Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 83 of 83

Thread: Сдобих се с 159 Sportwagon и имам малко въпроси.

  1. #76
    започва да се пристрастява
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Burgas
    Age
    44
    Posts
    94

    Default

    Quote Originally Posted by boro2006 View Post
    Тази тема я видях, но е само за преден, а аз нямам и заден. Трябва да го видя това на Валео. Идеята ми беше да си стане като оригинално и да си показва на дисплея информацията.
    Мисля че трябва да сложиш и преден и заден, за да активираш да ти показва инфо на дисплея. Само със заден мисля че няма да ти вади инфо, до колкото знам, но може и да греша де.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V ELEGANT/SPORT & Fiat Bravo 1.9JTD GT

  2. #77

    Default

    Quote Originally Posted by batproho View Post
    Мисля че трябва да сложиш и преден и заден, за да активираш да ти показва инфо на дисплея. Само със заден мисля че няма да ти вади инфо, до колкото знам, но може и да греша де.
    Грешиш, само заден също показва на дисплея. Показването се активира допълнително.
    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

  3. #78
    започва да се пристрастява
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Burgas
    Age
    44
    Posts
    94

    Default

    Възможно е, не споря. Понеже при мен предният е слаган допълнително, а задният е заводски, опитвал съм през MES, активацията и УЖ я активира, но реално не запаметява активацията и съответно не ми излиза инфо на дисплея при паркиране, та затова предположих че трябва задължително да е със инсталация за преден и заден, като при заводската.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16V ELEGANT/SPORT & Fiat Bravo 1.9JTD GT

  4. #79
    Запален алфист
    Join Date
    May 2009
    Location
    Пловдив
    Posts
    116

    Default

    За да не пускам нова тема направо ще попитам в тази. Някой има ли представа от къде мога да си взема кабелни накрайници като тези на ECU-то понеже нямам круиз контрол а искам да си го монтирам? За жалост нямам инсталация чак до компютъра и искам да стане културно.
    Alfa 155 1.7 TS 8V, Punto 1.9 DS, Alfa 159 Sportwagon 1.9 JTDm 16v

  5. #80
    Авиомеханик firedragon's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Бургас,София
    Age
    30
    Posts
    774

    Default

    159 не е като 156. Кабелите са прекарани между компютъра и букса в десния праг. Има тема за инсталация на круиза, в която подробно и със снимки е описано всичко.
    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02 - и нея
    Alfa Romeo 159 1.9 jtdm 16v '07

  6. #81
    Запален алфист
    Join Date
    May 2009
    Location
    Пловдив
    Posts
    116

    Default

    Попринцип да. Прекарани са до там, но явно не за всички варианти на оборудване. Моята няма чак до еку-то, вече проверих. А иначе намерих вида на кабелните накрайници лошото е че за сега не намирам в България от къде мога да ги поръчам а нещо не ми се чака 1 месец даже 2 от Китай, че покрай тоя корона вирус е нещо страшно с доставките особено на такива евтини малки стоки.
    Alfa 155 1.7 TS 8V, Punto 1.9 DS, Alfa 159 Sportwagon 1.9 JTDm 16v

  7. #82
    Авиомеханик firedragon's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Бургас,София
    Age
    30
    Posts
    774

    Default

    Когато слагах на 156 нямах кабели до ЕКУ и взех букса от морга, извадих си колкото пина ми трябваха и го сложих.
    Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
    Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
    Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02 - и нея
    Alfa Romeo 159 1.9 jtdm 16v '07

  8. #83

    Default

    Quote Originally Posted by boro2006 View Post
    Попринцип да. Прекарани са до там, но явно не за всички варианти на оборудване. Моята няма чак до еку-то, вече проверих. А иначе намерих вида на кабелните накрайници лошото е че за сега не намирам в България от къде мога да ги поръчам а нещо не ми се чака 1 месец даже 2 от Китай, че покрай тоя корона вирус е нещо страшно с доставките особено на такива евтини малки стоки.
    Няма смисъл да поръчваш нови букси и пинове - отиди в морга както колегата ти каза и си вземи накрайниците оттам , обикновенно директно ги хвърлят тези букси , така че не би тр да ти излезе скъпо Моята е така както каза ти , няма кабели до ЕКУ-то и се налагаше сам да ги слагам... Доста изнервящо.. замисли се дали наистина ти се играе играта преди да почнеш :д ще ти пратя снимки и обяснения къде и откъде ако се решиш да го правиш)

    пп ако си от София мога да ти дам буксите
    Last edited by Grishata; 03-08-2020 at 10:09.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •