Още един отзив за сервиза!
Много бързо реагираха на проблема ми и отлично се справиха!![]()
Благодаря много!![]()
Още един отзив за сервиза!
Много бързо реагираха на проблема ми и отлично се справиха!![]()
Благодаря много!![]()
Аз съм редовен посетител там, много неща са ми направили, което не са направили поне пари за него не са взели
Най-големия ремонт беше на двигателя. Не беше евтино, но колата върви като токущо излязла от завода. Браво!
Чудесна работа по алфата днес!
Благодаря ви момчета!
'99 Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Изключително коректни!
Коректни в частите и качеството им, коректни в цените, коректни в гаранцията за извършените от тях ремонти.
Доволен съм напълно. Ставам редовен клиент!
Успех момчета!?
От мен благодарности за мъките, който се наложи да изтърпите, докато хванете "спатиите" на Купе-то, както и + за Драго от Еxtreme tuning. И огромно БЛАГОДАРЯ за отношението към клиента, с такова отношение той дори забравя за проблемите по автомобила си. Това е начина просто, успехи![]()
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Много приятна атмосфера и свежо чувство за хумор. Останах изумен от скоростта с която се работи в сервиза - очевидно всеки знае какво прави. Момчета, возията се промени тотално - сега е една такава мазна и стегната.
За справка - по автомобила бяха сменени носачите, куп тампони, масалце (yacco) филтри...
Абе момчета, забравих да попитам , този автомобил има ли горивен филтър?
Поздрави на всички!
Един голям + и от мен! Коректни, точни, прекрасно отношение към клиента! Благодаря момчета - ставам редовен клиент![]()
Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
А то с тоя JTS може и роднини да станем
Шегата настрана , алфата върви много по-добре и ако не си въобразявам гори по-малко!
Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti
Хиляди благодарности на сервиз Вентура!!! По-коректни и точни хора, които да си разбират от работата лично аз не знам да има!!! Огромно благодаря !!!![]()
145 2.0 QV
Здравейте ! ! ! След ремонт на колата в Вентура, тя тръгна и се държи повече от добре!!! Специални благодарности на целият ви екип и особено на Нено... Желая ви успех. Имате още един редовен клиент !![]()
Тия са изпаднялци и пропадняци.....смениха ми съединител,калибрираха Селето....и колата тръгна баш как си требе.
Смяната на съединител на Gta Selespeed не е от най-лесните операции,въпреки,че направиха тази операция за първи път Вентурците се справиха отлично!
Много добре свършена работа на перфектна цена!
Браво на Боби за търпението!
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!