчи бензин, колко му е да я закараш до морето за един ден, само и само да се срещнеш с още 3-4 човека, които имат същата (в точно твоя случай със сигурност малко по-смотана) модификация на колата, която ти си караш... Не искам да "храня" никого, ама потърси темата за събора и разгледай мненията на колегите от морето... ;)
Според мен национална среща се прави някъде "по средата" за да е еднакво (не)удобно на всички (за всеки е ясно, че най-много фенове има в ГолЕмото Село и по Морето)...
ПС: какво стана с твоята кола миналата седмица след като се чухме - оправиха ли се нещата безболезнено или..? :(
b_angelov
19-05-2011, 00:08
Напълно си прав, Иво.:respect:
pinkmousy
19-05-2011, 09:55
Аз затова предлагам нещо по-скоро около Пловдив, не знам там колко колеги има, но не е далеч от София, а и част от северна България. Абе умряла работа :)
Но на мен лично морето ми е далечко, засега не знам изобщо ще имам ли път натам тази година.
Абе аз за два месеца ходих на следното - на Серес за един уйкенд на Гръцкия Алфисти трак дей, после ходих на пролетна среща на 155 на Батак, после ходих на Юндола с ГТВ-то на пролетен събор, сега съм потготвил 155-цата за Италиян трак дея на Калояново организиран от Alfisti.bg.
Това е само за два месеца и навсякъде с бензинови шестаци, та сега ако кажете и до морето да е ...може да дойда на среща на ГТВ с 164 -ката защото ми е най-икономична :):roll2:
Та човек ако има силно желание ще дойде където и да е в България, ако няма ще се оправдава с мястото.
Иначе моето предложение е едно походче - някоя събота до Мелник (или Сандански) , пием, преспиваме и неделя обратно към София и т.н.т.
Предимствата са , че пътя е по хубав и от магистралите в БГ и че нощувката и кръчмата мога да ги организирам.
П.П. Батак,Юндола,Калояново - все по средата са сбирките. И пак от Пловдивско участието не е масово ( има изключения - колеги от Пловдивско , които са си алфисти и съм убеден , че ходят на сбирките не защото са им близко)
Иначе на мен ми омръзна все натам да ходя за сбирки - например отдавна не е ходено към Русе, В.Търново.
Иначе ГТВ-то не е толкова масово и по добре да се видим кои смятаме СЕРЬОЗНО да се съберем някъде и тогава да решаваме.
b_angelov
19-05-2011, 14:01
Какво ще кажете за В. Търновския регион?
pinkmousy
19-05-2011, 14:15
Аз лично съм 'За'
b_angelov
19-05-2011, 14:18
Доста къщи за гости има и в Трявна. Там, както и в Търново си изкарахме много добре на събора.
В зависимост от това колко народ сме, може да се запази някоя къща от там. Аз имам координатите на една къща, с бая спални места, в която бяхме на пролетния събор. Може да питам за оферти, ако решим да сме в Трявна.
pinkmousy
19-05-2011, 14:23
Супер, дано тази година успеем :)
Търново е най оптимистичният вариант и ако успея да се прибера в БГ това лято ще присъствам където кажете.
Aз също съм навит за Търново , Трявна, Еленския балкан.
П.П. До Елена скоро гледах в интернет една страхотна къща за 20 души 400 лева , но е басейни, джакузита и сруги глезотии - може да я потърсите. Хараната и пиенето си носим, може да си направим барбекю и мисля ще е весело.
dilian alfa gtv
19-05-2011, 21:28
Решавайте колеги аз съм със вас, и един от вас където и да е срещата ще присъствам.......:cheers:
За региона около търново мисля ,че ще бъде удобно за всички.:cheers:
Решавайте колеги аз съм със вас, и един от вас където и да е срещата ще присъствам.......:cheers:
За региона около търново мисля ,че ще бъде удобно за всички.:cheers:
Търново или Стара Загора/Пловдив... И аз така мисля! Но като цяло съм повече за Стара Загора... Също така предлагам след като уточним мястото на мероприятието, да се разберем и от някъде да тръгнем на групички от различните региони ;) Би било забавно! ;)
pinkmousy
20-05-2011, 09:31
Ами да започнем да коментираме времето на събитието? А после остава някой да се заеме с организацията...
Аз засега не съм налична в началото на юли - първите два уикенда. За останалото време нямам планове още.
Ами да започнем да коментираме времето на събитието? А после остава някой да се заеме с организацията...
Аз засега не съм налична в началото на юли - първите два уикенда. За останалото време нямам планове още.
Аз имам сесия :knock: до средата на юни съм зает.. ако е след това - съм на линия ;)
b_angelov
28-05-2011, 10:16
Колеги, други няма ли да се изкажат по въпроса с датите?
Аз примерно казвам 16-17 сти Юли (съвсем условно). Принципно ме устройват и други дати.
Казвайте дали сте съгласни за тогава, или да сменяме датата.
dilian alfa gtv
30-05-2011, 12:51
Колеги, други няма ли да се изкажат по въпроса с датите?
Аз примерно казвам 16-17 сти Юли (съвсем условно). Принципно ме устройват и други дати.
Казвайте дали сте съгласни за тогава, или да сменяме датата.
Аз съм съгласен за тези дати..........има ли предложение къде ще бъде....
Моля към колегите собственици на ГТВ-та -бъдете по сериозни и да се организираме ,всички други си правят национални срещи само ние не можем.
Аз ГТВ в момента нямам ,но съм фен на модела и ще присъствам.
pinkmousy
30-05-2011, 15:48
Относно датите - за момента съм ОК. Ако отече за по-натам, и до морето мога да мръдна. Но иначе предпочитам да е в по-близката до Голямото село околност, че гледам болен напоследък и нещо няма развитие:(
Ако никой друг не организира място, аз предлагам голф игрището в Ихтиман, за софиянци, Пазарджик и Пловдив ще е удобно, а вече точа лиги за минералния басейн в Белово, който е на 20 мин.
Да, като сметнеш, че тая кола и с най-големия си двигател почти не харчи бензин, колко му е да я закараш до морето за един ден, само и само да се срещнеш с още 3-4 човека, които имат същата (в точно твоя случай със сигурност малко по-смотана) модификация на колата, която ти си караш... Не искам да "храня" никого, ама потърси темата за събора и разгледай мненията на колегите от морето... ;)
Според мен национална среща се прави някъде "по средата" за да е еднакво (не)удобно на всички (за всеки е ясно, че най-много фенове има в ГолЕмото Село и по Морето)...
ПС: какво стана с твоята кола миналата седмица след като се чухме - оправиха ли се нещата безболезнено или..? :(
На другата сутрин решихме проблема с помощта на служебния самолет и 10 мин. с кабелите...!:spam_laser:
Аз лично съм 'За'
Мога да осигуря нощувки на Арбанаси,без никакви проблеми!Само казвате кога!:drunk:...И на Елена може нещо!! ;)
b_angelov
30-05-2011, 18:44
Мога да осигуря нощувки на Арбанаси,без никакви проблеми!Само казвате кога!:drunk:...И на Елена може нещо!! ;)
Зависи как са цените... че в Арбанаси ще са като по Съни Бич май май...
Едит: В Трявна има добри къщи за по 25 лв. стаята напр. Не налагам мнение, просто информативно.
Няма да са такива,но мога да проверя и да пиша примери...
dilian alfa gtv
01-06-2011, 07:38
Според мен b_angelov да определя дата и място на срещата и вече всеки да си прецени дали ще може да дойде и така ,защото е ясно че няма как да стане на всички да им е удобно в даден момент и така организацията и отлагането за напред ще продължи да не кажа вечно.
През последните години той е допринесъл най -много за раздела със постоянство и подробните си технически теми в раздела......а и при липсата на модератор от нашия раздел мисля ,че той е човека.
Ако колегата не разполага с нужното време да организира събитието,мога да помагам с каквото мога.
ГТВ-то по принцип си е рядкост ,а напоследък още повече така че дайте да покажем, че има фенове този уникален модел на алфа ромео.
b_angelov
01-06-2011, 08:02
Според мен b_angelov да определя дата и място на срещата и вече всеки да си прецени дали ще може да дойде и така ,защото е ясно че няма как да стане на всички да им е удобно в даден момент и така организацията и отлагането за напред ще продължи да не кажа вечно.
През последните години той е допринесъл най -много за раздела със постоянство и подробните си технически теми в раздела......а и при липсата на модератор от нашия раздел мисля ,че той е човека.
Ако колегата не разполага с нужното време да организира събитието,мога да помагам с каквото мога.
ГТВ-то по принцип си е рядкост ,а напоследък още повече така че дайте да покажем, че има фенове този уникален модел на алфа ромео.
Бре, Дилянски, ти и за кмет на Извóр ще ме номенираш още малко :flirt:
Просто имам нахвърлени някакви идеи в главата. В зависимост от това колко хора ще сме, лесно мога да завъртя 3 телефона за оферти, от различни къщи за хости или хотелчета в предварително уговорения град. Каквото са ми казали го публикувам тук, от там нататък ще се разберем как да капарираме. Няма нищо сложно принципно, особено ако всички сме задружни и най-вече сериозни. Вярвам, че всички от нашия раздел сме такива и ще можем без много ядове да си организираме срещичката.
И тук е момента да попитам всички ви за нещо съществено:
Искате ли да има организиран ресторант, или предпочитате ние да си носим манджичка и да си я приготвяме на място - скари, мари, салати...
Става дума примерно за 1-2 вечери.
Аз съм с идеята да тръгнем още Петък след работа и да се приберем Неделя следобед/вечер...
Но други ако искат могат да си дойдат Събота.
badmadafaka
01-06-2011, 08:54
Бре, Дилянски, ти и за кмет на Извóр ще ме номенираш още малко :flirt:
Не се базикай, че там драмата е сериозна :scherzkeks:
Аз от темата не видях нещо като списък кой е сигурен... :online2long:
b_angelov
01-06-2011, 13:32
Ами ако искате да започваме да се броим за дата 16-17-сти Юли.
Ние сме двама.
pinkmousy
02-06-2011, 16:02
С 90% вероятност - аз + още неизвестен брой приятелки (надявам се поне 1).
pinkmousy
06-06-2011, 13:04
Колеги, получихме официална покана от организаторите на срещата на 155 да се присъединим към тях. Темата е тук (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=59563), може да видите мястото и условията. Моля за скорошни коментари :)
milenamr
06-06-2011, 13:10
Здравейте колеги,
ние отдавна си говорим с Цвети по този въпрос за срещите на 155 и GTV и мисля, че би било чудесно да направим една сборна среща.Тази година решихме мястото да е по-близо до София, като толеранс към софианци.
Датата на срещата е 2-ри юли, ще се радваме да се присъдините и вие :)
Това е най-добрия вариант колеги!
badmadafaka
06-06-2011, 14:55
А ти на коя от двете срещи ще бъдеш в такъв случай..? :biker:
ПС: и на мен опцията ми харесва.
Колкото повече,толкова повече,но какво смятат колеготе от морето?
dilian alfa gtv
06-06-2011, 16:14
Според мен ако наричаме тази среща (национална) на GTV/SPIDER софия идва далече за останалите,и ще има присъстващи само от района на софия.
Според мен най-добре е в района около търново, да е що годе удобно за всички желаещи да присъстват на срещата.
milenamr
06-06-2011, 17:00
Според мен ако наричаме тази среща (национална) на GTV/SPIDER софия идва далече за останалите,и ще има присъстващи само от района на софия.
Според мен най-добре е в района около търново, да е що годе удобно за всички желаещи да присъстват на срещата.
Колеги, ние ви каним да се присъдините към традиционната лятна(национална среща) на Алфа 155, която вече е организирана, фиксирана и локализирана в Долна Баня:)
Тази среща се провежда за 3-та поредна година.
Ако имате желание и възможност, ще се радваме да се присъедините към нас.
Неотдавна имаше сборна срещичка на GTV, плюс малко 155-ци в Пловдив :)
dilian alfa gtv
07-06-2011, 09:32
Колеги, ние ви каним да се присъдините към традиционната лятна(национална среща) на Алфа 155, която вече е организирана, фиксирана и локализирана в Долна Баня:)
Тази среща се провежда за 3-та поредна година.
Ако имате желание и възможност, ще се радваме да се присъедините към нас.
Неотдавна имаше сборна срещичка на GTV, плюс малко 155-ци в Пловдив :)
По принцип нямам нищо против да комбинираме срещата със 155-ци ,ако става въпрос аз съм без ГТВ-то и ще дойда примерно със 159-ката ,но просто за феновете от нашия регион -софия идва далече,преди месец изминах 1000км да присъствам на пролетния събор и сега да ги пропътувам пак за една среща ще ми дойде в повечко-от такава гледна точка го казвам.
П.П Все пак благодаря ви за поканата.
milenamr
07-06-2011, 09:52
По принцип нямам нищо против да комбинираме срещата със 155-ци ,ако става въпрос аз съм без ГТВ-то и ще дойда примерно със 159-ката ,но просто за феновете от нашия регион -софия идва далече,преди месец изминах 1000км да присъствам на пролетния събор и сега да ги пропътувам пак за една среща ще ми дойде в повечко-от такава гледна точка го казвам.
П.П Все пак благодаря ви за поканата.
Долна Баня далече ли ви се струва ?
Избрахме Долна Баня най-вече за да им е близо на софианци :)
76 км е разстоянието София-Долна Баня, това толкова далече ли е, на мен ми се струва че не е :)
Долна Баня далече ли ви се струва ?
Избрахме Долна Баня най-вече за да им е близо на софианци :)
76 км е разстоянието София-Долна Баня, това толкова далече ли е, на мен ми се струва че не е :)
Той колегата трябва да дойде от морето,за това му е далечко малко... ;)
milenamr
07-06-2011, 10:00
Той колегата трябва да дойде от морето,за това му е далечко малко... ;)
А, извинявам се, не съм разбрала правилно.
Според написаното, останах впечатление, че говори за колегите от регион София, да разбираемо е, че е далечко.
badmadafaka
07-06-2011, 10:05
В профила на колегата пише "обл. Варна"... Като, че далечко ще му дойде... 8-)
Ама пък от друга страна нали дизелите били много икономични и т.н. ;)
dilian alfa gtv
07-06-2011, 10:27
В профила на колегата пише "обл. Варна"... Като, че далечко ще му дойде... 8-)
Ама пък от друга страна нали дизелите били много икономични и т.н. ;)
Икономична да ,но пътя ми в двете посоки е 1-ден ,горивото не ме притеснява но пътуването е множко.
Ако организираме някоя среща да кажем по някоя хубава крайморска алея ......колко човека от вас ще подкарат ГТВ-тата си на бензин и ще присъствам ми е много интересно.
Пример давам със пролетния събор единствено BATVAS присъства изцяло на събора ,също имаше едно ГТВ от пазарджик и боян с турбо пуйката се появи за малко на барбекюто,но все пак дойде ...от другите които пишат тук не съм видял никой а юндола е близко до софия.
pinkmousy
07-06-2011, 10:39
Да, на мен ужасно ми се идваше на Юндола, само че датите съвпаднаха със състезания :( За съжаление сега със срещата на 155 може да се случи същото и затова и се въздържам от обещания. Но ако съм налична, ще отида на Долна Баня със сигурност. Още повече, че мястото е приятно.
badmadafaka
07-06-2011, 10:59
Различни причини са имали хората... На трак дея (дето е точно "по средата") също не видях много хора... Който го влече ще отиде на другия край на БГ със 100-октанов бензин, който не го влече, ако ще пред тях да се направи събирането, няма да излезе да се включи :)
Иначе от гледна точка, че се убиваш от път да - и мен това би ме спряло... :crybaby:
milenamr
07-06-2011, 11:11
Да, на мен ужасно ми се идваше на Юндола, само че датите съвпаднаха със състезания :( За съжаление сега със срещата на 155 може да се случи същото и затова и се въздържам от обещания. Но ако съм налична, ще отида на Долна Баня със сигурност. Още повече, че мястото е приятно.
И още повече, че хората които те канят, също не са лоши :))))Хахаха, малко като автореклама прозвуча :))
Но наистина ще се радваме да се присъедините към нас, колеги.
А Цвети, дано този път да има късмет и да дойдеш и ти :)
pinkmousy
07-06-2011, 11:15
И аз щях да пиша, че хората са страхотни, но реших, че може да предизвикам спор :)
Една хубава идея,за която никой още не е писал,но може де се е сетил:който иска и има възможност се възползва от предложението на колегите,а отделно ние си организираме среща насред Бг. и ги каним тях!:drunk:
badmadafaka
07-06-2011, 14:19
Една хубава идея,за която никой още не е писал,но може де се е сетил:който иска и има възможност се възползва от предложението на колегите,а отделно ние си организираме среща насред Бг. и ги каним тях!:drunk:
Екстра идея, само дано те не разчитат много-много на тая покана... :boo:
Ма трябва да се организираме,че то лятото е пред нас,ма ей сега ше мине...!
Айде готово организирано е - само потвърдете в темата за 155 срещата
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=59563&page=5
Аз ше ходя! Ако се съберат достатъчно хора с ГТВ-та може да отида с ГТВ-то и с 155-цата едновременно :) ако няма ГТВ-та ще ходя с 155-цата сигурно !
ПОтвърдете , че ще дойдете в темата на 155 или направо на Милена пишете.
Какво толкова - всичко е оранизирано, ще сме повече хора ( а 155-сектата знае как да се забавлява). Поне за групата от София трябва да няма оправдание (близо е )
Хоооораааааааа,само BATVAS ли ще ходи на тая сбирка?!Казвайте,кво правим,ще има ли група GTV?
pinkmousy
09-06-2011, 17:55
Аз ако съм в Бг по това време, а ще знам чак следващата неделя, ще отида на срещата на 155. Иначе ако се организира ГТВ среща и съм свободна (и нефалирала към момента на срещата), ще отида и на нея :)
milenamr
09-06-2011, 18:05
Очакваме ви колеги , наистина ще е прекрасно да се присъедините към нас:)
Жалко само, че един от най-големите GTV ентусиасти за срещите- Цвети(pinkmousy), точно тогава е възпрепятствана и по-всяка вероятност няма да може да присъства.
RUNNING WILD
09-06-2011, 19:04
ми аз съм гледал снимките от ваши събирания и ми се струвате нормални хора събирайте се кой иска да идва и това е,какво само ревете че било далече било близо?аз за жена съм ставал нощтно време братче и съм пътувал до некъде си да ходиме да се набучиме...айде да си ги признаеме тия неща,сега некой иска да му се осигури свежо женско присъствие и се ослушва дали ще стане и кой ще идва,сега ако е за километрите ходил съм от София до Шабла за риба апа по риби колко км сме навъртяли немате толко сбирки дето сте правили,та за едното може за другото не може,ми който ще пътува да се комбинира с някой да пътуват да си делнат стая тъкмо вечерта да им е по весело да се кикотят и това е,никой не те кара да изядеш менюто в ресторанта нали?аре стига бе като стане петък вечер можеш да си облечеш новите дрехи и да похарчиш 200 лева да си туз у диското да те кльопкат свежите пичета а после олеле немам...като ти е дебело и не си Джони Кеша на момента да отговориш с дебелата кешовица правиш кооперация с некой и си биеш камшика и отиваш да се гевезиш,като не искаш на другият ден ще си с 100 лева у буркана дето ще ти ги изяде инфлацията и без спомени и после ше викаш -абе що не одих да се еба у клошаревеца.
b_angelov
09-06-2011, 22:32
Колеги и колежки,
И аз съм възпрепядстван, за съжаление.
Сбирката ще трябва да мине и без мен. Все пак има малък шанс да дойда, но за да не изляза несериозен - засега давам отказ.
pinkmousy
22-06-2011, 10:33
За тези, които не са прочели (в темата на 155) - аз ще ходя на 155 срещата (99%) следващия уикенд. Така че, колеги от София и околности - ако решите, присъединете се - да не съм сама :)
Ако някой пита защо 99% - защото: 1. една алфа винаги може да се повреди внезапно; 2. дотогава ще се кача на кон поне 2-3 пъти, което е достатъчно да се счупя... отново.
milenamr
22-06-2011, 11:08
За тези, които не са прочели (в темата на 155) - аз ще ходя на 155 срещата (99%) следващия уикенд. Така че, колеги от София и околности - ако решите, присъединете се - да не съм сама :)
Ако някой пита защо 99% - защото: 1. една алфа винаги може да се повреди внезапно; 2. дотогава ще се кача на кон поне 2-3 пъти, което е достатъчно да се счупя... отново.
Цвети, айде моля ти се да внимаваш и да не се трошиш тоя път :)))
pinkmousy
22-06-2011, 11:25
Обещавам да внимавам :) лятото с гипс си е гадост :( и не може да се плува :(
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.