Results 1 to 6 of 6

Thread: Правила за коментари на наказания и други възражения

 1. #1
  Lupi the bad wolf Член на клуба Grigor's Avatar
  Join Date
  Jul 2005
  Location
  Sofia
  Age
  40
  Posts
  1,696

  Default Правила за коментари на наказания и други възражения

  - Комуникацията с мод екипа и администраторите може да се извършва единствено и само на ЛС (Лично съобщение).
  - Абсолютно е забранено обсъждането на модераторска работа, в който и да е от форумните раздели. Тук се включват обсъждането на предупреждения и наказания, изтрити или редактирани постове, изтрити, редактирани или заключени теми.
  - Същото се отнася и за модераторите, забележки и коментари към потребителите се отправят на ЛС, с изключение на случаите, когато обръщението е към всички участници в дадена тема или раздел.
  - В раздел "Относно форума" могат да се задават единствено въпроси относно одобряване на теми в Продава, както и конструктивни въпроси и предложения относно самия форум. Не са допустими теми засягащи мод и админ екипа, тяхната структура и състав.
  - При възникване на конфликт между модератор и потребител той следва да се разреши на ЛС. Ако не бъде достигнат консенсус, потребителя може да се обърне отново на ЛС към глобален модератор (към момента - gigi, drigata, trustworthy)
  Последна инстанция за разрешаване на спорове са администраторите на форума (Grigor, valjo)

  * Моля спазвайте правилата и не забравяйте че това е форум, виртуално пространство за забаления и комункация и взаимопомощ. Носенето не и без това не малкото проблеми от реалния живот във форума не носи облекчение, а само допълнителни негативи.
  Last edited by valjo; 02-09-2011 at 23:54.
  2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
  GSM: 0888 520 600

 2. #2
  Старши алфист JORDI's Avatar
  Join Date
  Aug 2005
  Location
  GORNA ORIAHOVICA
  Posts
  909

  Default Ок!!!

  Ама нищо не е споменато за последствията за тези модератори, чиито съвместни "коментари" в ефир, доведоха до безпрецедентно изгонване на наши колеги /знае се кои/. Според мен това изявление относно някакви промени във взаимоотношенията модератор-ползвател не води до справедливо намаляване на съществуващото напрежение създадено именно от тези прословути модератори/ пак се знае кои са/ . Редно беше/ да не кажа задължително/, форума да бъде уведомен за анализа ви господа Административни собственици на този форум да запознаете нас аджаба какво решихте и какво изумувахте по въпроса със съдбата на много колеги засегнати и обидени на безотговорните модове, които ги "отстраниха", не без помощта на собствената си горделивост, заядливост и нетолерантност- качества, които един модератор не бива да притежава!
  И ако ще налагате правила, които ще се коментират само на ЛС, как ще се защитава лицето Х от същите ако трябва да преодолее 2-3 инстанции, докато получи правосъдие, което в един форум би трябвало да се коментира в ефир, за да има обществена защита... или не се предвиждат коментари по подобни въпроси???
  Ако това се има впредвид, къса ви е паметта, защото причиненото зло не се прощава, ако няма възмездие за причинителите! Помислете ... твърде достатъчно време имахте за това, а вместо истински мъжки отговор измислихте тези псевдо правила, които не са в никакъв случай отговор, а само начало на размисли за нови въпроси,около свободата на разумното слово!

 3. #3
  Lupi the bad wolf Член на клуба Grigor's Avatar
  Join Date
  Jul 2005
  Location
  Sofia
  Age
  40
  Posts
  1,696

  Default

  Quote Originally Posted by JORDI View Post

  1.Ама нищо не е споменато за последствията за тези модератори, чиито съвместни "коментари" в ефир, доведоха до безпрецедентно изгонване на наши колеги /знае се кои/.

  2.Според мен това изявление относно някакви промени във взаимоотношенията модератор-ползвател не води до справедливо намаляване на съществуващото напрежение създадено именно от тези прословути модератори/ пак се знае кои са/ .

  3.Редно беше/ да не кажа задължително/, форума да бъде уведомен за анализа ви господа Административни собственици на този форум да запознаете нас аджаба какво решихте и какво изумувахте по въпроса със съдбата на много колеги засегнати и обидени на безотговорните модове, които ги "отстраниха", не без помощта на собствената си горделивост, заядливост и нетолерантност- качества, които един модератор не бива да притежава!


  4. И ако ще налагате правила, които ще се коментират само на ЛС, как ще се защитава лицето Х от същите ако трябва да преодолее 2-3 инстанции, докато получи правосъдие, което в един форум би трябвало да се коментира в ефир, за да има обществена защита... или не се предвиждат коментари по подобни въпроси???

  5. Ако това се има впредвид, къса ви е паметта, защото причиненото зло не се прощава, ако няма възмездие за причинителите!

  6. Помислете ... твърде достатъчно време имахте за това, а вместо истински мъжки отговор измислихте тези псевдо правила, които не са в никакъв случай отговор, а само начало на размисли за нови въпроси,около свободата на разумното слово!
  1. Правилата са направени (или допълнени/променени) не за да се гледа миналото, а бъдещето.

  2. За създаденото напрежение никога не е виновна само едната страна... Целта на тези правила не е да намали старото напрежение, а да регулира бъдещо такова.

  3. Отново ще се повторя, че промяната на правилата няма директна връзка с старите проблеми/наказания/напрежения, а е за да се избегнат нови такива.

  4. Монетата няма само една страна. Тука е написана процедурата при наказание на потребител. Процедурата за модератори и Администратори също я има, но не мисля че мястото и е тука. Инстанциите не са 2-3-4, а само една - следващата.
  Това не е Х фактор или гласа на България (ако така се казваше), а форум. Тука "ефир" няма.. а и личното ми наблюдение е, че ако има микрофон... всеки почва да пее фалшиво, но има самочувствието на Павароти...

  5. Възмездие, зло, прошка... още ли сме във форума (виртуално пространсто за общуване)... това са сериозни думи и не мисля че подхождат на ... наказания в форум...

  6. За пореден път ще се повторя че новите правила нямат общо с стари наказания или решения, а просто регулират комуникацията в форума.
  2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
  GSM: 0888 520 600

 4. #4
  Запален алфист Alexandrov70's Avatar
  Join Date
  Aug 2010
  Location
  София
  Posts
  267

  Default

  (виртуално пространсто за общуване)...


  Основно изискване - да става за общуване!!!

 5. #5
  Lead Bounder Член на клуба valjo's Avatar
  Join Date
  Nov 2003
  Location
  София
  Age
  44
  Posts
  6,080

  Default

  Quote Originally Posted by Alexandrov70 View Post
  (виртуално пространсто за общуване)...


  Основно изискване - да става за общуване!!!
  а това според теб ще изчезне от утре?

  или от днес? или от вдругиден?
  '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
  '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
  '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

 6. #6
  Lupi the bad wolf Член на клуба Grigor's Avatar
  Join Date
  Jul 2005
  Location
  Sofia
  Age
  40
  Posts
  1,696

  Default

  Общуването между двама или повече индивиди (особено пълнолетни) не се контролира с магическа пръчка... няма правила, които да спрат двама ако те искат да се изпокарат... както и няма правила, които да ограничат добрия тон!

  Общуването винаги ще бъде такова каквото си го направят самите потребители... и дадени правила могат да бъдат само и единствено оправдание за его и мерене на ... каквото се сетиш...
  2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
  GSM: 0888 520 600

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •