Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 166 to 169 of 169

Thread: Благодарности към работата на Румен

 1. #166
  Младши алфист Parole's Avatar
  Join Date
  Feb 2013
  Location
  София
  Age
  36
  Posts
  22

  Default

  Всичко написано по горе излезе вярно.Колата АЛФА 166 2.4jtd 175к.с FL беше влязла в авариен режим.След записване дата за приемане закарах колата от Ловеч в сервиза.Веднага вярна диагностика ,смяна на ABS централа,MAP сензор,механично и софтуерно затапване на ЕГР клапана.Всичко това само за ден и половина и на добра цена.Явно в този сервиз си разбират много добре от работата.Единствения недостатък е че се чака дата за приемане.Но навсякъде в добрите сервизи има навалица.

 2. #167

  Default

  Румен е легенда. Вкара ме в наблъскания си график и оправи алфата за няколко часа и то доста евтино както винаги супер доволен.

  Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

 3. #168
  Запален алфист xen0s's Avatar
  Join Date
  Feb 2016
  Location
  София
  Posts
  184

  Default

  Ще се разделям с алфата и е крайно време да си дам мнението за сервиза на Румен.
  Колата си съм я потдържал основно при него. Да графика му е натоварен и понякога е трудно човек да се свърже с него или да се вреди. Но всичко това си струва, защото веднъж влезе ли колата там, проблемите по нея ще бъдат адресирани както подобава. Не помня да ми се е случвало да вляза с проблем и да изляза със същия или не дай си боже друг. Цените са напълно адекватни и Румен може да даде съвети както за стандартни проблеми и обслужване, така и за засилване и модификации по колите. Отношението му винаги е било супер внимателно и приятелско и си оставях колата с кеф и спокойствие при него.

  Яд ми е че трудно ще намеря сервиз от подобно ниво за "новата".
  Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs

 4. #169
  Let's ROCK and Let's BEER Ramsezsh's Avatar
  Join Date
  Sep 2009
  Location
  Бъкстон
  Age
  41
  Posts
  411

  Default

  Няма смисъл да те е яд.
  Румен прави не само италиански автомобили. Аз също разкарах Алфата и когато на новата и изтече гаранцията ще я прави само и единствено той.
  Ден без бира е загубен ден!

  Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
  Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •