@toni791, за толкова базов модел 6000лв са ужасно много
@toni791, за толкова базов модел 6000лв са ужасно много
2007 GT 1.9 JTD 150 - тотализирана
2005 156 1.9 JTD 115
2004 GT 2.0 JTS 165 - ex
Аз предпочитам да е в добро състояние и да няма екстри, отколкото обратното. Ако състоянието е добро, цената е приемлива.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Чак пък базов...
Има си копчета на волана и темпомат, както 90% от 159ките.
Вярно че задни ел. стъкла липсват, но тва се оправя за една събота и стотина лева, ако изобщо е някакъв проблем...
Друго не виждам да и липсва... подгрев не ти трябва щото е бензинова и парното тръгва след минутка, навигация не ти трябва щото е на 15 години и е бедна на карти и т.н...
Ок е цената, тея с газова са по 7-8к.
Минус е единствено, че е нов внос, но ако е наред колата не е лош избор.
Все пак е седан, а те са едно 1000лв над катафалките, като гледам пазара.
Колеги, някой гледал ли е тази кола?
https://m.mobile.bg/details/11549111345910844
Сега съм си във Варна и чак в понеделник ще мога да ида
Да гледъл съм я, дори съм я карал. Доста стегната и запазена е колата.И отвън и отвътре.
Върви доста добре. Възможно е и да е на реални километри.Явно предишния собственик си я е пазил.
Едиствено докато запали взехме ток от друга кола,явно акумулатора беше заминал.
Минусите, които мога да кажа че е 2006 година.
По горе си пуснал пак една от Бургас, цвят бордо.
За нея мога да кажа че има външен вид, но според мен е доста карана.
Повече не съм се интересувал за нея.
А ще можете ли да ми обясните малко какво точно да гледам по двигателя дали е запазен? До колкото аз знам е като запали да не "скача" много из кошницата ( както видях една друга), като се угаси да спре веднага, без да 'придърпва", да не пропушва. За турбото не знам дали е нормално да вие (две съм гледал и двете свиреха), да не пропушва ....
Благодаря, ще я видя. Само се притеснявам че всички мо викат че Алфа били скъпи за поддръжка, чупели се и т.н, но.....сабя ще покаже
П.п: а иначе части лесно ли се намират за тях?
Кои са тези всички? Те колко Алфи са притежавали и обслужвали? Темата е дъвкана хиляди пъти. Нещата са пределно ясни: Ако имаш съмнения,значи не е твоята марка Алфа Ромео! Ако най-важното ти е да е евтинко и да я караш като служебна кола, не е за теб. Прецени си финансите и си подреди приоритетите. Повечето такива разбирачи или никога не са имали кохонес да вземат Алфа и се самоубеждават колко са зле,или са купили някой скрап с последните пари и после не им се е вярвало. Грамотно момче си,отваряш и четеш из нета. Инфо не липсва. Аз 12та --13та година карам Алфи. Поздрави!
(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Много от хората в този форум, са имали повече от една Алфа.
Това, според "компетенциите" на онези "разбирачи" означава, че много от хората в този форум, са идиоти.
Аз досега, преди Алфата, съм имал 6 други марки и не бих имал никоя от тях отново.
Но това е, защото съм идиот.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Дано колегите си изкарат супер на феста!!! Днес се засякохме с доста от тях на Сапарева Баня. Пътьом минавах от там и ги видях. Поздравявах всеки когото видях
Сега за моята разходка от 450 километра до Кюстендил, София и обратно към вкъщи.
Първо за тази в Кюстендил, обявата вече е изтрита, предполагам че или е купена, тъй като, до като и правех оглед и диагностика дойде колега и той да я види. Поне на него му показах какво и е състоянието. Или ще се появи закърпена след време с по-висока цена. 2.0 жтд 170 коня. 2009 година 156000км, 6700 лева.
плюсове:Климата работи, мотора запали от раз,много разбран и отзивчив търговец.
минуси:колата е на 299000, много външни "забележки", разбирайте цялостно боядисване тъй като са дупки с ръжда. Гладна е на масло, компа показа 20% и като вдигнах щеката нямаше никой. Турбина вие, пуши черно отзад и саждите са мазни. Постоянна грешка за агеера P0401. Мотора има едно претрисане между 1200-1800 оборота, след това изчиства. Сбирщайн гуми, които не стават за нищо.
сега тази https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...1&slink=b82ovj
Колата е на 249000.Не успявам да кача нещо снимки, намалих им размера и пак не става. Има някаква драма с мотора, направил съм снимки. Корекциите са много високи, над 3,5, мотора мени оборотите и прекъсва студен. Като загрее се оправя но корекциите скачат главоломно. Има и някаква драма с въздуха, даваното се мени, но целта е постоянна 1199, което много ме озадачи. Ако успея да кача снимките ще ги дискутираме.
Това от мен за сега. До следващият път.
159 1.9 JTDm 150
Mito 1.4/120
156 2.0 155 ex
156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex
Здравейте колеги, днес видях колата от Бургас и я покарах. Много ми хареса, навих се да я взема. Само ще видя как да си направя графика да я видим и в сервиз, че днес нищо не работеше, и да я прехвърля. Ако всичко върви както трябва ще я взема до края на сряда
П.П: само не ми хареса че багажника не се отваря от емблемата на багажника, само от дистанционното и от плафона в купето
АЗ защо се търсят и разискват само дизелови екземпляри?? Дизела е отживелица вече, скоро няколко автопроизводители обявиха, че спират да произвеждат дизели до 2022-2024 г. Освен това в много европейски градове вече е забранено в определени часове да влизат дизелови автомобили, а някъде има и абсолютна забрана за дизелови автомобили независимо от евро категорията им! Скоро това ще стане и в България. И най важното е че шанса да вземеш добър дизелов екземпляр на малко километри почти клони към 0 защото както знаем дизеловите се купуват от хора които карат мн км. на година докато бензиновите могат да се намерят доста запазени екземпляри на малко км. реални.
Колеги, а може ли да ми кажете някой сервиз в Бургас, където правят Алфи, да отида да я видят там