Originally Posted by
duf
Един приятел имаше 2.0 JTS, в GT. Голям кеф, звук и тн, но все се оплакваше, че нещо не е наред с него. Разбирам, че ако се обслужи от ДО мотора + качествено масло, с по-чести смени и добавка за дюзи примерно, като не се тормози много, всичко трябва да е окей.
От друга страна, съм говорил с момчетата от един от форумните алфа сервизи и най-приятелски, ме посъветваха, да стоя далеч от всякакво директно впръскване. Като цяло. Било просто трагично... Не вярвам, че няма добър, запазен бензин на 159 и то на приемлива цена ,но не забравям и думите им. Иначе да, всичко се ремонтира, срещу съответната сума.
Чел съм по чужди форуми и хората, са доволни като цяло от 2.2 JTS-а, но все пак, говорят за екземпляри на до 150 000км или такива, струващи над 6000 евро, към днешна дата.
Аз обичам коли и не ми пречи, да се чупи и да я оправям. Даже ми е кеф, да се грижа за колата, но ако найстина нацеля някоя кошница, както казваш, няма да е готино... Затова и питам. Това, с лайсните, на бялата, не го бях забелязал. ��