А ми да, такова е моето виждане.
Ако се върнем назад ще видим, че приватизацията започва в пълна сила по времето на Жан Виденов и той се явява един вид пречка, като не иска парите за външният ни дълг да се изполузуват за нея, това не се нрави на комунистите, ДС....който вече са направили схемата и имат нужда от бързи пари за приватизация и вече са определили и главните деистващи лица...смятам, че са ти известни....та това е голяма заблуда, че костовисти са свалили Жан, просто става неудобен...не знам ти с какво си участвал в това..?....доста хора бяхме излъгани от СДС включително и аз, и най вече от този тъмночервеният, който сравняваш със Стамболов, като збравяш партиният му билет....то от червено като сложиш синьо, става черно.....Иван Костов никога не е искал да направи нещо значимо в политиката, освен лява ръка десен джоб....кажи ми какво стана с фондацията на жена му и на кой помогна тя...
СДС за мен беше изкуствено създадена партия от червените за да заблуди народа и да му даде искрица надежда, А ма не...тя и затова се разпадна във времето, а сега некви остатъци гравитират с Герб....
Тези от реституцията не можаха да участват в приватизацията....Защо...?...по пътя на логиката, трябваше да имат най голяма възможност тогава, ама Не....получи се почти като след 9.09 1944г.... твоя Ванчо направи сумати сделки под масата и на тъмно, преди да се промени закона 20002г. и от цялата тая приватизация май сега работят два три завода....за два знам със сигурност Република и Царевечни продукти, ама не са купени от българи или от подставени чужденци...та затова работят....не беше ли идеята на приватизацията да се заздрави икономиката, а не да се съсипе с схеми от който парите отиват в определен джоб...?
п.п...когато пеехме по площадите комунизма си отива, просто бяхме заблудени, играехме по схемата на определени хора, не можахме да видим истината, а повярвахме в лъжата...нали си спомняш, че Нинова беше в СДС, а сега е начело на БСП...за 47 години комунизъм ни бяха сложили такива капаци и насадени страхове, че сега толкова ще са ни нужни да ги преодолеем...

....интересно ми е, защо не свали Иван Костов след приватизацията на гражданската ни авиация, а сега го имаш като идол, много е десен като левият ми ташак, щом последната му сделка беше да продаде Нефтохима на руснаците и защо..?..защото беше най касовата сделка от приватизацията.
За мен това е човека който съсипа държавата за жълти стотинки в държавен аспект........и не мога да разбера мисленето ти и вижданията ти, кой крив кой прав...та в тоя ред на мисли...Жан Виденов се оказва слънце спрямо Иван Костов....
С такива политици и продажници, никога няма да можем да сме независими, за което си мечтая...да не вземе да се окаже, че Иван Костов е по голяма ушанка от мен..