Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Оф писна ми![]()
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
От тази сутрин е клипчето. Димът, който се вижда в началото, е след първото въртене. Самото въртене беше продължително, при което двигателя се помъчи да запали към края, но не можа. При второто започна да се мъчи още от началото - на клипа се вижда как. Такъв облак досега не бях виждал от колата. От логовете от архива се вижда налягането на горивото преди въртене - първоначално 1,8, после 0, после пак 1.8, и така се редуват. Не съм сигурен колко е нормално.
Ако го има този клапан не би ли трябвало да не ми показва 0 bar преди палене? Иначе дюзите ще ги проверяваме, но не мисля да го правя аз - само време трябва, че хората не са безделници като мен
При мен сякаш по-бързо вдига, поне това гледам от записите.
![]()
1.zip
п.п. Забравих да допълня, че при следващите паления няма и помен от дим.
Last edited by rossenvn; 09-12-2011 at 14:26. Reason: допълнение
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
От клипчето си мисля че имаш проблемна дюза,затова се получават и аномалиите в налягането при палене.................Нека и другите кажат мнения![]()
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
При палене винаги ще имаш пик, защото трябва време да сработи регулаторът за налягане. Все пак тръгаш от 0. Третия 33 хубаво, ама задръж този педал за малко, тя колата не е супер компютър. Бих исгал да видя графиките на въздухаза количество въздух (цел и постигнато) и налягането във всмукателния колектор (цел и постигнато) И задържай педала поне 3 сек.
Надявам се датчиците за температура, атмосферно налягане.
Виж си корекцията на дюзите как е
Това е моето виждане ако позволите
И измерена позиция на ЕГР на студена кола