Какво толкова да е станало? Консрукторът на Москвич, казал че творението му ще бие Мазерати, някой му повярвал и сега установили, че не е истина. Трябва ли за това да го разстрелваме?
![]()
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Ама как така бе Еко? Само един КинДжал унищожи де що имаше Патриоти, че и половината Насамси, а те ще ги арестуват? Не я ли гледа Симолайнян как обяснява че КинДжало ударИл първата установка, после втората и така, докато ги приключи всичките. Егати и олигофрените!. Тези, дето я гледат и й вярват, а те не са никак малко в недоимперията, а и не само там.
Ааа, да не съм те чул да злословиш по адрес на Симолайнян. Аз съм и фен откакто каза, че раZZия ще смачка Киев за 2 дни.
Наш Бобчо, навярно, от нея го е чул.
Хората я уважават и и пращат подаръци.
![]()
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Ае сега били потрОшили патриотя .. една боя и ши мятка фишеци пак наляво и надясно ... даже някой предприемчиви псевдо патриоти го пуснаха на части по форумите в щатско .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Това е добра идея,може и аз да видя кво ми е останало в мазата от колите през годините и да го пусна като части от унищожена военна техника.
Днес, легионът "Свобода за Русия" започна провеждането на специална военна операция (СВО) на територията на РФ, която има за цел депутинизацията, денацификацията и деидиотизацията на Русия.
Засега операцията се извършва в белгородска област, не среща особена съпротива от армията, която я няма там и от ФСБ, които са обучени да се бият само срещу невъоръжени протeстиращи бабички.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Че то не е от днес ... ама те така са си свикнали - да пуцат по цивилни бабички и чавета , а кога ги подгонят и бягат да се крият в тунелите . Виждали сме го тоя филм вече .. 8 години го прожектираха
Last edited by Sunny; 22-05-2023 at 22:57.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Ама ти май пак за украинците говориш. Леко пак си се объркал. Опитай пак.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
А къде е разликата ? Или ти се иска да има ?
Украинците имат за цел да освободят държавата си от руското нашествие и така да си върнат границите от 1991 ва.
Легионът СР има за цел да освободи родината си - Русия от путлеровия режим.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
same shit , different name .
E другите пък имат за цел да поправят грешката на един пиян украинец който им даде малко земя за да има да захлебят .
Но има и верочтност да се върнат към границите си от преди 1916
Last edited by Sunny; 22-05-2023 at 23:26.
Ами иска ти се, ама разликата е огромна.
Украинците заявяват пред цял свят, че нямат намерение да водят война на територията на РФ. Не и за да завладяват нейни територии.
ЛСР заявяват пред цял свят, че имат намерение да водят война с всички подразделения на путлеровия режим, в т.ч и на територията на РФ за да го свалят.
Това са политическите декларации, които в случая са важните и въз основа на които цивилизацията взима отношение с подкрепа или със санкции.
Last edited by ecotronic; 22-05-2023 at 23:33.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Поживем , увидим!
Та кои санкции викаш проработиха ?
А и подкрепата знаеш ,че е до време .
Не личи ли кои?
Защо не могат да си произвеждат танкове, оръдия, снаряди, ами търсят от СК Иран и Танганайка....... както са го правили по време на ВСВ?
Или тогава е имало ленд лийз, пък сега няма а има само санкции?
Да, подкрепата ще е до време. Докато рашистите не бъдат изхвърлени от територията на Украйна и не бъде гарантиран суверенитета и цялостта на Украйна.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)