Page 1 of 34 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 498

Thread: Спам и хейт свързани с Украйна и СВО

Алфист идеалист ecotronic's Avatar

Default Спам и хейт свързани с Украйна и СВО

Да вземе, най-накрая, "ръководството на форума" да ни обясни, защо все теми за рашистката инвазия в Украйна, биват заключвани.

Мигар, в останалите теми за политика, има по-малко лайномятане? Ама тях не ги пипате.

Що тъй, бре?

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Da jivee Russia!
    Idvame s ...

Ейййй, не даваш модераторите да сбъднат една мечта на някой участник в дискусията ...

Аз не съм и няма да бъда мурдератор.

Ама на теб малко ли ти е да дращиш по още един поне форум (знаяяя къъдееее..)

Продължавай там, поне няма преобладаващо ватенки, участието е по "пълноводно", а пък и името и тематиката на оня форум предполага, че участници са хора с по-високо интелектуално ниво, което си личи и от съдържанието и аргументацията на дискусиите. Е, там малко залитат с мечтите, ама идеално няма.

И без това форума е на умиране и приритва като марката - последни години на съществуване.

Не се коси - всяко зло за добро.
    Електрокарчетата идват...
    Last edited by alfa racer GTA; 11-02-2023 at 18:04.
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

лют бакшиш от БКАР 546's Avatar

Quote Originally Posted by alfa racer GTA View Post
    Da jivee Russia!
    Idvame s ...

.
    Рацер,Russia надо быть написано с два ZZ - двойном S не допускается-это фашисткий и нацистский символ.
    Желаю всего найлучшего, добро пожаловать в Руzzкий Мир.

Quote Originally Posted by ecotronic View Post

Що тъй, бре?
    PMS?
    Last edited by 546; 12-02-2023 at 09:09.

Quote Originally Posted by 546 View Post
    Рацер,Russia надо быть написано с два ZZ - двойном S не допускается-это фашисткий и нацистский символ.
    Желаю всего найлучшего, добро пожаловать в Руzzкий Мир.
    Идем к Болгарию берем к нам - покажу вам где зимует руские!

https://www.yapfiles.ru/show/2877637...5fa22.mp4.html

ЛаМанш#Наш !

Мьи будем честни с украинцом - поделим с ним Болгарию, потому что они страдают с нам вместе !
    Last edited by alfa racer GTA; 12-02-2023 at 10:53.

Quote Originally Posted by alfa racer GTA View Post
    Идем к Болгарию берем к нам - покажу вам где зимует руские!

https://www.yapfiles.ru/show/2877637...5fa22.mp4.html

ЛаМанш#Наш !

Мьи будем честни с украинцом - поделим с ним Болгарию, потому что они страдают с нам вместе !
    Я не понимаю, болгары или украинцы страдают вместе с руzzкие?
    Ну это не важно, главное, что руzzкие не страдают, они так живут.
    Last edited by 546; 12-02-2023 at 11:40.

Болен алфист BO's Avatar

Quote Originally Posted by ecotronic View Post
    Да вземе, най-накрая, "ръководството на форума" да ни обясни, защо все теми за рашистката инвазия в Украйна, биват заключвани.

Мигар, в останалите теми за политика, има по-малко лайномятане? Ама тях не ги пипате.

Що тъй, бре?
    Според мен си отвори нова тема с молба да бъде само за плюене към Русия. И да няма обратни коментари. Защото виж, като си бяхте сами да се надъхвате, всичко си беше спокойно, птичките пееха. Някой пусна няколко коментара в опозиция на уж отворено общество, където всеки има право да си споделя възгледите, уж спрямо демократичните ценности и веднага се подмятат коментари от демократите.
    Затова, просто си отвори тема за видеа как се избиват хора, пускайте линкове на воля и няма да има проблем. Поне така аз мисля, но знам ли...
    OM642
    1NZ−FXE ; 1CD-FTV
    Х... Insignia, Brava, 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Алфист идеалист ecotronic's Avatar

Какво е според теб, изобщо не ме интересува.
    В предвид, обстоятелствата, единственото действие, което предприех, е местенето от единия в другия крачол.
    Във всякакво друго, не виждам смисъл.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Болен алфист BO's Avatar

Не аз роптая и търся обяснения на очевидни реакции. Дори и това ти мнение показва колко демократична е популацията, изразяваща се в словосъчетания бълващи ценности, които обаче са само в думи, без да се демонстрират.
    Ама и все пак съм доволен, че си направил нещо за по-добрия ти комфорт на база моето мнение.
    OM642
    1NZ−FXE ; 1CD-FTV
    Х... Insignia, Brava, 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

БКАР Бобби's Avatar

Еко, имам чувството, че си ония ОФ сътрудник, който преди 89г. ме изхвърли от концерта на "Щурците" в читалище Петър Берон, след това и в дискотеката на 14-поликлиника се прояви защото куфеех нейстово....))....сега какво очакваш...да ти спретна 3-та тема, защото си погледнал с други очила във времето....ае оправяй се сам...твоят тик-ток мога да го гледам навсякъде в нета....
    Поздрави: https://www.youtube.com/watch?v=4tCwOdVafyU
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Обещал - исполнил

Quote Originally Posted by BO View Post
    Не аз роптая и търся обяснения на очевидни реакции. Дори и това ти мнение показва колко демократична е популацията, изразяваща се в словосъчетания бълващи ценности, които обаче са само в думи, без да се демонстрират.
    Ама и все пак съм доволен, че си направил нещо за по-добрия ти комфорт на база моето мнение.
    --> Здес зимует руССкие:

Last edited by alfa racer GTA; 13-02-2023 at 07:30.

Рацер,остав крепостных, посмотри на этого депутата от Единой РоSSии, что говорит этот идиот, когда был провал спецоперации? Я из вражеской Болгарии и себе не могу позволить такой язык.
    Что теперъ подумает лучший Президент в мире Н.В. Владимир Владимирович ?
    https://t.me/glavredinfo/60385
    Last edited by 546; 13-02-2023 at 16:56.

БКАР Бобби's Avatar

Рацер,остав крепостных, посмотри на этого депутата от Единой РоSSии, что говорит этот идиот, когда был провал спецоперации? Я из вражеской Болгарии и себе не могу позволить такой язык.
    Что теперъ подумает лучший Президент в мире Н.В. Владимир Владимирович ?
    https://t.me/glavredinfo/60385
    А бе май забравихте от къде идваме и на къде отиваме та ми говорите на руски...ирония или комплекс...?....пътя към Европа минава през северозапада, а там е леш, което е кофти за пътят ни ....тия от Варна гледат към изток към Русия, или към Украйна, не ни е мястото там......сори, ама е така...
    https://www.youtube.com/watch?v=l7N1Vq7MpYw
    п.п...клипа няма нишо общо с форума..))
    Много поздрави на Ванката с който прилючихме поредната тема....тоя де се прави на картечар, много ми прилича на Еко, човека с чукчето и червеният картон е Съни, попа е ВО, рацера дрифти с мотокара след като е сложил добавки, ДТ Иванов се аргументира с табелки тип лозунги....към края кучето е шефа на форума, мене ме болат забите...)...другите няма да ги описвам...
    ...Андро има те на табелка...))
    Е това е временото положение на умиращият форум.
    Last edited by Бобби; 14-02-2023 at 01:27.

Quote Originally Posted by Бобби View Post
    ...Андро има те на табелка...))
    Абе не разбрах за коя табелка става дума ,ама ,ако ми предоставиш право на избор-колегата с каручката искам.

Иначе с Рацера си пишем по русски, когда говорим о РоSSии ,с което показваме нашето уважение към почитателите на РФ и най-вече към феновете на Президента Путин тук във форума.
    А ти свиквай и се записвай на частни уроци овреме , да си припомниш руския ,щото анексира ли ни Путин ще има много желаещи и цената за час ще скочи като тази на руския газ , да знаиш!
    Last edited by 546; 14-02-2023 at 09:48.

БКАР Бобби's Avatar

Абе не разбрах за коя табелка става дума ,ама ,ако ми предоставиш право на избор-колегата с каручката искам.

Иначе с Рацера си пишем по русски, когда говорим о РоSSии ,с което показваме нашето уважение към почитателите на РФ и най-вече към феновете на Президента Путин тук във форума.
    А ти свиквай и се записвай на частни уроци овреме , да си припомниш руския ,щото анексира ли ни Путин ще има много желаещи и цената за час ще скочи като тази на руския газ , да знаиш!
    Табелката гласи: "Бакшишът за теляка е обиден"...гледай внимателно!!..)...тия с каручката организират събитията в форума, не те виждам там...освен като участник.....даже съм засегнал форумните сервизи...с подковата...да са ни живи и здрави, че без тях сме на никъде с тези капризни алфи..
    А иначе.да..да..да...всеки има право на избор и да се изразява както иска, аз не съм от онези участници в заключените теми, който искат да наложат своето мнение...
    Това е моето виждане...всеки един може да сподели своето:
    п.п..български не научих, ти ме караш руски да си припомня...е няма как..)
    Last edited by Бобби; 14-02-2023 at 14:57.

Болен алфист BO's Avatar

Европейският съюз обмисля санкции срещу слънцето, защото изгрява от изток и първо огрява Русия.
    OM642
    1NZ−FXE ; 1CD-FTV

Page 1 of 34 12311 ... LastLast