Опитай да повдигнеш темата пред някой от "вече прогледналите" и после решавай дали си оптимист.
Ако някой си е променил мнението, то ти си невероятен късметлия. Това може да е основа за оптимизъм, но не избързвай.
Рагледай разделът тук.
Чети новините в бъдеще време, съпоставяй с това което вече се е случило и с "нагласите" на тия хора.
Няма лошо да си оптимист, особено ако не си възрастен.
И аз бях оптимист.
Нямам идея защо ЕКО би се чувствал безполезен, но аз се чувствам обречен.
Никого не ползва тоя раздел, ако изключим тия, които искат да разделят и владеят.
Да, целият раздел имам предвид.
НЯМА ТАКЪВ НАРОД, Продължаваме Простотиите, Бързо Се Прецакваме.
Наистина ли не си схванал иронията в поста ми? Силно се надявам и това за обречеността да е ирония.
В крайна сметка, това е само някакъв си форум.![]()
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
НЯМА ТАКЪВ НАРОД, Продължаваме Простотиите, Бързо Се Прецакваме.
Ванка, имам се за млад, само на 56 съм.
Уроците на историята: след кримската катастрофа 1853-1856 г в Руската империя отменят крепостното право. Любопитно ми е да видя след сегашната катастрофа дали няма да отменят цялата империя 😀.
Гари Каспаров: Русия винаги е действала срещу България и в полза на агресивна Сърбия:
https://debati.bg/gari-kasparov-rusia-vinagi-e-deystvala-sreshtu-balgaria-i-v-polza-na-agresivna-sarbia/
"Единственият начин да се прекъсне този омагьосан кръг е Украйна да победи, да пробие отбранителните линии на Русия. Към момента, дори аз да имам час ефирно време по руската телевизия, не бих успял да убедя опонентите си, че Украйна побеждава, защото те не го виждат.“
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Другари, моля по-отговорно! Нито Бахмут пада, нито Авдеевка. За сметка на това пада газЪт! Вчера вече е 39 евра на нидерландската борса. Не мое тъй! Как ша си финансирате дупката у бюджетО?
Те и друго не вярват, ама действителността е такава: Frq9UeQXgAElBVn.jpg ...
https://www.defense.gov/News/Release...e-for-ukraine/
Last edited by alfa racer GTA; 21-03-2023 at 09:29.
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Чеки първо, Мечкарски да унищожи съда в Хага. Може да не се наложи да пълним дупки.
Last edited by ecotronic; 21-03-2023 at 10:33.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
BO, ко стана, бе - купи ли си Космич?
''Москвич'' се завръща… обратно в завода. Прибират всичките 86 продадени коли заради грешки в компютъра
Last edited by ecotronic; 21-03-2023 at 13:03.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)