Малко снимков материал по темата,ползвал съм и няколко снимки от Алфахолици,защото нямаше смисъл да снимам същото. След пълен оглед на проводници,бушони,реле,копчета и т.н. ,както съм писал в една стара тема, още тогава стигнах до заключение,че имам изгорял/прекъснат нагревател. Доста време се ослушвах за нов подгрев,но варианта 250 евро,автоматично отпадаше,за стар втора ръка-изключено,а да отворя седалката и да се окаже,че е невъзможен ремонта-също не се вписваше във фантазиите ми. Така случйно видях в Ибей за 40евро нов и го взех.
Това е стария подгрев,номера отговаря на този от Епер:
Това е номера на новият ,който е 51826404 :

За смяната се процедира по следният начин - откача се минуса на акумулатора,след тов се демонтира седалката,отдолу има две букси(малката за подгрева,голямата на аербега):

Свалят се врътките за положението ,болтовете са под капачетата,има два винта челно ,вади се буксата на копчето регулиращо температурата.Сваля се кожата/тапицерията,като с резачки се режат металните скоби.

Отлепя се стария подгрев,той е на двойнолепящо тиксо. Ето моя къде беше прекъснат:

Отляво нов,отдясно стар.

Залепя се новия и вместо метални скоби се ползват свински опашки за по-лесно и бързо. Имах вариант и за метални скоби ,но не ми се осложняваше ситуацията.

За два часа,като за първи път,без да се бърза всичко е готово. Ако си имате като моята помощничка,може и по-бързо.
ПС. Преди да започна това благородно дело касаещо отоплението на задника ми, както следва по закон ,каръкщината не ме подмина и изчезна подгрева на другата седалка,но там нямаше прекъснат проводник,та се намеси колегата
ecotronic и намерихме виновника.....няма да обяснявам за каква глупост ,от моя страна, ставаше въпрос