View Full Version : Мнения за автокъща.
Здравейте,
някой може ли каже нещо за колите продавани в ЕТИКА АУТО (http://etika-auto.mobile.bg/) ?
Как е като автокъща ? То е ясно, че всяка кола е различна, но има някои къщи, които си държат на името, поне така съм чувал.......
П.П.: Чудя се точно в България, как е възможно все още да няма информация и рейтингова система за автокъщите ?
DiStefano
04-05-2016, 15:30
Аз познавам лично собственика и е голям пич. Ако искаш повече инфо мога да ти дам на лично. Тука ще стане поредното осиране ако почнем ..
Bobo Markov
05-05-2016, 01:01
Аз познавам лично собственика и е голям пич. Ако искаш повече инфо мога да ти дам на лично. Тука ще стане поредното осиране ако почнем ..
тИ продаваш Поршета ли бре майкоооо адски си зле е как не ми подари едно бре ? ти си мрътва за мени :(
DiStefano
05-05-2016, 07:11
тИ продаваш Поршета ли бре майкоооо адски си зле е как не ми подари едно бре ? ти си мрътва за мени :(
Ше продавам квото си искам ..
На тебе само чифт кайсии мое ти подара .. истимаро :butt:
Bobo Markov
05-05-2016, 20:55
Ше продавам квото си искам ..
На тебе само чифт кайсии мое ти подара .. истимаро :butt:
ма мнооо си зъл бре :) дейба чували с кинти си насъбрал, поршета шми продаваш а за мене? подари ми една Карера 4 Ес щото има турбо и засдни завиващи колела :) ще ма зарадваш, ще ма накараш да повервам в тебе и твойто голямо сърце и добра душа - замисли са ;)
Bobo Markov
05-05-2016, 21:57
абе Стефано я кажи туй дет го продаваш ей туй - http://etika-auto.mobile.bg/ Audi A8 NAVI-XENON-КОЖА!
става ли кът за мене гледам си му сложил няква гейска цена 11 999 лв.
Дата на производство март 2003 г.
Тип двигател Бензинов
Скоростна кутия Автоматична
Категория Купе
Пробег 189551 км
Цвят Графит
кво ще кажеш да го стегнеш да го закараш при ТоОООкичооо ми го боядиса чисто черно перла металик и аз ще ти го платя мисля след 3-4 месеца в брой ? или направо ми го подарявай данти създавам калабалък с тва боядисване а? кво ше кайш? помисли добре :)
---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
чакай, размислих начи даваш ми онова другото черното с още по-гейската цена обаче му слагаш седалките от тва първото дето писах и си спестяваш боядисването - това мисля си е супер сделка :) ааа искам на тва черното и звука от онова другото и ако има задна и щора си супер и да му сложиж газ, че тва мноо арчи бре :( направи и стъклата чисто черни всичките без това отстрани на шофера за да ма виждат кой съм :) да се знае, че съм играч са няма са крием кът некой мишок кът съм в колата искам са виждам в цял ръст :)
DiStefano
05-05-2016, 23:13
Ключ .. плийс !
Bobo Markov
05-05-2016, 23:46
Ключ .. плийс !
ахахахахахааааааааааа :):):):):hehe:
Наложи ми се да пътувам за няколко дни.
Бъзика на страна, ама тоя точно смятам да отнеса скоро, скоро :D
Bobo Markov
07-05-2016, 22:06
Вижте са наша приятелка иска да си купи Порше, тва и е мечта от години, кажете какво да бъде. Аз я съветвам да си купи Карера 4 еС щото ем има турбо ем има 4 завиващи колела ем е Карера а не Турбо.. вие разбирачи кво ще ме посъветвате за да я посъветвам аз пък от своя страна? Не пускам нова тема щото аман от нови теми :( айде давайте съвети!
Поршето може и да е ново но ако излезе нещо хубаво на старо няма се откаже жената стига колата да не е адски зле :( бюджета и мисля се върти около 200- 250000 евро.
Аз пък търся сериозен човек (Ди Стефано) да ми каже за колко пари мога да си купя Фиат 500 ако може черен с климатик и панорама покрив предпочитам 1.3 мултиджет и да е с кожа ако пък се намери някой Абарт за нормална цена ще съм задължен
Ключ .. плийс !
Какъв ключ бе, мамин сладък...тук си трябват три катанеца с вериги....:)))
И внимавай с Путин, не е желателно да се ебаваш с голямата мечка....:)))
Bobo Markov
08-05-2016, 02:02
Какъв ключ бе, мамин сладък...тук си трябват три катанеца с вериги....:)))
И внимавай с Путин, не е желателно да се ебаваш с голямата мечка....:)))
каквото се обадило :) такова повикало ;)