Много ми жълтее там лично не ме кефи5000к е най-добре за мене
![]()
Много ми жълтее там лично не ме кефи5000к е най-добре за мене
![]()
156 2.4JTD 136+ PS
поне обяснете как става регулирането на самата лупа...?
Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
Alfa Romeo GT 1.8 TS
Yamaha R6
Да,ако искате максимална светлина,4300 или 5000.Аз съм с 6000к.
Регулирането на лупата,след като е поставена,става по същия начин,както и оригиналния фар.И машинките си работят също.
Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
Мисля, че Влади пита как се регулира лупата спрямо рефлектора.
Като се постави лупата се монтират фаровете без стъклата. Регулират се спрямо дългите и чак тогава се свалят фаровете и се лепят стъклата. После всичко си е както преди. Лупата е хваната за рефлектора и се движи заедно с него.
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Ами вашите лупи с angel eys ли са, или си намерихте без тази екстра, защото на мен лично не ми допада алфата ми да свети като бмв
Съвсем нормални лупи са си.
Първо на око. После закарваш колата с монтирани фарове без стъклото на стенд или си ги настройваш на око долу горе.
Хубавите прожектори правят много широко петно , така че дори да са леко на ляво или дясно няма проблем.
Освен това ляво/дясно и горе/долу можеш да регулираш с 2те врътки на фара - както писаха по-горе прожектора се движи заедно с рефлектора.
За би-ксенон прожектора се регулира само cut-off линията на късите ! /cut-off линията е границата между много светлата и много тъмната част/
Прожектор само за късите, а дългите в рефлектора с отделен ксенон не е добро решение , поради времето за запалване на същия.
Дори в чуждите форуми на bmw си сменят оригиналните прожектори /защото някои части са им пластмасови/ с би-ксенон реплики на FX-R ...
ще слагам и аз... има адаптори с формата на различните крушки и един винт отзад![]()
Alfa Romeo GT 1.8 TS
Yamaha R6
В няколко снимки и ние какво сме направили
(фарът е мръсен)
156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
Cruizin' down the street in my one-fitty-six
И с какво точно захващате лупите към рефлектора? Аз пробвах със силикон, но не ми хареса как се получи. Не успях да ги регулирам спрямо дългите.![]()
Last edited by GoPlay; 26-10-2011 at 18:24.
Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox
тези дето аз съм ги показъл са с адаптери във вида на крушката н1,н7 и т.н. и се захваща без да се дупчи нищо
Alfa Romeo GT 1.8 TS
Yamaha R6
156 SW '03 2.4 JTD ...n I luv It!
Cruizin' down the street in my one-fitty-six
да точно тези лупи са с дълги/къси на тях но тоя angel eyeas отпада задължително,искам да е като фабричните фарове с лупи...
Alfa Romeo GT 1.8 TS
Yamaha R6