PDA

View Full Version : Питанка за газов инжекцион Бардолини

BuR7oNnN
28-06-2012, 16:22
Здравейте колеги.рових рових и накрая реших да пусна темата. Най-накрая се реших да сложа и аз газов инж.(бензина вече е ...) та така , предлагат ми ГИ Бардолини 4 цилиндъра , моята колица е 155 1.7.Искам да попитам за качествени газаджии в района на Сухата река Хаджи Димитър за да ми свършат качествена работа понеже уредбата е 2ра ръка и не искам да дам 200 лв за монтаж и да се прецакам... Звънях в 1 сервиз на ул.макхаган но там нямаха софтуер за бардолини ..помагайте благодаря предварително :)

mimouzunov
28-06-2012, 16:53
Здравейте колеги.рових рових и накрая реших да пусна темата. Най-накрая се реших да сложа и аз газов инж.(бензина вече е ...) та така , предлагат ми ГИ Бардолини 4 цилиндъра , моята колица е 155 1.7.Искам да попитам за качествени газаджии в района на Сухата река Хаджи Димитър за да ми свършат качествена работа понеже уредбата е 2ра ръка и не искам да дам 200 лв за монтаж и да се прецакам... Звънях в 1 сервиз на ул.макхаган но там нямаха софтуер за бардолини ..помагайте благодаря предварително :)

Нещо не разбрах правилно... Търсиш газаджия ,но неискаш да ти я монтира тои?! За какво го търсиш тогава!? За съвет, за настроика...

Alfa User
28-06-2012, 19:11
Колегата пита за сервиз/майстор, който да работи качествено, за да му монтират уредбата както трябва, и да я настроят добре след това.
Поне аз така разбрах, но не мога да помогна със съвет за Сф ...

MUROMAN
02-07-2012, 09:54

Попитай това момче,преполагам ще ти свърши работа от Х.Димитър е.
0878834241 Мартин

gaboo
02-07-2012, 10:52
От два дена съм с такъв ГИ. Компът е български и съответно софтуерът също. Казаха ми, че е безплатен и може да се свали от сайта на BSM. Не знам защо са ти казали, че нямат такъв софтуеър, мисля че навсякъде би трябвало да го имат. Успех с монтажа!

Tedo
02-07-2012, 17:25
Не знам защо са ти казали, че нямат такъв софтуеър, мисля че навсякъде би трябвало да го имат.

Toва не ми е ясно как го реши ама незнам дали си наясно че за да четеш газов компютър освен софтуер ти трябва и кабел за него, а той не е "free"
Конкретно BSM може и през Bluetooth де ама там е още по-скъпо