Диодите за иконите са оранжеви, така че там няма да има проблем.
Диодите за иконите са оранжеви, така че там няма да има проблем.
Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02 - и нея
Alfa Romeo 159 SW 1.9 jtdm 16v '07
Направих бърза проба с фенерчето на телефона и фолиото и леко ми жълтее(точно като на снимката с крайния резултат) но, почти съм сигурен че ще трябва и филтър от монитор или черно фолио за затъмняване на прозоци за да стане по тъмен дисплея(вижте плаката на мигачите,филтъра на монитора е подобен цвят),само с бяла плака бая сивее екрана.А защо долу иконката пак е на червен фон.А за диодите братчеда каза че се сменят с горещ въздух не с поялник,той имал такъв разбирасе
Иначе много полезен линк колега,бях се претиснил че ще трябва да свалям стрелките,а то било толкова лесно.
![]()
Last edited by b0jo; 13-10-2021 at 21:39.
Brera 2.0jtdm 170hp
Диодите не можаха да ги доставят днес и остават за понеделник.Ако не остане време през седмицата,ще се прави в неделя.
Brera 2.0jtdm 170hp
След като ти харесва, радвай му се ..
На мен ми допада, повече оригиналната версия. - това ще ми измаря повече очите вечер.
Alfa 159 1.9 16V JTDm Lusso (150)08'; EX Alfa 145 1.6 TS
На живо е много по различно,екрана си е черен а символите светят много меко дажи километража и оборотомера светят по силно от него.Просто като го снимаш изглежда така.
Brera 2.0jtdm 170hp
Аз си смених ринговете и подсветката - стана като при фейса.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Само с ринговете - едва ли, освен ако не са от онзи тип дето им викат "плазмени".
А да, пропуснал съм, незнайно защо.
На таблото има ли как са му се подаде ток, докато е свалено, така че да светне в нещо като тестов режим, или само на място си го пробвал?
Аз ги сменях сам, но така и не стигнах до това да разбера, кои пинове са за захранванто. Просто преди да започна отбелязах всички диоди къде е - и ги замених. После теста беше на място. Също така си бях купил едно табло за експеримент, в случей, че нещо се обърка първоначално.
3528, бели, китайчета, уж от по-качествените. Нямам идея колко лумена са, но е нормално да са погярки, превид, че са бели и характеристиките им са различни от червените. Реално сега съм сложил димера на средата и се вижда прилично ярко.
Оригиналните са студено бели, 8000k. Разбрах го по трудния начин, добре че започнах с таблото, а не с централните уреди.