PDA

View Full Version : Подарявам кученце

Bella
14-01-2015, 08:44
Подарявам малка мъжка немска овчарка.
Кученцето е изтърсаче и няма да стане много голямо.
Обезпаразитено е няколко пъти,има 2 ваксини,паспорт.
При интерес бих желала някой да си покрие само разходите по ваксините,защото как беше:Нож и куче не се подаряват !
Кученцето не е подходящо за двор , верига , пазач и т.н.
Би се чувствало идеално в апартамент и при все,че няма да стане много едро би било идеален домашен любимец на хора които просто искат да си имат дом.любимец и приятелче.
За информация на : 0898 41 71 31

Mind_Control
14-01-2015, 09:47
Какво означава изтърсаче?

Бобби
14-01-2015, 11:46
Какво означава изтърсаче?
Последното което се е изтърсило от майката и видяло бял свят.....макар, че отначало са слепи...та незнам кво е видяло:))

Bella
14-01-2015, 15:07
Означава,че е по-дребничко.
За това специално не мисля,че при завършен растеж ще надхвърля 20 кг,а за справка една мъжка немска овчарка тежи около 35.
Така , че ако някой желае апартаментна немска овчарка с мини размери Арнолд ( така се казва кутрака ) е идеален !

dimitar_vd62
14-01-2015, 19:55
То и аз бях най дребен в първо отделение ама ся съм метър и осемсе и пет.Ми ако стане голямо, ммм?

old alfist
14-01-2015, 20:23
Мисля, че е редно да пуснеш една снимка и да напишеш, колко струва подаръка.

Bella
14-01-2015, 20:38
То и аз бях най дребен в първо отделение ама ся съм метър и осемсе и пет.Ми ако стане голямо, ммм?

Развъждам немски овчарки от 1996 год. , кученцето няма да стане голямо !
Ако пък нюха и опита ми изневерят този който го е взел ще си има супер немска овчарка от баща и майка шампиони на няколко държави. За справка в кучилото бяха 6 , останалите 5 заминаха за Германия . Само Малчо си е тук при мен .

---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 18:36 ----------

Мисля, че е редно да пуснеш една снимка и да напишеш, колко струва подаръка.

Виж за снимките си прав . Ще пусна няколко утре или най - късно в петък.
Цената на подаръка както поясних е стойността на 2-те ваксини , има няма общо 30 лв.
Мисля,че сумата е смешна и както се разбира тук не става дума за пари , а за елементарен жест от страна на хората които ще го вземат.
Арни е умен и доста игрив и съм повече от сигурна,че ще донесе много радост в нечии дом !

ivopetrov_1982
14-01-2015, 21:56
Означава,че е по-дребничко.
За това специално не мисля,че при завършен растеж ще надхвърля 20 кг,а за справка една мъжка немска овчарка тежи около 35.
Така , че ако някой желае апартаментна немска овчарка с мини размери Арнолд ( така се казва кутрака ) е идеален !

това куче ще стане най доброто от котилото! а това е моя Нерон:bg:

Bella
14-01-2015, 22:07
Всичко е възможно !
Така или иначе решила съм да го подаря !
А ако дойде колега със 159-ка да го вземе ще си изпрося и едно завойче :bouncing_smiley:

ivopetrov_1982
14-01-2015, 22:09
Всичко е възможно !
Така или иначе решила съм да го подаря !
А ако дойде колега със 159-ка да го вземе ще си изпрося и едно завойче :bouncing_smiley:

почваш да ме навиваш!:Yeeeehaaa:

Bella
14-01-2015, 22:11
Еми навий се де.... ще ме направиш един много щастлив човек с това завойче...че и магистралата е на 2 км от тук :)
Ще разцъкаме малко колицата , ама ти не я ли продаваше ?!?
Пък мож да се споразумеем нещо :drinking::tongue2:

ivopetrov_1982
14-01-2015, 22:27
Еми навий се де.... ще ме направиш един много щастлив човек с това завойче...че и магистралата е на 2 км от тук :)
Ще разцъкаме малко колицата , ама ти не я ли продаваше ?!?
Пък мож да се споразумеем нещо :drinking::tongue2:

продавам я да:bg: за кутрето не ти обещавам,че чакам второ детенце и съм в апартамент,но за кръгчето нямаш проблем!:respect: ще направя една екскурзия до при теб:-P

Bella
14-01-2015, 22:31
Сложна е твоята, определено не ти е време за второ куче !
Но пък минаваш ли от тук обади се да си взема обещаното завойче ;)
Айде нека ти се роди живо и здраво детенце !

ivopetrov_1982
14-01-2015, 22:40
Сложна е твоята, определено не ти е време за второ куче !
Но пък минаваш ли от тук обади се да си взема обещаното завойче ;)
Айде нека ти се роди живо и здраво детенце !

прати ми снимка на кученцето:-P

Bella
14-01-2015, 23:21
Утре ще направя набързо няколко с телефона.

old alfist
15-01-2015, 01:05
Внимавайте, да не се заиграете със завойчетата и да забравите за съдбата на песа.

Mind_Control
15-01-2015, 11:12
Внимавайте, да не се заиграете със завойчетата и да забравите за съдбата на песа.

Е, те вече се заиграха. И аз искам кръгче с 159-ка, ха ха :)

digitalundgrd
15-01-2015, 13:04
иди после обяснявай, че нямаш сестра....

ivopetrov_1982
15-01-2015, 17:47
малеее опасни сте :Tease:

Bella
15-01-2015, 22:59
Басси...човека е семеен бре ей , ще получа :ban: ако се закачам там :drinking:

Ей сега пускам снимки на кутрака :metal:

dimitar_vd62
15-01-2015, 23:05
Ей...се тряа ви учим как стават нещата.Ай пускай снимките че мноо се заприказвахте.

old alfist
15-01-2015, 23:06
Давай снимките, че всички тръпнем в очакване, а по отношение на семейните - те са най-големите извратеняци.

Bella
15-01-2015, 23:06
Ето Арнолд :big_love:

dimitar_vd62
15-01-2015, 23:13
Оооо...Арнолд....сладур.Как да не се разходи семеен човек по завоите.

Bella
15-01-2015, 23:15
Колега ,

не ме вкарвайте във филми на които не знам репликите , мола ви се !
Язи съм мома и не щем семейни истории(истерии)... молям Ви сЪ !
Тука само за Арни иде реч .

dimitar_vd62
15-01-2015, 23:25
Аз не,дърт съм вече мога само с кожа за каишка на кученцето....такова да услужа.Арни е сипматяга, харесвам немски овчарки щото под куче разбирам немска овчарска не там питбули болонки и тем подобни ама не се наемам да го обгрижвам в апартамент.Виж ако имах къща друга работа.
п.п.Ей че е лесно да разбереш една жена женена ли е или не.Хихи.

п.п2. Сетих се че има приятел който гледа таралеж, порче, котка и риби, ще го питам дали го иска и ще пиша тука утре вечер най-късно.Но не ангижарам с положителен отговор.

Bella
15-01-2015, 23:28
Еми то няма нищо за криене , когато си от щастливо несемейните и се наслаждаваш на нещата от живота . К'во беше : Човек колкото и добре да живее в един момент се жени (омъжва )... тъй , че гледам да си живея добре сега до като мога :bouncing_smiley:

Давайте за Арни,че аман с тия "лични драми" тука , ще ни :ban:

old alfist
15-01-2015, 23:45
Германската пастирка е сладур, но не знам, кой сиромах ще и бере гайлето.

Bella
16-01-2015, 00:00
Що пък да и бере гайлето ?

old alfist
16-01-2015, 00:21
Не ме карай да навлизам в зоната на здрача, където един такъв екземпляр от тази порода ни умря на западната тераса, въпреки ваксините и системите които и наливахме - ревахме всички вкъщи.

Bella
16-01-2015, 00:28
Германската пастирка е сладур, но не знам, кой сиромах ще и бере гайлето.

Първо не зная какво е правило кучето на терасата ви , там определено могат да се случат много неща водещи до подобна драма .
След това кажи ми от какво е умряло ?
Това кученце тук е здраво , а причината да е дребничко най - вероятно има нещо общо с това , че цялото кучило се роди с цезарово и този го извадихме последен .
Ако той е имал друг проблем освен по - малкият си размер нямаше да е жив до сега .
Разбира се това не е агитация за който и да е да го вземе.
Ако все пак някой се притеснява от това ,че кутрето е дребничко може да си закупи нормално на цена която мога да му споделя на лични .
Но с това тук положението е такова . Риск печели , риск губи !

old alfist
16-01-2015, 00:38
Животните трябва да живеят в естествената им среда, а не в апартаменти - повярвай ми.

Bella
16-01-2015, 00:46
Животните трябва да живеят в естествената им среда, а не в апартаменти - повярвай ми.

Гарантирано знам по - добре в каква среда трябва да живеят ... все пак това са 19 год в които живея с такива хайвани :love:

old alfist
16-01-2015, 01:18
Гледах едно филмче по Дискавъри свързано с реакциите на кученце и вълче на една и съща възраст, поставени в едни и същи условия - за примамка им беше поставено животинче в клетка без дъно.
Кученцето не успя да се справи и се присламчи към човека наблюдаващ събитието с надеждата да му помогне, а вълчето само се бореше с клетката и успя да я прекатури и достигна до примамката без чужда помощ.

Bella
16-01-2015, 01:30
Колега,
твърде много спам !
Нека се придържаме към темата !

old alfist
16-01-2015, 01:36
Колежке,
Познаваме твоята странна любов към животните примесена с комерсиалност - пожелавам ти безсмъртност.

Bella
16-01-2015, 01:47
Колега ,

не разбирам какво е това твое неистово желание да осираш всяка моя тема тук .
Любов ли е , какво е , не знам !
Няма тема в която да не дойдеш да се изходиш !!!
Лекичко е дразнещо !
Не мисля, че имаш право да говориш за мен тъй като не ме познаваш . За това след като темата не те засяга пряко , трай си просто !
Няма да ми липсваш ако спреш да спамиш и осираш всяка моя тема.

old alfist
16-01-2015, 01:51
Колежке.
Съжалявам, но аз съм човека който най-благосклонно се отнася към твоите проблеми - дано да не те прочетат и да се развихрят другите колеги, които добре да запознати с маниерите ти.

Bella
16-01-2015, 01:55
Интересно какви са маниерите ми ?

Пускам тема и една групичка от хора започвате да спамите , да дразните , да конкретизирате и т.н. !
Лично аз когато нямам какво да кажа по даден въпрос просто си трая . Елементарно е .
Моля те да престанеш , това е всичко .

п.с. Моля и модератора да изтрие темата , защото те отново беше осрана от колегите !

Bobo Markov
16-01-2015, 02:27
Колега ,

не разбирам какво е това твое неистово желание да осираш всяка моя тема тук .
Любов ли е , какво е , не знам !
Няма тема в която да не дойдеш да се изходиш !!!
Лекичко е дразнещо !
Не мисля, че имаш право да говориш за мен тъй като не ме познаваш . За това след като темата не те засяга пряко , трай си просто !
Няма да ми липсваш ако спреш да спамиш и осираш всяка моя тема.

ааа колежке - куче в апартамент е най-голямата тъпня, на която съм свидетел всеки ден... аааа колежке не се ебавайте с Олди че ще въ налазя яко аз що той е мой човек от години :)

и аааа колежке пробвайте в ОЛХ.бг колежке ... ааа колежке с тия ваксини колежке може да ми пишете на лично колежке - амин!

---------- Post added at 01:58 ---------- Previous post was at 01:57 ----------

Интересно какви са маниерите ми ?

Пускам тема и една групичка от хора започвате да спамите , да дразните , да конкретизирате и т.н. !
Лично аз когато нямам какво да кажа по даден въпрос просто си трая . Елементарно е .
Моля те да престанеш , това е всичко .

п.с. Моля и модератора да изтрие темата , защото те отново беше осрана от колегите !

колежке, накратко може да си заврете тема в ... да кажем :) :metal:

---------- Post added at 02:06 ---------- Previous post was at 01:58 ----------

Колежката продава кучета тва и работата тя е кучкарка и са не и харесало някво симпатично кученце и няма кинти да му прай ваксини и се яде из форумо аз предлагам на колежката да изяде един бан по ИП и да млъкне веднъж завинаги ... ебасимо тва е все ено да родиш дете и да кажеш - подарявгам арно циганче, мое да живее в микровълнова, не яде много само леб со муфъл - дейба и мангалата !

Моля сано безс разсисан! що ке се ядосам :)

---------- Post added at 02:12 ---------- Previous post was at 02:06 ----------

Колежке.
Съжалявам, но аз съм човека който най-благосклонно се отнася към твоите проблеми - дано да не те прочетат и да се развихрят другите колеги, които добре да запознати с маниерите ти.

малййй Олди, са я мернах колежката и ке я захапя за задника, както не е предполагала :) знай живота е такъв - само дай ми стръв! :metal:

---------- Post added at 02:27 ---------- Previous post was at 02:12 ----------

оуу каката ме заяде на лично - мОреееее, ела пиле - Ела :):):spam_laser::spam_laser::spam_laser:

Ранобудниче
16-01-2015, 04:55
Заключвам по молба на авторката.