PDA

View Full Version : .......... iziskvania na moderatorite, za i protiv - 2



arieca155
03-02-2005, 12:15
saglasen sam sas KGB i drugite pi4ove koito se grijat da ima red i disciplina v saita i v kluba ,izviniavam se za "sofetata",po- princip s tova fiksirah samo i edinstveno moderatorite ne sam iskal da obijdam nikoi.ako samo znaehte kolko se kefia na kluba, na saita ,na sbirkite,na kolata si ,s kakvo netarpenie o4akvam nacionalnoto sabirane.mom4eta prosto ve4e sam umoren da se boria s neshta koito ne zavisiat ot men.kato kazvam 4e kredora ne raboti zna4i e taka,isakh pomosht ot upravitelia na zalata ,no mi kaza 4e triabva parvo da izleze ot niakava progrma i togava mojebi shte stane.nima az ne iskam da pisha na kirilica.
stava vapros nai ve4e da se uvajavame ,ako ima neshto izviniavaite,az vse pak vi obi4am. :(

=== превод от Вальо
съгласен съм с КГБ и другите пичове, които се грижат да има ред и дисциплина в сайта и в клуба, извинявам се за "софетата", по принцип с това фиксирах само и единствено модераторите. Не съм искал да обиждам никой. Ако само знаете колко се кефя на клуба, на сайта, на сбирките, на колата си, с какво нетърпение очаквам националното събиране... Момчета просто съм вече уморен да се боря с нещя, които не зависят от мен. Като казвам, че кредора не работи, значи е така, исках помощ от управителя на залата, но той ми каза, че трябва първо да излезе от някаква програма и тогава може би ще стане. Нима аз не искам да пиша на кирилица. Става въпрос най-вече да се уважаваме , ако има нещо извинявайте, аз все пак ви обичам :(

WhitePower
04-02-2005, 10:37
wish са нема смисъл да се спори , тука като ти кажат кирилица значи е така
пак това че го четат и от чизбина нема микакво значение
ако могат да четат на български значи могат и на латинеца
пак да не казвам че много от ПКтата в чизбина няма начин да пишеш на кирилица
докато бях в холандия само четях не съм писал щото нямаше смисъл така или иначе щяха да ми изтриям мненията ...
така че сега ми бачка кредора в бачкането и пиша само то тука , от другаде не става

KGB
04-02-2005, 17:54
Аз 7 години до като бях в Северна Америка не съм срещнал РС на което да не може да се пише на кирилица. Лаптопа също съм си го донесел от там

Ариец,

Трябва да се консултираш с някой от технически грамотните в клуба, да оправите проблема с кредора и въпросния интернет клуб.

WhitePower
04-02-2005, 17:57
аз пак бях 2 седмици в холандия и не видях нито едно PC с кирилица :)))

arieca155
04-02-2005, 18:43
vij KGB ,ne e samo pri men taka,no kakto i da e ,shte smenia zalata ,ako ne stava prosto samo shte si 4eta i tova e.niama lo6o.