Page 11 of 33 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 485

Thread: Спам и хейт свързани с Украйна и СВО

Quote Originally Posted by 546 View Post
    Към момента ,ако се действа с военни средства в посока освобождаване на Крим, в случай на успех от страна на Украйна, вероятността рашистите да си направят ритуално самоубийство като решат да ползват ядрения арсенал е неприемливо голяма. Евентуалното излизане на Крим от федерацията е разумно да се постигне с референдум ,но предполагам ,че това не им е в приоритетите на местните ,а и Путин или който е на власт в Кремъл едва ли ще допусне да изтърве кокала баш по този начин и е по-вероятно да ги поизтреби
    Тавариш Си строго забрани васалитета даже да споменава ядрени оръжия.

Алфист идеалист ecotronic's Avatar

И според ген. Сирски от украинското командване, наш BO няма да дочака онова с Бахмут.

https://edition.cnn.com/europe/live-...-23/index.html

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Quote Originally Posted by ecotronic View Post
    И според ген. Сирски от украинското командване, наш BO няма да дочака онова с Бахмут.

https://edition.cnn.com/europe/live-...-23/index.html
    Така си мислиш(ите двамцата със Сирски), щот нямаш/те неговата секретна информация от извора.
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

светлозелен(ама не много) ivan dimitrov's Avatar

Quote Originally Posted by Sunny View Post
    Немаш късмет баце ... върнаха ги всичките обратно в завода за препрограмиране (компутър патладъ)
    Верно бройките много, ма ми се струва че все ще да са произвели поне още един брой, дето да не е продаден.
    Остава ВО да пожелае да си купи със собствени пари. Ако изяви желание - ще му осигуря такъв с нула процента надценка, В смисъл - плаща разходите по доставката + цената на изделието, без евроцент надценка. Капаро 60 процента от крайната цена, което ще му бъде върнато ако зделката не се осъществи по зависещи от мен причини.
    Късметът няма нищо общо!
    Вярата е в основата на тая простотия в която живеем. Въпросът е - в какво вярваме!
    Някой вярват в "социалната справедливост", други - във "всемирното равенство", Трети - във "причинно.следствената връка", четвърти - в това че са "център на вселената".
    Ако трябва, ще "работим" по въпросът със заключването и на тая тема. Въпреки че по същество, тя вече е заключена, под друго заглавие.
    Някой може ли да обясни - каква е ползата от тоя раздел?
    Ако ми отговорят - обменяме идеи - се сещате какво ще питам......((без Боби, той ще пита "кажи ми нещо за....."), тоест - и той няма да знае какво пита или го питат))
    Та...шегата настрана... - за какво е това?
    НЯМА ТАКЪВ НАРОД, Продължаваме Простотиите, Бързо Се Прецакваме.

Болен алфист BO's Avatar

Интересно как някой решава каква кола трябва да си купя. Аз предложих на Еко да ми я купи, нямам абсолютно никакъв проблем. В този случай, щом искате да ми направите подарък, няма да се дърпам. Оставям на вас да се разберете там по финансовата част, траншове, рискове. От мен обещавам да я карам всеки ден.
    Ама не разбирам как пък други имат проблеми с разни финансирания на думи, ама всеки ден продължават да финансират това, които не искат. Ама да, както казах силни на думи, никакви дела за покритието им.
    OM642
    1NZ−FXE ; 1CD-FTV
    Х... Insignia, Brava, 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

светлозелен(ама не много) ivan dimitrov's Avatar

Quote Originally Posted by BO View Post
    Интересно как някой решава каква кола трябва да си купя. Аз предложих на Еко да ми я купи, нямам абсолютно никакъв проблем. В този случай, щом искате да ми направите подарък, няма да се дърпам. Оставям на вас да се разберете там по финансовата част, траншове, рискове. От мен обещавам да я карам всеки ден.
    Ама не разбирам как пък други имат проблеми с разни финансирания на думи, ама всеки ден продължават да финансират това, които не искат. Ама да, както казах силни на думи, никакви дела за покритието им.
    Аз пък не видях някой да решава каква кола да си купиш. Предложения наколко - ти искаш подарък. Няма подаръци. Освен "за семейство и приятели". И там дебне угроза!
    Не съм сигурен, но май за нефтът намекваш в последното си изречение. Ако съм пзонал - не си наред. Проумей го! Няма начин, по който тъпунгер да се бори със равитият свят.
    Може и да свалиш герберите от власт, да изклинчиш някой долар на гърбът на бобковците/митковците/марсианците, накрая неизбежното се случва. Видимо и предислоцирането не помага.
    Не проумявам - каква ти е идеята!?
    Аз ще бачкам, ти ще лежиш и ще си делим това което заедно изкараме!? Или обратно?
    Ако е така - веднага ти пращам номер на сметка в която да привеждаш половината от това което изкарваш.
    Ако ще си говорм а монопли - да. Да си говорим. Ако не - няма какво ново да си кажем.
    НЯМА ТАКЪВ НАРОД, Продължаваме Простотиите, Бързо Се Прецакваме.

Айде сега, още една влажна мечта: купете ми Космич! Тате ще ми купи колело, ама друг път!

Quote Originally Posted by BO View Post
    Интересно как някой решава каква кола трябва да си купя.
    Аз съм лекар и ти помагам да преодолееш биполярното си личностно разстройство породено от руското инфекциозно СВО заболяване - уж си българин, ма защитаваш руските интереси в България.

Помагам ти да осъзнаеш това което сам не си разбрал за себе си, но което подсъзнателно те тласка в определена посока, а то е че се изживяваш като руснак след като защитаваш руски интереси и да започнеш да помагаш финансово и всякак на тези чийто интереси защитаваш - Путин и Русия.

Сега отново имаш изблик на биполярното си заболяване - проявява се особено остро в случаите когато трябва да помагаш с пари на тези чийто интереси защитаваш --> рязко се появява българската ти самоличност на хоризонта с обяснението "ни лук съм ял, ни лук съм мирисал". В останалото време "на линия" е русначето от "Вагнер" което "боядисва украински кооперации и къщи"...

Нали ти предписах хапчета и се разбрахме да си ги пиеш редовно - отново си забравил да пиеш хапчетата си, а ти предстои нова болестна Бахмутска контраофанзивна криза...

В последната една година много зачестиха тези случаи, но на това Z, V и О руско вирусно заболяване края му е близо - Чичо Сам ви носи последните лекарствени разработки за лечение на това психиатрично заболяване...
    Last edited by alfa racer GTA; 24-03-2023 at 07:25.

лют бакшиш от БКАР 546's Avatar

Quote Originally Posted by ДТИванов View Post
    Тавариш Си строго забрани васалитета даже да споменава ядрени оръжия.

Ами дай да подредим нещата.
    Си има ли интерес някой да изпепели купувачите на китайски стоки?
    Си има ли интерес някой да изпепели външните инвеститори в китайската икономика? Веднъж инвестират в Катайската държава пари и технологии ,и второ- разполагат с пазар за продукцията която ще произведат. Дали Китай ще продължи да има същия икономически растеж без сътрудничеството със Запада?
    Дали Мистър Си намира идеята на Путин да джаска Запада и САЩ с ядрени оръжия като подкрепа за Китай?

Мистър Си има ли интерес да внася суровини от външен доставчик ,например газ от Газпром или би предпочел да е Петрочайна ? А и няма да е лошо една примерно петдесет годишна концесийка на газовите полета в Русия ,плюс "Силата на Сибир 2" да е сто процента собственост на Китайската държава?По възможност изграден изцяло за сметка на Путин-иначе няма сделка,ти как би постъпил ?
    Щото аз не бих изтървал такава възможност, еле пък и да съм и баш шеф на Китайската комунистическа партия.И всичко това в замяна на възможноста Путин
    да закупи неголям парцел земя на тайно място в централен Китай, където да си изкара старините на спокойствие без съдии ,килъри, журналисти и т.н.
    Last edited by 546; 24-03-2023 at 10:51.

Хайшенвай, Боли, Куедао. ​Бо, Съни и компания да учат тези звучни имена. Владивосток, Хабаровск и Сахалин няма вече. Жокер за по-напреднали русофилистици - изучавайте картата, публикувана на 14.02.2023г. от Министерството на природните ресурси на Китай.

Ами дай да подредим нещата.
    Си има ли интерес някой да изпепели купувачите на китайски стоки?
    Си има ли интерес някой да изпепели външните инвеститори в китайската икономика? Веднъж инвестират в Катайската държава пари и технологии ,и второ- имат и пазар за продукцията която ще произведат. Дали Китай ще продължи да има същия икономически растеж без сътрудничеството със Запада?
    Дали Мистър Си намира идеята на Путин да джаска Запада и САЩ с ядрени оръжия като подкрепа за Китай?

Мистър Си дали има интерес да внася суровини от външен доставчик ,например газ от Газпром или би предпочел да е Петрочайна ? А и няма да е лошо една примерно петдесет годишна концесийка на газовите полета в Русия ,плюс "Силата на Сибир 2" да е сто процента собственост на Китайската държава?По възможност изграден изцяло за сметка на Путин-иначе няма сделка,ти как би постъпил ?
    Щото аз не бих изтървал такава възможност, еле пък и да съм и баш шеф на Китайската комунистическа партия.И всичко това в замяна на възможноста Путин
    да закупи неголям парцел земя на тайно място в централен Китай, където да си изкара старините на спокойствие без съдии ,килъри, журналисти и т.н.
    Напълно съм съгласен! Ти само подкрепяш убеждението ми, че на Путлер не му в разрешено дори да си помисли за ядрен удар.

Всъщност Путин очаква някаква подкрепа от китайска страна и май се опитва да шантажира мистър Си със заплахата да му унищожи пазарите...топол,кинжал и сармат не са шега работа.
    Last edited by 546; 24-03-2023 at 11:18.

Алфист идеалист ecotronic's Avatar

Всъщност Путин очаква някаква подкрепа от китайска страна и май се опитва да шантажира мистър Си със заплахата да му унищожи пазарите...кинжалите не са шега работа.
    Путлер не прецени едно много важно нещо - това че хамериканците са особено чувствителни на тема руско-китайски сговори, в предвид важният за тях казус, наречен "Китай"

Та не знам, какво точно са се договорили на тази среща, но самото обстоятелство за провеждането и, действа сплотяващо на демократи и републиканци по казуса с подкрепата за Украйна.

Накратко - воден от отчаяни говежди надежди, путлер, сътвори поредната глупост.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Нито Байдън си говори със Си,нито Краля,даже и държавни секретарки и министърчета не се срещат случайно на разни мероприятия,че да си теглят по една майна в коридорите.Чак пък толкова да се мразят нещо не е като да е наистина.И китайски маневри около Тайван, ама нищо съществено. Американците пък правят официални посещения там, абе нещо не е като да е на сериозно....
    На масата за покер като не знаеш кой е глупака нал знаеш за кво иде реч. Обаче Н.В.Путин е от КГБ, а не някъв пропаднал комарджия, ама кат гледам кво става , от големите играчи май само той може да е толко тъп ,че да се вкара във филм.

Заеби ги демократи и републиканци, казуса е американци,ингилизи и китайци как да си поделят баницата .Класика.

Мистър Си има ли интерес да внася суровини от външен доставчик ,например газ от Газпром или би предпочел да е Петрочайна ? А и няма да е лошо една примерно петдесет годишна концесийка на газовите полета в Русия ,плюс "Силата на Сибир 2" да е сто процента собственост на Китайската държава?По възможност изграден изцяло за сметка на Путин-иначе няма сделка,ти как би постъпил ?

Въпросът с "джаскането на Запада" изобщо не стои.

Си очаква Путин "да му предложи сделка която не може да откаже" = автономна Република Тува и Алтай срещу подкрепа от Китай в борбата срещу САЩ и Запада : https://bg.ww2facts.net/26980-new-te...st-russia.html

Ма дяда Пу се дърпа и не ще. След още няколко месеца ще клекне, ма тогава цената вече ще е друга...

В момента Русия е в много слаба позиция и Китай знае това. Ето защо ако Русия иска сделка, трябва да я направи много, много, много, много изгодна и печеливша за Пекин...

Когато дойде време Путин да си спасява главата ще дойде и този момент - територии срещу спасение и убежище за Путин в случай на необходимост.

Page 11 of 33 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast