PDA

View Full Version : сортиране на активните теми



Bodom
03-04-2007, 22:21
Какво ще кажете активните теми (или иначе казано "Вижте всички актуални мнения") да са сортирани по раздела в който са! Така става много по-прегледно, като се разглежда какво ново има писано.
В момента нямам идея това как се реализира в phpBB2, но чета един друг форум, със същият софтуер (phpBB) и там админа го реализира доста бързо това сортиране! Не знам дали е мод, или си го написаха младежите, ако трябва - ше ги питам. Но според мен това ще е полезна промяна. :idea:

poznai
06-04-2007, 23:52
амм.. аз ако не вляам дълго време във форумо, цъкам на конкретните форуми, които ме интересуват и си гледам активните теми в тях :)

въпреки това, може да ми пратиш на ЛС адреса на форума, в който са направили таз промяна, да видя как изглежда и колко практично би било за мен лично.

Speeder
07-04-2007, 16:18
Аз пък понякога влизам във форума и не разглеждам всички нови мнения по темите и излизам.После пак влизам и тези нови мнения, които не съм прегледал ми ги дава като прегледани.....кво става и аз не знам :not-fair:

Bodom
13-04-2007, 12:30
Гледам няма никакъв интерес към такова нововъведение :shock:
Защо така? От кой зависи да се "инсталира" такава кръпка на форумния софтуер? Кого трябва да помоля? :roll:

bass
13-04-2007, 12:51
Гледам няма никакъв интерес към такова нововъведение :shock:
Защо така?
Ами вероятно защото повечето хора (аз включително) са избрали друг подход за разглеждане на темите и подобно подреждане не представлява интерес за тях. А времето на всеки е ценно и чисто технически е невъзможно да се отделя такова за реализация на всеки маргинален рикуест. Хубаво е предложенията да съберат някаква минимална подкрепа, преди някой да се захване с тях.
В този случай реализация обаче е елементарна, та го направих тва с подреждането (ако правилно съм разбрал задачката де). Ако сега някой пък земе да се оплаква, че го дразни така, викайте да връщам старото състояние :wink:

Bodom
13-04-2007, 13:46
хи хи :lol:
Благодаря за "order by"-а ;)
Забелязах го преди да видя, че си писал в темата :P

Edit: Правилно си разбрал задачата :thumbup: