PDA

View Full Version : Боядисване на джанти

oTBpaTuTko
18-04-2014, 19:48
Въпреки лошото време, лятото идва. Преди 2 седмици ми се прииска и на мен да имам големи яки 18' ки и т.н. Но нямам такива и смятам, че е глупаво да давам маса пари за такива джанти. И реших да си боядисам моите. Ефекта може да го видите тук (http://tufi-design.com/rims/), защото нямаше да е възможно без помоща на Tufi Design от Варна :)

stu
18-04-2014, 20:12
Джантите са станали супер, но с тези ръждясали болтове е добре да ги изтъркаш и да пръснеш или да им купиш едни капачки.И за да е всичко идеално е хубаво да боядисаш и задните главини защото бързо ръждясват и загрозяват гледката.Поне аз направих всичко това след като сложих 17-ки с големи кръгове, зад които всичко се вижда.

oTBpaTuTko
18-04-2014, 20:33
Препоръчай ми с какво лесно да ги приведа във форма болтовете. Знам, че са грозни ама няма да дам пари за нови.

KirilSol
18-04-2014, 20:51
Препоръчай ми с какво лесно да ги приведа във форма болтовете. Знам, че са грозни ама няма да дам пари за нови

на "гарвана" продават пластмасови капачки. Така ще се оправи най-бързо и лесно

rusiq86
18-04-2014, 20:52
шкурищ ги, на един кашон ги набучваш, и с едно спрейче сиво ги боядисваш две ръце. После една лак да запечата...и внимателно като стягаш..няма как да не изглеждат по-добре от това!!!!

stu
18-04-2014, 21:11
шкурищ ги, на един кашон ги набучваш, и с едно спрейче сиво ги боядисваш две ръце. После една лак да запечата...и внимателно като стягаш..няма как да не изглеждат по-добре от това!!!!

Аз направих точно това, но им спестих лака ,и пак станаха супер.Стягането не е голям проблем , защото дори да се наранят е странично и не се вижда.

oTBpaTuTko
19-04-2014, 14:18
Благодаря колеги. Ще отида да видя капачките от Гарвана, ако ми се сторят скъпи ще си ги пръсна старите.
Весели празници.

rusiq86
19-04-2014, 14:28
Не се занимвай с капачки,ще паднат, сив спрей и са супер поне една година...а спрей струва 5 лв и ще го позлваш години за тази операция...

b_angelov
19-04-2014, 15:33
Моите болтове бяха бая ръждиви. Свалих грубото със шкурка. След това с преобразувател на ръжда им свалих и останалата ръжда до черно. Последва цинков спрей и 2 ръце сив спрей за брони. Много лесно, дълготрайно и красиво.

rosined
19-04-2014, 21:55
Супер са

vovata
20-04-2014, 17:54
Препоръчай ми с какво лесно да ги приведа във форма болтовете. Знам, че са грозни ама няма да дам пари за нови.

Дай ги да ти ги поцинковат ! за 5 кинта и се раждаш, пък и няма да ръждясват.