75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Абе русофилистик недоклатен, преди да даваш определения, да вземеш малко да почетеш и да се пообразоваш. Ако имаш проблеми с мокрите и изцапани гащи си купи памперси. То е ясно, че каквито и аргументи да ти се изложат няма да се постигне нещо! Държава, която не произвежда дори ПИРОНИ (това е цитат на председателката на Съвета на Педерацията Валентина Матвиенко, да не си помислиш нещо) ще бори останалия свят! Путин вече е толкова токсичен, че никой не се доближава до него. Миналия месец таваришь Си в прав текст му каза да спре да дрънка ядрените оръжия! Миналата седмица Моди отмени традиционна среща с него, вчера Мароко обяви военна помощ за Украйна. Там в горния завършек на тялото ти тече ли някакъв мисловен процес? Можеш ли да навържеш тези простички факти в нещо като извод? Или пак ще ни обясниш, че те руснаците ПОЧТИ самички ще се победят?
И да завърша с един виц: В московска книжарница влиза клиент и казва: "Добър ден, имате ли карта на Руската федерация?" Магазинерката любезно му отговаря: "А към коя дата точно ви интересува?". Виц, виц, колко да е виц?
Last edited by ДТИванов; 11-12-2022 at 09:27.
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Да ти кажа,очаквах украинците да разсъждават като теб след 24 февруари,а се оказа ,че предпочетоха ракетите вместо да молят Путин да ги пощади.Винаги съм ги имал за мъже с цици,а те се оказаха с топки.
Та в този ред на мисловен процес,не знам дали ще ти израстат цици,но съм сигурен ,че не съществува възможност да има вероятност да ти израстат топки.Иначе споко,с топки или не ,пак ще си живееш.
Не се притеснявай,както виждаш,и аз, и Еко,и Ванчо сме толерантни,само ДТИванов защо допуска ,че си недоклатен не знам.Това наистина не е цивилизовано,абсолютно си прав,русофилистиците също са хора и имат право да са всякакви-и изклатени,и недоклатени -това е без значение .
Last edited by 546; 11-12-2022 at 13:17.
Срещу "неплатените" репарации за войната в Югославия стоят ХХХХХ сега живи хора.
Освен, че към момента, репарациите за Украйна възлизат на близо $1 трлн, ами има и едни ХХХХХ затрити живота.
Кремълският "шлагер" за гоненията на рускоезичното население в Украйна, вече, съм го слушал безброй пъти. По този повод, си задавам следните 2 въпроса:
1 - Как така се случи, че въпросното "гонение" започна от точно определена дата?
2 - Защо никой от "потърпевшите" не посрещна "освободителите" си с цветя ами вместо това, влезе в окопите?
Като оставим настрана това, вече гей парадите в София, ми изглеждат много приятни на фона на развяваните, в София, руски и Z знамена.
Накратко - по-добре европейски хомосексуалист, пред руска подлога.
Last edited by ecotronic; 11-12-2022 at 13:17.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Репарациите се присъждат от международен междудържавен съд.
Не се присъждат от ЕКО, Тренки или други "органи".
В този смисъл когато има решение на международен междудържавен съд за присъждане на репарации, тогава може да се говори и поставя въпроса за изплащането на такива.
Иначе "Сръбските радикали искали репарации за 1999 година", ама само искали, а не ги е "огряло"...А искали, "щот това било единствения начин да се пребори безработицата" - докато такива са на власт/си ги избират, това "ще е единствения начин": https://www.dnevnik.bg/sviat/2012/03...999_g_i_ravni/
Всеки луд с номера си, някои с по няколко...На пресконференция пред разрушената сграда на Генералния щаб на 13-та годишнина от началото на бомбардировките Шарович заяви, че изплащането на военни репарации е единственият начин да се открият нови работни места, да се задвижи икономиката и да се постигне по-добър живот.
Освен това Югославия като държава вече не съществува, та няма и на кого да се изплащат такива репарации...
Ма карай да върви, като за шафьорски форум = лакърдии да се разтягат...
Ами те поне са само 1 ден в годината, докато съветските знамена и ZZZZ- екове, ще се веят 365 дни годишно . В някои глави и сега се веят 365 дни годишно...
Last edited by alfa racer GTA; 11-12-2022 at 13:37.
Докато рашистите се напинят да сбъднат путлеровите мечти под Бахмут на цената на хилядите жертви и докато си праховсат държавния ракетен резерв, с глупавата мисъл, че така, ще сринат украинската психика, ето нещо доста по-доста по-конструктивно:
https://boulevardbulgaria.bg/article...opol-i-na-krim
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
И Тренди, ако ти е детска мечта това с трите - четири цици, сега е момента. В клиниката на доктор Енчев има коледна промоция: Плащаш две цици, получаваш три! Бързай, да не изтече.
Ни мози да бъди !!!
Фейк украинско видео!!!
Кадировците и Вагнеровците всеки момент ще превземат Киев и ще обръснат оня фашиския евреин!
Азербайджанците лъжат и те.
https://www.youtube.com/watch?v=dTTKqFpxKDI
Last edited by alfa racer GTA; 11-12-2022 at 19:23.
За кадировци и пирожкинци не знам, но очаквам мощна офанзива в Запорожието в направление Мелитопол - Мариупол. После тези от левия бряг на Днепър ще намерят вечното спасение а в Крим ще започнат многото бавовни![]()
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Шът бре Еко, що тъй хортуваш? Тя великая и могучая още не е започнала! Да бяга истински!