Значи си нелегаленOriginally Posted by endeavour
![]()
![]()
![]()
![]()
Значи си нелегаленOriginally Posted by endeavour
![]()
![]()
![]()
![]()
Вдигам малко темата с тази снимка.
Това са чисто нови лагери за макферсони AKRON Malo. Дали не са тотални опити за направа на авто част в час по трудово? Понеже левият на снимката го поразпилях на килима и си казах - загубил съм една съчма мамка му. Много се дупих и Ц - няма я. Викам си чай ся да вида и другият . Много внимателно - вече с натрупан опит - точно, както си е на снимката.
Левия поне с 1 липсваща фабрично съчма (51 бр.), а десният с място за още 3-4 и налични 49 бр. То коментара мисля е излишен. Мислех, че това е поне прилична марка, а тя е далеч, даже и от посредствена.
Хубавото е, че предните спир. маркучи(същите АКРОН), които си купих навремето не ги смених. Лошото е, обаче, че задните са ми на колата, а днес и биалетки напазарувах такива. Ама като им гледам нещата на тия, моите на колата още ще изкарат.
Частите са от м-на на Стамболийски 155 и се чудя, при положение, че са с доста положителни мнения и моето лично е такова, не им ли дреме поне малко за това, което продават. С тези боклуци нищо добро не може да стане. Поне евала им правя, че точно по техен съвет ги отворих за догресиране, та видях, за какви боклуци съм дал пари. На Делфи биалетките и по принцип частите много по-скъпи ли са? Бих си купил качествено, ама няма - само Акрон, Бирт и разни такива отпадъци.
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Преди доста години отивам в Александър Ауто на В.Левски ,за да си купя дифтунга за пробката на картера,но.............нямаха и ми предложиха да си купя ............картер????Абе тея редовни ли са???
Selenia 20K for Alfa Romeo
Е, щом не са ти предложили двигател................Originally Posted by nuvolari
![]()
Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
virus погледнах че си от благоевград. абе аз съм нов с алфа 156 и съм от гоце делчев. имам проблем с алфата, и да те питам я кажи някой читав сервиз по благоев , зада не ходя чак до софия за диагностика.
тук при нас няма свестни сервизи.
ALFA ROMEO 1.6 V TS '98