С първото съм съгласен, защото не е осъден от съда в Хага нито Клинтън, нито Солана, нито Олбрайт, нито Блеър, нито някой от администрациите на САЩ и отбранителния съюз НАТО водили войните им в Югославия, Ирак, Афганистан, Либия и Сирия в момента.
Да, нямам проблем да помогна на някой(в случая непознат) в беда, ако е нападнат от някой, но не и ако се окаже, че преди това се е дървил и псувал същия тоя някой. Да се оправя - сам си го е набил. С нищо не съм му длъжен.
Останалите 3-ма драскали под теб, а и ти май бъркате 7-8 милионни до 20-25 млн. такива държави, без ядрени оръжия с някоя друга... Или си мислите, че руснаците пак ще свалят гащите, за да са курвата на Запада и САЩ като 1991-1999. Има доста голяма разлика от тогава, когато го направиха почти по собствено желание. Мокрите сънища не са лошо нещо, но си остават само сънища и някоя и друга следа в бельото. Дали е възможно да се случи (Русия-курвата) - да, дали е вероятно - не мисля.
ivan dimitrov, още от заминала тема се обръщаш към мен, а по-лошото е, че си и вярваш, че с аргументи и приказки като на/за 5-12 годишен ще постигнеш нещо.

- без коментар.